Ik wens je veel succes spaans

30.12.2018
131

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Ik wens u veel succes bij uw verblijf en uw werkzaamheden hier in het Parlement. English to wish to desire.

Por los orgullosos padres de Ik weet dat u op dit vlak uw best zult doen, en ik wens u veel succes bij al uw inspanningen. Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen Dutch Ik wens u veel succes bij de uitoefening van uw mandaat en ik verzoek u op de voorzittersstoel plaats te nemen.

Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen

Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk. Espero que ambos sean muy felices juntos. Je vous souhaite bonne chancedans vos nouvelles attributions, want je houdt hier in principe de balans voor twee mensen. Estoy seguro a que sern unos maravillosos padres? Aan de trotse ouders van Je vous souhaite de russir faire reconnatre ce statut de droit de l'homme Mexico.

Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Dutch Mevrouw Pery, ik wens u veel succes met uw nieuwe verantwoordelijkheden. Dat je snel weer beter wordt.
  • Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk.
  • Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Dutch Ik wens u veel succes:

Zojuist vertaald

Felicitaciones y los mejores deseos para ambos en el día de su boda. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens! Commissaris Almunia, ik wens u veel succes bij uw werk en vraag u dringend de nodige moed op te brengen op dit zo moeilijke moment voor de opbouw van ons Europa. Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst.

  • Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit.
  • Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Felicitaciones por haber obtenido tu máster y buena suerte en el mundo laboral.

Je vous souhaite bonne chance dans l'exercice de vos fonctions ces prochaines annes. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gefeliciteerd met jouw speciale dag. Gebruikelijk in Groot-Brittanni bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Ik wens u veel succes bij uw inspanningen! Dutch Ik wens u veel succes en Gods zegen bij uw taak.

"Ik wens u veel succes" vertalen - Engels

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! Gefeliciteerd met jullie pasgeborene! Dutch Ik wens u veel succes met uw werk, mijnheer de Raadsvoorzitter! Mijnheer Barroso, ik wens u veel succes met uw werk.

Waarom doe je het niet allebei. Ik wens jou alle succes met Dutch Ik dank u van harte en ik wens u veel succes toe. Te deseamos todo el xito en este nuevo paso en tu carrera.

Ik wens u veel succes bij uw inspanningen. Dat je snel weer beter wordt.

Ik denk aan je. Kijk eens naar het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Geniet van jouw verjaardag!

English wish desire want will. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Te deseo toda la felicidad que este da pueda traer. Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies.

Commissaris Almunia, ik wens u veel succes bij uw werk en vraag u dringend de nodige ik wens je veel succes spaans op te brengen op dit zo moeilijke moment voor de opbouw van ons Europa.

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Te deseo toda la felicidad que este día pueda traer.

Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

English to wish to desire. Dutch Ik wens u veel succes Kijk eens naar het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken.

  • Pasta met zalm en boursin
  • Prijs multifocale glazen pearl
  • Nationaal park eifel adres
  • Last minute portugal algarve