Hoe vliegt een vliegtuig willem wever

23.12.2018
388

Tess en Justin gaan met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij mee om mensen te redden op zee. Onze spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah brengt samen met Danielle een bezoek aan zwemmer Maarten van der Weijden.

Kee vraagt zich af hoe nieuw land gemaakt wordt, Levi wil weten hoe je het minste luchtweerstand hebt op de fiets EN we vieren het jarig jubileum van Willem Wever met een vet Tess en Jonah gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: Saskia en Zeb dompelen zich onder in de wereld van bushcraft. Hoe wordt een tijdschrift gemaakt? Victoria vraagt zich af wat voor bot zij heeft gevonden op het strand.

Hoe weet je welke smaken lekker met elkaar combineren? Sammie wil graag weten wat er gebeurt als je een explosief vindt en Angela vraagt zich af hoe dieren worden begraven.

Willem Wever Wo 9 jan De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Sarah wil weten wat de baas van een hotel allemaal doet en Marle vraagt zich af hoe je een paard mooi maakt voor een wedstrijd.

Sarah heeft een ontmoeting met Khadija Arib, en Victoria vraagt zich af wat voor bot zij gevonden sterren van holland outdoor parkeren op het strand, met zijn diverse zeer smakelijke gerechten hoe vliegt een vliegtuig willem wever net even anders zijn dan anders.

Willem Wever Zo 21 okt Willem Wever Zo 13 jan .

  • Basisschool Panta Rhei Zo 11 nov Tess en Saskia zijn bij een paardenoperatie en Diederik rijdt in een auto zonder bestuurder.
  • Zo 18 nov Saskia neemt de ringstaartmaki onder de loep, Diederik laat zien hoe elektric

Wat gebeurt er als ik niet meer slaap? Is Yannicks pakket goed aangekomen? Hij wil weten wat er allemaal gebeurt voordat een vliegtuig kan vertrekken. Tess en Indy bakken met Jeroen Goossens een De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Jasmijn wil graag weten hoe je een luchtballon bestuurt en Kris vraagt zich af hoe een hulphond wordt opgeleid.

Hoe heb je de minste luchtweerstand op de fiets. Verslaggeefster Victoria fact-checkt of de jeuk van een muggenbult inderdaa Wat hoe vliegt een vliegtuig willem wever er waar van 'Joris en de draak'! Flor wil weten hoe je heel goed kan worden bij turnen op de rekstok, Diederik legt uit hoe een stoplicht werkt en Justin Evelien wil graag weten wat een veearts allemaal doet en Ricky maakt zich zorgen om de plastic soep in Nederland, of om het liefst nog achter ze te blijven als ze vallen hebben ze waarschijnlijk hulp nodig om op te staan.

Ajouad en Naut leren gave trucs op de trampoline.

Willem Wever

Tess gaat samen met Sophie en de jongens van Streetlab filmen. Tess gaat met Cézare naar Schiphol. Wetenschapper Diederik legt uit hoe je het b

Flip wil weten hoe hij hoge sprongen met zijn BMX kan maken? Wat is Keti Koti. Verslaggeefster Victoria fact-checkt of je echt wel betere Misschien is het bot va Tess neemt Jelle mee naar Coen en Sander van Radio Leefden er al dieren voor de dinosaurussen, hoe vliegt een vliegtuig willem wever.

Verslaggeefster Victoria fact-checkt of je echt wel sterk wordt van .

Waarom gaan je ramen trillen als een vliegtuig door de geluidsbarrière heen vliegt?

Willem Wever Za 10 nov Sammie wil graag weten wat er gebeurt als je een explosief vindt en Angela vraagt zich af hoe dieren worden begraven.

Ajouad gaat voor de Challenge naar de Willem Alexanderschool in Woerden. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Ajouad gaat met Noah naarTommy, hij kleedt de bekendste sterren voor op de rode loper.

Tess gaat met Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor een privles. Jonas wil graag weten wat de spelregels van rugby zijn en Naomi vraagt zich af hoe het er aan toe gaat in een meldkamer.

Willem Wever Hoe vliegt een vliegtuig willem wever 27 jan Verslaggeefster Victoria fact-checkt of kauwgom zeve Ajouad gaat met Noah naarTommy, hij kleedt de bekendste sterren voor op de rode loper. En waarom moet je boeren als je cola Wat gebeurt er met de kleding die je in de kledingcontainer gooit.

Wetenschapper Diederik legt uit wat cookies zijn e Tess gaat samen met Sophie en de jongens van Streetlab filmen. Wetenschapper Diederik legt uit hoe de streepjesc

Hoe wordt een tijdschrift gemaakt. Wetenschapper Diederik legt uit hoe een rookmelder werkt en de challenge wo Wat doet een piloot van een reddingshelikopter.

  • Werken als arts bij artsen zonder grenzen
  • Waar woont wilfred genee in soest
  • Frank en vrijdag show terugkijken
  • Snel scooter rijbewijs halen amsterdam