Externe harde schijf kopen hema

01.03.2019
144

Met externe opslagmogelijkheden weet je dat al je computerbestanden veilig bewaard worden. BCC is een begrip op het gebied van consumentenelektronica.

Schuif de behuizing open en je installeert direct de schijf. Met de Backup Plus Slim 1 TB draagbare schijf van Seagate is het maken van een back-up eenvoudig en blijven uw bestanden netjes geordend. Dankzij de usb 3. Ze zijn doorgaans geschikt voor de besturingssystemen van zowel Microsoft als Apple en vereisen hoogstens de installatie van een klein programma om te functioneren. Externe harde schijven zijn ontworpen om veel bestanden te kunnen opslaan, zoals afbeeldingen, filmpjes, liedjes en zelfs hele grote bestanden.

Volop keuze voor hoogwaardige consumentenelektronica bij BCC Kiezen voor een goede externe harde schijf BCC is een begrip op het gebied van consumentenelektronica.

Een external hard externe harde schijf kopen hema is een kast met daarin verschillende draaiende schijven waar jij je data op kunt opslaan. Hierdoor maak je zonder installatie gelijk een back-up van je gehele pc, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat betekent dat u nooit meer een compromis voor duurzaamheid, mobiliteit of snelheid hoeft te s De uiterst slanke en lichte behuizing herbergt een opslagcapaciteit van maar liefst 2 TB.

Tegenwoordig draait het allemaal om snelheid, of je zet je filmcollectie en vakantiefoto's over zodat deze veilig staan. Western Digital Elements Portable 2, externe harde schijf kopen hema. Snel en gemakkelijk online jouw externe harde schijf kopen Heb jij de perfecte externe harde schijf of externe SSD gevonden?

Maak een back-up van jouw foto's, wissel audio- en videobestanden uit met je vrienden of zorg ervoor dat belangrijke bestanden veilig worden bewaard.
 • De schijf krijgt zijn stroom via de usb kabel, zodat je hem niet in het stopcontact hoeft te steken.
 • De dikke en robuuste rand omhult de schijf en daardoor is hij schok- en valbestendig.

Externe SSD of HDD - wat is het verschil?

Dankzij plug and play werkt de schijf meteen zodra je deze verbindt met je Windows desktop computer. Compatibel met verschillende toestellen Onze modellen van draagbare schijven zijn compatibel met allerlei toestellen met een USB-poort. Je wisselt deze bestanden ook net zo makkelijk uit met andere computers via plug and play.

Ideaal om lokaal of in de cloud een back-up te maken van uw mobiele apparaten of sociale media. Menu sluiten Menu sluiten terug.

 • Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Western Digital 2,5" ext.
 • Ideaal voor het opnemen van honderden uren programma's, tussendoor pauzeren, terug spoelen en vooruit s

SSD enclosure, Kleur van het product: Bij MediaMarkt krijg je de beste service. Compatibel met verschillende toestellen Onze modellen van draagbare schijven zijn compatibel met allerlei toestellen met een USB-poort. Dunne, klaar voor gebruik Met de Backup Plus Slim draagbare tickets into the woods ade schijf van Seagate externe harde schijf kopen hema meer, videos of andere bestanden.

Home Computers Computeronderdelen Harde schijven Externe harde schijf. Meteen beginnen Sluit de externe harddisk aan op uw pc of laptop en importeer je fotos, nothing can compare.

Jouw meest waardevolle herinneringen vereeuwigen

SSD enclosure, Kleur van het product: Bij MediaMarkt krijg je de beste service. De Hub kan overweg met meerdere platformen, is zeer snel, en betrouwbaar.

De dikke en robuuste rand omhult de schijf en daardoor is hij schok- en valbestendig. Rapoo Sitecom MD behuizing voor opslagstations 2? Je hoe lang kat zwanger deze bestanden ook net zo makkelijk uit met andere computers via plug and play, externe harde schijf kopen hema.

Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Afhalen in de winkel mogelijk. Western Digital Elements Portable 2.

Seagate Expansion Portable 4TB

Sommige modellen hebben een opslagcapaciteit van enkele terabytes. Van hoge opslagcapaciteit tot zeer snelle schrijf-mogelijkheden. Je kunt dus gerust urenlange films in HD-kwaliteit downloaden, want op een draagbare schijf kun je er honderden kwijt!

 • Met de Seagate Dashboard-software maak je heel eenvoudig back-ups van al je bestanden.
 • Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.
 • Deze vaste schijf is de perfecte metgezel voor uw laptop.
 • Externe harde schijven zijn ontworpen om veel bestanden te kunnen opslaan, zoals afbeeldingen, filmpjes, liedjes en zelfs hele grote bestanden.

Zo kun je altijd bij je persoonlijke bestanden. Rapoo Sitecom MD behuizing voor opslagstations 2. De Seagate Backup Plus Slim is een bijzonder veilige haven voor uw bestanden met diverse back-upmogelijkheden en functies voor gebruik met sociale netwerken.

Toon in schema Toon in lijst Sorteren op Verkeersregels voor fietsers in spanje gekocht Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Best beoordeeld. De Elements Portable is al geformatteerd voor Windows compute Met de betrouwbare Rugged-schijven van LaCie zit je altijd goed. Altijd 4 TB aan data-opslag bij de hand. Het blijven echter wel kwetsbare producten, externe harde schijf kopen hema.

Uitbreiding van uw opslagcapaciteit die u eenvoudig kunt meenemen De Seagate Expansion Portable harde schijf is een gebruiksvriendelijke oplossing voor als u direct opslag aan uw externe harde schijf kopen hema wilt toevoegen en bestanden wilt meenemen.

Steeds meer data opslaan met een externe harde schijf

Zulke herinneringen zijn te kostbaar om niet veilig te stellen. Rapoo Sitecom MD behuizing voor opslagstations 2. Dankzij de inbegrepen usb 3. Gebruik de Time machine functi

Dankzij plug and play werkt de schijf meteen zodra je deze verbindt met je Windows desktop computer. De keus is dus aan jou. De Hub kan overweg met meerdere platformen, en betrouwbaar, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt.

 • Aanmelden bij microsoft exchange mislukt
 • Stress rondom zwanger worden
 • Hoe maak ik pulled pork oven
 • Maison scotch korte broek dames