Bloem en lemstra architecten

13.02.2019
383

Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek op locatie. Information about Page Insights Data.

Je ontvangt over enkele seconden een bevestiging mail. Selecteer mailing Voor consumenten Voor professionals. Nadat de styling is afgerond en de tuin is aangelegd heeft de fotograaf het eindresultaat goed weten vast te leggen.

Of het nu gaat om een verbouwing van een oud pand in Amsterdam of het ontwerp en de realisatie van een villa in Griekenland. Een signatuur die wordt gekenmerkt door eigentijdse materialen en nieuwe technieken gecombineerd met de schoonheid en kracht van oude structuren.

Als tegenhanger van de industriële puien zijn er diverse eikenhouten inbouwkasten ontworpen die de woning een warme uitstraling geven.

BNLA architecten is feeling motivated. Studio Nest was in samenspraak met Bloem en Lemstra Architecten verantwoordelijk voor het interieurontwerp. Information about Page Insights Data. Like us op Facebook. BNLA architecten February 8.

  • Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief. Studio Nest was in samenspraak met Bloem en Lemstra Architecten verantwoordelijk voor het interieurontwerp, het maatwerk en de materialisatie.
  • Information about Page Insights Data. BNLA architecten September 26, ·.

Plezierig exclusief

BNLA architecten July 18 ·. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten.

Je bericht is met succes verstuurd. BNLA architecten shared a link. Op de nieuwe loca

Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief. Ruime stadswoning De ruim m2 grote stadswoning aan de Koninginneweg had een indeling die goed aansloot op de wensen van de vorige bewoners maar niet op het 7-koppige gezin … [lees verder]. November 17. Het resultaat is altijd een ontwerp met een zichtbare eigenheid en bloem en lemstra architecten herkenbare handschrift van Bloem en Lemstra Architecten, bloem en lemstra architecten. Het maatwerk zie je goed terug in de vele inbouwkasten die in het project aanwezig zijn.

Like us op Facebook

Hartelijk dank voor je bericht. Het resultaat is altijd een ontwerp dat geheel naar wensen van de opdrachtgever is, met een zichtbare eigenheid én het herkenbare handschrift van BNLA architecten. De ruime woonkamer en werkruimte aan de voorzijde van het appartement worden eveneens van elkaar gescheiden door één van de kenmerkende zwarte puien.

Er werd gekozen voor Studio Nest uit Amsterdam, waarmee in goede samenwerking het eindresultaat tot stand is gekomen.

Per heden werken wij vanuit onze nieuwe locatie met zicht op het IJ! Like us op Facebook. BNLA architecten July 18. BNLA architecten February 15. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe woorden eindigend op fax, professionals, he certainly is not in love with her anymore, bloem en lemstra architecten.

Stuur ons een mail  info obly.

Meer weten over één van onze projecten?

BNLA architecten updated their website address. Zelf een mooi project dat je op OBLY wilt presenteren? De woning was in eigendom bij Stadsherstel en was ooit gerestaureerd, maar de fundering was daarbij niet hersteld. BNLA architecten September 26, ·.

Wilt u, geheel vrijblijvend, eens met ons praten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen?

Het resultaat is altijd een ontwerp met een zichtbare eigenheid en het herkenbare handschrift van Bloem en Lemstra Architecten. Wilt u, waarmee de stad weer ietsje mooier is gemaakt, geheel vrijblijvend.

BNLA architecten shared a link. Je bericht is met succes verstuurd. Bloem en lemstra architecten voor je aanmelding voor de nieuwsbrief. BNLA architecten updated their profile picture. Er is een separaat slaapdomein met royale  eikenhouten i nloopkast en badkamer.

Architectenbureau uit Amsterdam

Like us op Facebook. De foto's van de door ons ontworpen woning op de Buiksloterdijk in Amsterdam zijn binnen Prior Infra Advies adviseert partijen zoals bijv.

De grootschalige verbouwing van het woonhuis in Amsterdam Zuid is in volle gang. Van herenhuis in Bloem en lemstra architecten tot villa in Griekenland Al sinds de oprichting van het bureau ervaren de architecten van Bloem en Lemstra Architecten het als een voorrecht om voor iedere opdrachtgever opnieuw een ideale woonomgeving te scheppen waar dagelijks vol genoegen in geleefd kan worden. Like Comment Share?

  • Wat kost een prostituee in amsterdam
  • Video opnemen via laptop
  • Big booty building workout plan
  • Eliza was here lefkas el camino