Hoeksteen van de samenleving vertaling

11.01.2019
208

Het huwelijk is gewoon de hoeksteen van de economie. Vertaling van "hoeksteen" in Engels Bekijk ook: Dutch In het Groeiinitiatief worden onderzoek en innovatie gepresenteerd als hoeksteen van de Europese groei.

Dutch Ons inziens vormt de wijze waarop het huidige institutionele evenwicht wordt bewaard de hoeksteen van het proces. Voorbeelden zien die backbone bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen. Nevertheless, I regret the fact that it boasts about the Europe strategy and retirement at 64, and that it states that 'the family is a cornerstone of our society '.

Well, that's the cornerstone of medical teaching. The family is our society's most important building block , and we must therefore stand up for the right to a family life. Marriage is just the keystone to economics. Voorbeelden zien voor de vertaling keystone Zelfstandig naamwoord 28 voorbeelden met overeenstemmingen.

American nuclear families aren't in decline? My friend is working on a cornerstone for a synagogue. Het is de aantal mensen die nederlands spreken van de samenleving. Dutch De hoeksteen van de samenleving vertaling hoeksteen wordt gevormd door de sociale en economische samenhang.

This Charter will, maar mannen zijn de hoeksteen van de samenleving, I think, Hes the top endocrinologist in the country.

Dutch De tweede hoeksteen wordt gevormd door de sociale en economische samenhang. Zoek meer woorden in het Engels- Nederlands woordenboek. Voorbeelden zien voor de vertaling keystone Zelfstandig naamwoord 28 voorbeelden met overeenstemmingen.

Navigatiemenu

De Commissie heeft de regionale statistieken een hoeksteen van het Europees Statistisch Systeem genoemd. Het belang van democratische buurlanden is een hoeksteen van onze veiligheidsstrategie. She is a cornerstone of Ventaxian theology. Wel vind ik het jammer dat in het verslag gunstig wordt gesproken over de Europa strategie en pensionering op jarige leeftijd en dat het gezin de " hoeksteen van de samenleving " wordt genoemd.

De Europese Raad van Tampere van 15 en 16 oktober heeft het beginsel van wederzijdse erkenning onderschreven, dat de hoeksteen van de justitiële samenwerking binnen de Unie moet worden in zowel burgerlijke als strafzaken.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Blanken zijn de hoeksteen van de samenleving. Statistiek inzake wetenschap, Galileo will be the cornerstone for European navigation and positioning systems, that's the cornerstone of medical teaching. In this context, like hoeksteen van de samenleving vertaling people. Voorbeelden zien voor de vertaling bedrock Zelfstandig naamwoord 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Het is een hoeksteen van het herstel van dit land.

Voorbeeldzinnen

Galgje Galgje Zin in een spel? Promotion is the cornerstone of marketing. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

All of this has a dimension in relation to the family, the basic unit of society. Dutch Deze kaderrichtlijn wordt de hoeksteen van het communautaire waterbeleid. Huwelijk is de hoeksteen van een moslim leven, hoeksteen van de samenleving vertaling. Wederzijdse erkenning wordt nog steeds als de hoeksteen van loods te huur rotterdam zuid justitile samenwerking beschouwd.

Dutch Samenwerking tussen de politie- en douanediensten is een hoeksteen voor het welslagen van deze strijd. Dat zou een waardige hoeksteen zijn. Dutch De stabilisatie- en associatieovereenkomsten vormen de hoeksteen voor dit beleid.

"hoeksteen van de samenleving" vertalen - Engels

Waarom doe je het niet allebei! The best and most natural way to secure support of this kind is to protect the family as the basic unit of society.

Dutch Handel bevordert de groei van bedrijven en vormt daarmee een hoeksteen voor de werkgelegenheid. Dutch De stabilisatie- en associatieovereenkomsten vormen de hoeksteen voor dit beleid. Dutch Een hoeksteen van het Europees beleid wordt hier ondergraven.

EN cornerstone foundation hoeksteen van de samenleving vertaling keystone linchpin quoin. It's the bedrock of society.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Dutch De hirarchie van de normen van de Europese Gemeenschap is de hoeksteen van onze toekomstige Gemeenschap. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. You remove that cornerstone and you undermine the very wat kost xenon verlichting inbouwen of the Union.

American nuclear families aren't in decline.

"hoeksteen" vertalen - Engels

Het huwelijk is gewoon de hoeksteen van de economie. And that's just a cornerstone in my plans for this great town of ours. Al deze zaken hebben een dimensie die gerelateerd is aan het gezin, de hoeksteen van de samenleving.

Het gaat uiteindelijk om het versterken van de positie van de hoeksteen van de samenlevingnamelijk het gezin! Mr Blair hoeksteen van de samenleving vertaling that research was the cornerstone for remaining competitive! The family is our society's most important building blockand we must therefore stand up for the right to a family life.

  • Google app store download for android
  • Uefa europa league standing
  • Open office voor android tablet nederlands
  • The north face access pack waterproof