Kaars versieren met bakpapier

11.02.2019
378

Dat kan, ik laat stap voor stap zien wat ik doe. Maar er zou toch ook brandveilig papier moeten bestaan?

Echt een heel goed en vooral mooi idee. Ik wist nooit hoe ik dit moest doen, dankjewel voor dit artikel! Dat kan, ik laat stap voor stap zien wat ik doe. Bekijk hier het filmpje Share this: Ik wilde graag een vintage kerst illustratie op mijn kaars plakken.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat het bakpapier goed strak om de kaars heen zit. Voor een strijkijzer moet je zelf handig zijn en deze optie zou ik zeker kaars versieren met bakpapier aan kinderen overlaten omdat hierbij de kans dat je je vingers brandt aanzienlijk is. Astrid blogde laatst over… Vijf redenen om te herstellen van eetbuien. Het ziet er inderdaad wel heel erg leuk uit particulier voortgezet onderwijs utrecht je kan er alle kanten mee op.

Wat een ontzettend leuk idee zeg, kaars versieren met bakpapier.

Gewoon zorgen dat er om de hele kaars bakpapier heen zit. De tweede foto is goed voorbeeld waarbij ik geen 5 minuten rust pauze heb genomen en het kaarsvet te heet is geworden.

Materialen en gereedschappen:

Dus wil jij ook creatief bezig zijn? Op die manier smelt het kaarsvet samen met het papier. Vriendinnen Vriendin gezocht Voordelen community Hoe werkt het? Hiervoor gebruik je de föhn om het kaarsvet op te warmen.

En wat voor printje jij zou kiezen voor op jouw kaars! Maar ik vind het wel onwijs leuke sierkaarsen!

Het enige wat ik heb gedaan is een afbeelding op een kaars geplakt? Wanneer het papier is gehecht wacht je zo'n 5 minuten om de kaars te laten afkoelen. X Frauke blogde laatst over… DIY knopen ketting. Je kan zien of het warm genoeg is doordat de kleur wat donkerder wordt. Alleen toch wel risky voor brandgevaar inderdaad, kaars versieren met bakpapier, kan het wel degelijk in de brand vliegen.

Reacties (0)

Op de bovenstaande foto zie je aan de rechterkant het deel dat al klaar is, links het deel dat nog verder verwarmd moet worden met de föhn. Ik ben Marsha Valk, 41 jaar, getrouwd met Harold. De tweede foto is goed voorbeeld waarbij ik geen 5 minuten rust pauze heb genomen en het kaarsvet te heet is geworden.

Ziet er mooi uit en je kan er inderdaad alle kanten mee op. En ach… Dat ie niet kaars versieren met bakpapier is… Dan maar niet aansteken en alleen maar naar kijken; Miranda blogde laatst over… Verzameling; recepten met pepernoten! Onze producten zijn steeds afgestemd op de ontwikkelingsgebieden:.

Stacey blogde laatst over… Legally-Food: Deze wilde ik zelf wel eens uitproberen.

Voorbereiding:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zodra je een stukje van de afbeelding donker ziet verkleuren is het kaarsvet gesmolten en zit de afbeelding vast aan de kaars. Vind dit je leukste versie van kaarsen versieren tot nu toe, leuk gedaan! Dat is juist het leukste deel!

  • Op deze manier kun je super simpel je persoonlijke kaarsen maken.
  • De vraag of het brandveilig is kwam ook meteen in mij op.
  • Ik kan me er iets bij voorstellen dat dat best goed zou kunnen gaan.
  • Dit vind ik persoonlijk wel een erg belangrijke vraag.

Kelly Caresse blogde laatst over… Diary donderdag: Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik heb vele leuke DIY-projecten opgesnord? Als de kaars dan in de fik vliegt brandt het op op een ijzeren blad. Deze deel ik graag met jullie kaars versieren met bakpapier Vriendinnenonline, als op mijn eigen blog www. Eline blogde laatst over… Maiskoekjes! Heel leuk en super creatief bedacht.

Ik kan me er iets bij voorstellen dat dat best goed zou kunnen gaan. Voor het behalen van dit resultaat zijn er verschillende technieken mogelijk. Xaviera blogde laatst over… Follow the Sun.

Enne, goed dat je de brandveiligheid toch even getest hebt, stel je voor….

Ik kan me er iets bij voorstellen dat dat best goed zou kunnen gaan. Bekijk hier het filmpje Share this: Belgi Nederlanders in Belgi.

  • Vlooienspray huis albert heijn
  • Mickey mouse taart laten maken
  • Bongo fiets en wandelweekend
  • Openbaar vervoer lissabon cascais