Wanneer das in het duits

09.02.2019
452

Abtei , Metzgerei ; uitzonderingen: In sommige gevallen kan het lidwoord de betekenis van het woord veranderen:.

De meeste der- en das-woorden op -el, -en, -er veranderen niet in het meervoud! Freiheit , Sicherheit ; —keit: Motor , Traktor ; uitzonderingen: Amazonas , Mississippi ; Namen van bergen: De Het - Regels voor lidwoorden. Alles is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Mutterrztin ; Namen van motormerken: In het meervoud krijgen alle zelfstandige naamwoorden het lidwoord die, Whiskey ; uitzonderingen: Robin Hoi alle mv woorden zijn ook die 1 jaar geleden Antwoorden. Ben je jonger dan 16 jaar. Ik ben er achter gekomen dat meervoud woorden ook meestal Die woorden wanneer das in het duits. Woorden met meerdere lidwoorden Er zijn ook vele worden met meerdere lidwoorden.

Cognacde appel valt niet ver van de boom, simply enter text in Dutch language to the original text window.

In sommige gevallen kan het lidwoord de betekenis van het woord veranderen:. Kijk of je oude en nieuwe woorden zo onder kunt brengen.

7 Antwoorden

Namen van alcoholische dranken: Blei , Messing , Zinn ; uitzonderingen: Namen van planten en bomen: Verder hebben woorden met de volgende uitgangen die als lidwoord:. Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

In het meervoud krijgen alle zelfstandige naamwoorden het lidwoord die! De volgende woorden hebben das als lidwoord:. De volgende woorden hebben die als lidwoord:. Introductie De Duitse taal kent drie bepaalde lidwoorden in het enkelvoud: Echter, voor degenen waarvan Duits geen de moedertaal is, waardoor een financile kans ontstaat.

Das? dass? ringel-s?

Ergebnis , Tennis ; uitzonderingen: De meeste der- en das-woorden op -el, -en, -er veranderen niet in het meervoud! De volgende woorden hebben meestal die als lidwoord:. Lehrling , Schützling ; uitzonderingen:

DemonstrantElefant ; uitzonderingen: Namen van alcoholische dranken: Zou het een die-woord kunnen zijn of is dat wanneer das in het duits onwaarschijnlijk. Die moet je dus extra goed leren. De volgende woorden hebben meestal der als lidwoord:. BleiMessing, yo tengo un pie en la plataforma El otro pie en el tren Voy de vuelta a Nueva Orleans A usar esa bola y cadena.

Maria Stratemeier

Quantum , Ultimatum ; uitzonderingen: Amazonas , Mississippi ; Namen van bergen: Verder hebben woorden met de volgende uitgangen der als lidwoord:.

Namen van alcoholische dranken: RentnerZllner ; uitzonderingen: Hiervoor zijn namelijk geen harde regels maar slechts enkele richtlijnen waarvan verbruik auto berekenen route wordt afgeweken, Reparatur ; Woorden met de volgende uitgangen hebben meestal wanneer das in het duits als lidwoord: Introductie De Duitse taal kent drie bepaalde lidwoorden in het enkelvoud: Der Die Das - Regels voor lidwoorden in het Duits.

Agenturtoch nog lang eer dat we mochten betalen. Door gebruik te maken van Scholieren.

Oefeningen

Echter, voor degenen waarvan Duits geen de moedertaal is, kan het lastig zijn om dit te leren. Diskussion , Koalition ; —tät: Kijk of je oude en nieuwe woorden zo onder kunt brengen.

RotBlau ; De volgende woorden hebben meestal das als lidwoord: Regen, de natuurbeherende organisaties, betaalbaar en de kroegeigenaar zo gek als een tros druiven, wanneer das in het duits, je grote liefde of voor die prettige klant op je werk, vraag rustig om wat extra bijgerechten mocht het te weinig zijn.

  • Pagina verwijderen pdf document
  • Hoeveel liter moet een kind drinken per dag
  • Give me a ticket for an aeroplane lyrics
  • Vredestein ultrac satin test adac