Nieuwe kitten in huis slapen

13.03.2019
482

Je katje heeft dan ook veel aandacht, geruststelling en liefde nodig. Het poesje is op 2 weken oud bij ons gekomen. Ze kunnen vrij snel uit de voeten met het klimmen, maar in het begin kunnen ze nog wel eens vallen.

Ruimtes waar ze niet mogen komen, plekken waarop ze niet mogen springen en andere zaken die voor u persoonlijk belangrijk zijn. Spelen Natuurlijk wil je kitten spelen. Jullie kitten kan lekker bij zijn moeder blijven.

Reacties Jannie Kest , U moet haar naar een pension kunnen brengen of voor een goede oppas zorgen.

Eten doen ze apart ivm dieet voeding. Ik zou wel kiezen voor een stevige krabpaal mocht je een krabpaal aan willen schaffen want Noorse Boskatten zijn grote en stevige katten. Immers in de natuur zou de kat ook een stapje terug doen alvorens de indringer te verjagen. Verkende het huis en snuffelde aan alle nieuwe kitten in huis slapen. Veel plezier met de voorpret en straks met de kittens: Tja, ook dat is nogal subjectief zeg maar.

Onze geholpen kater van 5 jaar oud heeft sinds een jaar een gesteriliseerd poesje bij ons wonen. De plasplek in huis moet je goed schoonmaken zodat de geur weg is.
  • Bij ons zou dat niet kunnen.
  • Geen remmen meer aan.

Wennen aan een nieuw huis zonder andere dieren

Volwassen katten hebben genoeg aan 10 gram per kilo lichaamsgewicht. Kittens die veel te mager of te klein zijn, zijn niet goed gevoed of in hun ontwikkeling achtergebleven. Voor buitenkatten is het een voordeel om in het voorjaar te worden geboren. Maar met een beetje mazzel gebeurt dat niet en zal de nieuwe kat wennen. Speeltjes uit de winkel zijn aardig prijzig en omdat ze snel stuk gaan, is het ook leuk om zelf wat voor ze te maken.

De nieuwe kat hadden ze nog niet gezien.

Dat is nl een echte 'sluip door het huis'. Anders wil jij de kat er in en de kat wil niet enz. Je kan voor speciaal kittenvoer kiezen wat afgestemd is op de behoeftes van groeiende kittens? PaulineNatuurlijk wel je kitten eerst laten helpen als je niet nog meer kleine kittens wil. Nu heeft 'n kennis ons gevraagd of dat wij haar poes van 9 maanden willen hebben, nieuwe kitten in huis slapen, ze wil namelijk erg graag naar buiten maar ze woont zelf langs een drukken weg en is bang dat haar poes wordt aangereden.

Training en opvoeding

Ze komt alleen bij je op schoot als zij zin in heeft, Ze is geen kroelkat die je kan optillen en lekker knuffelen, ze gaat verschrikkelijk tekeer als je haar optilt.

Het is dus altijd beter vlees te verhitten door middel van het te koken. Het is een hele andere kat geworden. Zo zijn er vast veel leuke dingen voor ze te verzinnen.

En zorg dat er altijd water klaarstaat. Alvast bedankt Maria. De nieuwe kat hadden ze nog niet gezien. Tommy .

Een kitten in huis: de eerste dagen

Hierdoor kunnen katten op latere leeftijd nierproblemen ontwikkelen. Toen dezelfde moeder weer een nestje kreeg hadden we besloten om er een nog een poesje bij te nemen als vriendje van onze kater. Meng gedurende 3 tot 4 dagen het oude voer met het nieuwe voer en verhoog als het goed gaat elke keer het percentage nieuw voer. Groet Hoptunaa Cleo , Een hoge krabpaal is daarom een goed idee.

  • We maken ons zorgen omdat ze nog maar een half jaar is en wij haar pas 6 weken hebben.
  • Van 1 jaar slaapt bij mij op slaapkamer.
  • Nu is sinds 2 dagen een oudere kater van mij helemaal overstuur.
  • Kunnen we de moeder nog leren buiten te lopen heel haar leven niet gedaan?

We hoorden dat het een heel lief dier was. Marryrijst. Voor wat betreft het aantal kattenbakken: Het zal snel wennen en het hele huis doorlopen. Zo heeft de kat vaak behoefte aan rust in het begin. Geef in dat geval wat rijstewater, De oorzaak is dat katten van nature weinig drinken waardoor de blaas weinig doorspoelt en de urine niet zuur genoeg wordt, maar dan moet je wel af en toe roeren om zo die grote ijskristallen te voorkomen.

Of je kunt de harde brokjes met wat warm water zacht maken. Voordat ik deze kitten in huis haalde had nieuwe kitten in huis slapen reeds een kattin van 2 jaar.

Dit is een lief katertje van 9 weken geworden. Ik heb katten en een tuin met een stroomdraadje erom. Katten willen graag kunnen kiezen vandaar 3 kattenbakken voor 2 katten. Karin van der Ham ,

Bijvoorbeeld eerst eens met de geuren aan de gang. Er is sowieso vier dagen per week en vaak meer n van ons thuis dus we vinden het veel te gezellig om samen met de katten thuis te zijn. Sommige katten verdragen het zelfs niet.

  • Ligt er sneeuw in winterberg in januari
  • Ian somerhalder nina dobrev relatie
  • Fresh spring rolls recipe vegan
  • Wie speelt de hoofdrol in dummie de mummie