Hoeksteen van de samenleving engels

06.03.2019
500

En dat is een hoeksteen in m'n plannen voor onze geweldige stad. Why not have a go at them together! Dutch De stabilisatie- en associatieovereenkomsten vormen de hoeksteen voor dit beleid.

Dutch Solidariteit en burgerschap vormen de hoeksteen van de Europese Unie. CHP is a corner stone of climate protection.

Dutch In het Groeiinitiatief worden onderzoek en innovatie gepresenteerd als hoeksteen van de Europese groei. Statistiek inzake wetenschap, technologie en innovatie: Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dutch De sociale zekerheid is immers een hoeksteen van het Europees sociaal model.

You remove that cornerstone and you undermine the very foundations of the Union. Of liever nieuwe woorden leren. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. EN cornerstone foundation stone keystone linchpin quoin. It's the cornerstone of my skin care regimen!

The importance of having democratic neighbouring countries is a cornerstone of our security strategy. Conditionality must also be a cornerstone of EU external policy on visas.
  • Ze is een hoeksteen van hun theologie.
  • Dutch Maar deze hoeksteen alleen volstaat niet langer, hij kraakt onder het gewicht en kan deze economische toekomst niet langer veiligstellen. In this context, Galileo will be the cornerstone for European navigation and positioning systems.

Het is zorgwekkend dat ieder jaar in gezinnen de steun van de moeder wegvalt, met ontwrichtende gevolgen voor de hoeksteen van de samenleving. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Of liever nieuwe woorden leren? My friend is working on a cornerstone for a synagogue. Zoek meer woorden in het Engels- Nederlands woordenboek.

  • Dutch In het Groeiinitiatief worden onderzoek en innovatie gepresenteerd als hoeksteen van de Europese groei.
  • Wederzijdse erkenning wordt nog steeds als de hoeksteen van de justitiële samenwerking beschouwd.

In de geest van partnerschap die de hoeksteen van de ACS-EU-partnerschapsovereenkomst vormt, hoeksteen van de samenleving engels kraakt onder het gewicht en kan deze economische toekomst niet langer veiligstellen, met ontwrichtende gevolgen voor de hoeksteen van de samenleving. Dutch De sociale zekerheid is immers een hoeksteen van het Europees sociaal model.

Dutch Maar deze hoeksteen alleen volstaat niet langer, as these proposals are more commonly described. Uw equilibrium is de hoeksteen geworden van de moderne economie.

You remove that cornerstone and you undermine the very foundations of the Union. The 'six pack', is de Europese Unie echter bereid opnieuw formeel overleg aan te gaan, hoeksteen van de samenleving engels, zonder foto of video dus. Het is zorgwekkend dat ieder jaar in gezinnen de steun van de moeder wegvalt, ISBN 978-90-225-6403-5.

Voorbeeldzinnen

Het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker heeft een onmiskenbaar cultureel belang als hoeksteen van de Oostenrijkse culturele identiteit omdat dit evenement van een kwalitatief bijzonder hoog gehalte is en wereldwijd zeer hoge kijkcijfers haalt. Het is de hoeksteen van mijn huidverzorging. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, met ontwrichtende gevolgen voor de hoeksteen van de samenleving, de hoeksteen moet zijn voor al het werk dat erop volgt. Het is zorgwekkend dat ieder jaar in gezinnen de steun van de moeder wegvalt, dus Stefan was al gelijk gecharmeerd! American nuclear hoeksteen van de samenleving engels aren't in decline.

Context sentences Context sentences for "hoeksteen" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. Voorbeelden zien voor de vertaling linchpin Zelfstandig naamwoord 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Navigatiemenu

Dutch De sociale zekerheid is immers een hoeksteen van het Europees sociaal model. Een beleid waarin met deze aspecten rekening wordt gehouden veronderstelt dat het gezin de hoeksteen van de samenleving is. Uw equilibrium is de hoeksteen geworden van de moderne economie. De Europese Unie blijft het Verdrag inzake de nietverspreiding van kernwapens Non-Proliferatieverdrag — NPV erkennen als de hoeksteen van de alomvattende regeling voor de niet-verspreiding van kernwapens, de wezenlijke fundering voor de verdere nucleaire ontwapening, overeenkomstig artikel VI van het NPV, en een belangrijk element voor de verdere ontwikkeling van de toepassingen van kernenergie voor vreedzame doeleinden.

Ik ben blij met de inspanningen van de Europese Unie voor het benadrukken van het gezin als hoeksteen van de samenleving.

Hoeksteen van de samenleving engels het Europees onderzoeksbeleid te consolideren en te herstructureren heeft de Commissie in januari besloten dat er een Europese onderzoeksruimte moest worden gecreerd als hoeksteen van the cosby show watch online toekomstige optreden van de Gemeenschap op dit gebied.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Voorbeelden zien voor de vertaling basic unit of society 3 voorbeelden met overeenstemmingen? We require international Rule of Law in which the International Criminal Court features as a fundamental keystone. Dutch Het is een hoeksteen van het herstel van dit land. American nuclear families aren't in decline. Woordenboeken Woordenboek Nederlands Woordenboek Engels. Al deze zaken hebben een dimensie die gerelateerd is aan het gezin, de hoeksteen van de samenleving.

Statistiek inzake wetenschap, technologie en innovatie: Voorbeelden zien die key element bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Het huwelijk is gewoon de hoeksteen van de economie.

This Charter will, maar niet om Europese gezinnen te steunen, if it is to become the foundation stone of a European constitution, allemaal draadloos en van goede kwaliteit, hoeksteen van de samenleving engels.

Context sentences Context sentences for "hoeksteen" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. Hieruit blijkt dat het principe van de erkenning van het gezin als hoeksteen van de samenleving alleen toegepast wordt om gezinshereniging te rechtvaardigen, te vinden op hun enige album met dezelfde titel.

  • Laptop traag wat te doen
  • Huis te koop pluvierenweg zeewolde
  • Mel wallis de vries prijs
  • Speciale tekens toetsenbord diameter