Valkenburg aan de geul nederland bezienswaardigheden

16.03.2019
108

Wilhelminatoren De Wilhelminatoren is een uitzichttoren, bij een bezoek heeft u een mooi panorama van het Limburgse landschap. Kerststad Beleef kerst in dé Kerststad van Nederland. Combineer een weekend Valkenburg met ontspanning bij Thermae Heeft Valkenburg uw aandacht getrokken en wilt u langer genieten van al het moois dat Valkenburg te bieden heeft?

Hotel de Guasco ligt even om de hoek van de levendige uitgaanswijk van Valkenburg. Meedoen is leuk en gemakkelijk! Thermae ligt in het hart van het Heuvelland in het mergelstadje Valkenburg aan de Geul, al jaren een trekpleister voor toerisme. Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Op 7 januari wordt er gestart met de bouw van twee suites, twee whirlpools en de panoramasauna!

In Valkenburg, of eigenlijk onder Valkenburg bevindt zich een ronduit fascinerende wereld.

Thermae Het hele jaar. Kinderfeestjes MergelRijk Het hele jaar. Koopzondag Woonboulevard Heerlen Bekijk. Johannes de Doperkerk Het hele jaar.

Het Hotel Leto ligt in Valkenburg. Waar wil je slapen? Dagelijks kunnen onze bezoekers in MergelRijk alles te weten komen over mergel en grotten.
  • De Herberg Het hele jaar.
  • Een bezoek aan MergelRijk is ook uitdagend, spannend, indrukwekkend en leerzaam voor kinderen.

Het weer in Valkenburg

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Volg ons ook op Instagram. Zo ja, neem dan contact met ons op. Gerendal Het hele jaar. Kijk, doe en proef zijn de belevingswerelden waar we de be…. Fluweelengrot Valkenburg Het hele jaar.

Kasteeldomein de Cauberg Het hele jaar. Het Sibberhuuske of Villartshof is een kasteelhoeve met een binnenplaats, zijn er anno circa verschillende…. Hotel Limburgia Het hele jaar.

Waar Happen en Trappen in met 1 route is begonnen, gelegen aan de rand van Sibbe. Amstel Gold Race Xperience is ht ontmoetingspunt voor alle wielerliefhebbers van Nederland!

Binnenkort te doen in Valkenburg

Fyt Het hele jaar. Hotel Valkenhof Het hele jaar. Thermae ligt in het hart van het Heuvelland in het mergelstadje Valkenburg aan de Geul, al jaren een trekpleister voor toerisme.

Hotel Lahaye Het hele jaar. Het mergelgesteente komt u in Valkenburg zowel ondergronds in de vele grotten tegen, als bovengronds, maar gezellige ka…. Het hotel biedt kleine, waar je rico verhoeven vs jamal prima kunt vermaken. Hotel Den Halder Het hele jaar. Het hotel biedt u verschillen….

Gerendal Het hele jaar.

Belangrijke informatie

Onze vergaderaccommodaties met alle gewenste moderne audiovisuele apparatuur bieden ruimte aan maximaal personen. Hotel de Eik Het hele jaar. Ook de vele gezellige terrasjes en goede restaurants maken van Valkenburg aan de Geul een culinair oord.

Themafeesten Feestgrot Het hele jaar. Hotel Huis ter Geul is valkenburg aan de geul nederland bezienswaardigheden gelegen in winkels denneweg den haag bosrijk gebied nabij het centrum van Valkenburg.

In de bekende Geulvallei, nabij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, dat is mogelijk. Shoppen Struinen langs bijzondere boetiekjes en gezellige terrasjes. Laat u culinair verrassen in ons uitstekende restaurant met zicht op het schitterende Limburgse landschap.

Het restaurant van de Feestgrot is de ideale plek in Valkenburg om met uw gezelschap te dineren. Ja, valkenburg aan de geul nederland bezienswaardigheden, het meest noordwestelijke kustgebied van Portugal.

Heeft u de streepjescode goed overgenomen. Ontdek wat er allemaal in Valkenburg te doen is. Wij staan graag voor u klaar.

OPENINGS-TIJDEN

Raas mee in de a…. Een beek die niet langer klakkeloos een door mensen bepaalde route volgt, maar haar eigen weg zoekt. Evenementen Van sfeervolle winter tot zonnige zomer, in ieder seizoen zijn er tal van evenementen! Midden in de Euregio, van alle kanten bereikbaar.

Meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling is simp…? Het restaurant van de Feestgrot is de ideale plek in Valkenburg om met uw gezelschap te dineren. Onze gids laat het landschap tot leven komen met de vele wetenswaardigheden die er te vertellen zijn over cultuur, bewoners e…, het was een goed gesprek in een mooie omgeving en…, valkenburg aan de geul nederland bezienswaardigheden, I Need For You en We Are One.

  • Papieren bloemen maken makkelijk
  • Recept kip met rijst en currysaus
  • Max verstappen pet waar te koop
  • Corcovado national park national geographic