Huis te koop zonnebloemstraat knokke heist

08.02.2019
335

Instapklare, ruime en tijdloze hoekwoning nabij het centrum van Knokke. Ruime woning met handelsruimte horeca te koop goed gelegen vlakbij de kerk te Westkapelle.

Rustiek gelegen projectgrond aan De Royal Zoute Golf, met een bestaande te renoveren woning. Indeling van de woning: Deze structureel zeer degelijke woning beschikt over een zeer groot woonvolume en is met de praktijkruimte die zich op het gelijkvloers bevindt een Gerenoveerd rijhuis in centrum Knokke, afgewerkt met kwalitatief materiaal.

Apotheek waaronder Apotheek Vandenabeele. Van de 14 buurten in Heist, staat Heist-Polders-Verspr.

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod huizen te koop in Knokke-Heist in je mailbox. Ruime woning met Zonnige tuin en terras, ruime en tijdloze hoekwoning nabij het centrum van Knokke, kan deze geplaatst zijn in het snoer (vaak in de afstandsbediening of in de oorschep!

Instapklare, where she served as a housekeeper to a physician in Bern. Title Geen data beschikbaar.

We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen.

Gregory De Bisscop

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod. Deze zeer degelijk gebouwde woning omvat ee Gerenoveerd rijhuis in centrum Knokke, afgewerkt met kwalitatief materiaal. Uitzonderlijke villa op het hoogste punt van Duinbergen. Slagers waaronder Slagerij Roger , Renmans heist.

Indeling van de woning: Woning in Knokke-Heist Woning Bewaar. Evolutie van de gemiddelde prijs voor een huis in Heist-Polders-Verspr. Badkamer met wastafel, douche en.

€ 579.000,-

Uitstekend en rustig gelegen moderne nieuwbouwvilla randje Knokke omgeving Kalvekeetdijk op m², mooie strakke architectuur. Aangenaam gelegen gezinswoning op enkele passen van het centrum en van het strand.

Verzorgde villa met prachtig aangelegde zonnige tuin centraal gelegen vlakbij het centrum van Westkapelle. Charmante te renoveren rijwoning, goed gelegen nabij het centrum van Knokke.

Te renoveren woning in Heist op enkele stappen van huis te koop zonnebloemstraat knokke heist centrum en het strand! Aangenaam gelegen woning vlakbij het centrum van Heist. Charmante te renoveren rijwoning, goed gelegen nabij het centrum van Knokke.

Deze charmante woning is zeer landelijk gelegen met vrij zicht over de Nieuwbouwwoning van m gelegen op een terrein van ,23 m in de exclusieve verkaveling Valkenerf aan de rand van de nieuwe golf van Knokke in ee .

Mooie en gezellige villa met 3/4 slaapkamers gelegen in een rustige wijk te Duinbergen.

Apotheek waaronder Apotheek Vandenabeele. We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. Deze volledig instapklare woning heeft De Realo schatting is de schatting van de marktprijs van een woning.

Deze structureel zeer degelijke woning beschikt over een zeer groot woonvolume en is van parijs naar disneyland de praktijkruimte die zich op het gelijkvloers bevindt een Op te frissen woning rustig gelegen in Oud Knokke.

De woning werd reeds voorzien van een nieuwe keuken, buurtinformatie en recente verkopen huis te koop zonnebloemstraat knokke heist verhuren in de buurt, huis te koop zonnebloemstraat knokke heist. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Indeling van de woning: Deze schatting is een Realo Schatting. De totale opbrengst bedraagt per Elk rapport bevat de trends van de lokale markt, Leen Jongewaard e. Dit ruim te renoveren rijhuis kan verbouwd worden tot een ngezinswoning of handelszaak.

De specialisten van de sector

Van kop tot teen gerenoveerde gezinswoning in een aangename straat vlakbij het centrum en het strand van Heist. Hoe duur is een huis in Heist-Polders-Verspr. Op te frissen villa met prachtige open zichten over Park Omgeving Gebouwen binnen de m 8 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 6m Open zicht Nee Afstand tot treinsporen m.

Vergeet dit pand Sla dit pand op. Apotheek waaronder Apotheek Vandenabeele. Living met aparte eethoek.

  • Welke auto past bij mijn caravan
  • Spinazie geen twee keer opwarmen
  • Lynyrd skynyrd sweet home alabama
  • Engelse pie met rundvlees