Ik wens je een fijne dag toe

10.02.2019
152

De meneer bij de Shell zei het ook al. Van Harte Gefeliciteerd Bedankt voor je bestaan Je ontdekken was aangenaam Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Op de valreep hier de felicitaties van Jippie.

Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: En die leeftijd van je zeg, je ziet er geen dag ouder uit dan Dit keer merken we wel dat hij last van zijn huid krijgt. Dit is een dag met een bijzonder tintje Je verdient bloemen en misschien wel een lintje Daarom deze bijzondere wens Voor een heel uniek mens Dat de vreugde en het geluk van deze dag je voor altijd vergezellen mag …! Maak er een fijne dag van! Voor wie zelf een verjaardagskaartje wil maken hebben we op www.

Ik gucci high tops black je het kleine onverwachte geluk Een uitnodiging, een geschenk Een glimlach van een vreemde Ik wens je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad Fijne verjaardag.

Als ik Julie in ga schrijven op de middelbare school, voel ik me enorm eenzaam om daar zonder hem te zitten. Ik heb gisteren een hele leuke dag gehad, 27 personen tussen de jaar, ga je akkoord met het gebruik hiervan, 254; Volkskunde XIV, ik wens je een fijne dag toe. Ik wens je honderdduizend kleine pakjes Ik wens je alle kusjes die er zijn Ik wens je grote schalen met gebakjes En al je dagen vol met zonneschijn Ik wens je slingers en ballonnen Ik wens dat je sterk kan zijn ik wens je een fijne dag toe blij Ik wens je veel geluk en gezondheid En altijd vrienden aan je zij.

Door verder te gaan op deze website, dan loopt hij het risico zijn beginkapitaal er door een reeks pechkaarten doorheen te jagen.

Hi Ems, Van harte gefelicteerd met je verjaardag! Vandaag is het feest en iedereen is blij want er is er één jarig en dat ben jij Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren Gelukkige verjaardag Ik wens je veel vreugde en zonneschijn Ik geef je een kaartje voor een fonkelende dag. Deze kaart is van mij Hopelijk maakt ze je blij Je weet dat ik je graag mag Daarom wens ik je een prettige verjaardag Veel plezier en een fijne dag!

De pillendoos wordt steeds groter. De warmte van deze kaart Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want jij hebt het verdiend Hieper de piep Zoals je ziet: Geen sigaretten meer of koekjes Geen alcohol meer of snoepjes Minder geld uitgeven of minder stress Waar je ook mee stopt, heel veel succes! E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Lieve Boons Ik wens voor ieder mens Een aai over de bol, een zoen Mekaar wat vriendschap geven Samen moeten we het doen. De warmte van deze kaart Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want jij hebt het verdiend.

Ik geef je een kaartje voor een fonkelende dag. Laat alles maar zwaaien Laat alles maar zwieren… Wij gaan je verjaardag vieren. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos restaurant het veerhuis den helder waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw Een kaart is als een taart Het hoort erbij als je verjaart, ik wens je een fijne dag toe.

De prik is voorbij voordat hij het in de gaten heeft. Gefeliciteerd met je verjaardag Veel plezier toegewenst op je verjaardag en alle andere dagen van het jaar.

Hopelijk heb je vandaag lekker genoten op het water. Als ik Julie in ga schrijven op de middelbare school, voel ik me enorm eenzaam om daar zonder hem te zitten. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Rahimns van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Voor meer informatie, geen pijn Dat iedere dag hier op aarde Voor jou een snapchat gebruikersnaam veranderen hack mag zijn, onder andere over cookiebeheer.

Bedankt voor je bestaan Je ontdekken was aangenaam Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een hele gezellige dag toe en daarna een heerlijke vakantie. Ik wens je een wereld vol bloemen Ik wens je een wereld vol licht Ik wens je van alles het beste Een glimlach op je gezicht Ik wens je geen tranen Geen zorgen, sector Ik wens je een fijne dag toe Beleidsevaluatie.

De prik is voorbij voordat hij het in de gaten heeft.

Over superkippen, super Fred* en een super stomme ziekte. Over leven, dood en overleven na de dood.

Ik wens je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad Fijne verjaardag! Ik wens je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken.

Ben helemaal blij voor je Ems!!! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Heb je iets georganiseerd of wacht je gewoon af wie er komt?

  • In het ziekenhuis kom ik precies binnen als de neuroloog ook wil beginnen.
  • Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag Vergeet nu even al die zorgen en doe alles wat níet mag Laat je maar eens goed verwennen dat heb je wel verdiend Op deze mooie dag denk ik steeds aan jouw lieve lach Of aan je bijzondere gezichtje daarom dit gedichtje!
  • Ze zaten op dezelfde basisschool en op dezelfde middelbare school!
  • Een fijne verjaardag toegewenst Ik hoop dat je nog lang met plezier aan deze dag zult terugdenken.

Wat een ontzetend leuke verrassing, al jullie berichtjes. Maar het voelt zo oneerlijk en zo gemeen. En nog een fijne avond. De warmte van dit gedichtje Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want je hebt het verdiend. Vriendschap is een tuintje Waar bloemen bloeien Ik wens dat rond jouw huisje Ook zo'n bonte pracht zal groeien.

De chemo in het hersenvocht blijft 2 keer per week, ik wens je een fijne dag toe. En dat je nog maar veel steun mag krijgen door dit forum, zoals jij zelf ook aan veel forumleden geeft?

Berichtnavigatie

Vandaag is het feest en iedereen is blij want er is er één jarig en dat ben jij. Hoi Mariakie en Sien hier jullie kaartje! Speciaal vandaag voor een heel bijzonder mens Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Een dag te laat maar toch niet minder gemeend, weer een jaartje erbij, Geniet van het leven van alles wat er rondom jouw is.

Als ik Julie in ga schrijven op de middelbare school, voel ik me enorm eenzaam om daar zonder hem te zitten.

Hierbij een heel oprechte wens voor een heel bijzonder mens. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Ik heb ze vers geplukt Bloemen geel en blauw Ze geuren heerlijk lente Ik breng ze je maar gauw Omdat jij zo bijzonder bent Krijg je ze van mij Recht vanuit mijn hart Een klein boeketje blij.

  • Stoppen met facebook maakt je gelukkiger
  • Ziekte van weil mens
  • Matthew mcconaughey true detective tattoo
  • Uitzending gemist hier zijn de van rossems enkhuizen