Wok restaurant baarle nassau

12.12.2018
415

Dan het toetje, daar kan weinig mis mee. Nu was het nog aan een speciaal tarief, dus helemaal ok. We komen zeker nog een keer terug.

La comida está muy bien preparada y puede elegir también para wok o teppanyaki. We wonen in de buurt van dit restaurant en kwamen hier regelmatig. De Bie 5 punten. Escribe una opinión Opiniones Wok Wonderland op 6 april Maar vanavond viel het zo zwaar tegen dat wij hier niet meer naar toe gaan.

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden?

Er was zeker voldoende keuze, met vele mogelijkheden? Maar vanavond viel het zo zwaar tegen dat wij hier niet meer naar toe gaan. Het is zeker de moeite waard om terug re komen, wok restaurant baarle nassau.

Is dit restaurant geschikt voor alles in een leerling gelegenheden. Wok Wonderland is een ruim restaurant, ook van dranken.

Was aangenaam maar op sommige momenten erg druk. Ilse en Peggy 13 punten. Er was zeker voldoende keuze, ook van dranken.
  • Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg.
  • Twee personen in ons gezelschap, wilde graag iets van de plaat, maar de platen waren nog steeds niet klaar voor gebruik.

Het is de laatste keer dat wij daar gaan eten. Vriendelijke bediening, de zaak zat volledig vol waardoor er veel geluidsoverlast was en drukte. Hier wordt het eten het lekkerst bereid. Het was ongeloofelijk slecht heb nooit zo vies gegeten sfeer was veel ste druk net en varkensstal nooit meer het geld niet waard!

Hoe was jouw ervaring? Hans de Kinderen 7 punten.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Wok Wonderland, wok restaurant baarle nassau. Dan staat er dat je nog mag natafelen. S No No estoy seguro. Het was fijn en gezellig. TripAdvisor utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegacin. En de prijs is ook niet overdreven duur.

Contactgegevens

De tafels waren goed gedekt. Er was zeker voldoende keuze, ook van dranken. We komen zeker nog een keer terug. Zoveel keus en goede klant al 4jaar ook al is het druk er is altijd wel een plaatsje vrij.

Het was echt op en top. Ik zou zeggen, wok restaurant baarle nassau, met z'n allen naar de Wok Wondere Wereld. Als je met een groep komt is het ideaal. Wij waren met zijn tween, en moesten soms moeite doen om elkaar te kunnen verstaan door de herrie. We komen hier regelmatig met vrienden en het is voor ons de beste wok.

Hoe was jouw ervaring?

Heel heel druk, maar alles ging heel vlotjes en zelfd de bediening! Gepelde garnalen zijn niet vers. Hierna hebben wij besloten een klacht in te dienen, dat wij dit geen manier vonden, dat er na dik een half uur wachten nog steeds niet van alles gebruik kon worden gemaakt. Wok Wonderland op 3 november

Willem Legerstee 52 punten. Het plaatsen van naamplaatjes boven het buffet zou ook makkelijk zijn zodat je weet wat je op je bord schept. Wij kruidvat kerstballen met foto nog nooit in een wokrestaurant zo slecht gegeten als daar.

In n woord geweldig! Heel leuk maar wel koud telkens de deur open ging was het heel koud volgende keer zitplaatsen meer naar achter die dag was het wel extreem koud, wok restaurant baarle nassau. Was wel druk en een beetje te veel harde muziek. Vreselijk eten en vreselijke bediening. Dus al met al niet echt lekker gegeten en extra moeten dokken De sfeer is wok restaurant baarle nassau leuk alleen is het er vaak druk en heb je lawaai van iritante spelende kinderen.

Opinión escrita 12 de julio de mediante dispositivo móvil. Ilse en Peggy 13 punten. We hebben er van genoten het was goed verzorgd en kinderen hebben zich goed vermaakt in de speelruimte en de prijs viel ook goed mee, voor herhaling vatbaar.

Tot overmaat van ramp hadden er 2 personen in onze groep een bedorven rib-eye.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen? Wij hebben nog nooit in een wokrestaurant zo slecht gegeten als daar. Het enige nadeel is de enorme drukte met die hoeveelheid mensen.

  • Houthandel van aarle st oedenrode
  • Waar woont de koning van belgie
  • Kun je na de bevruchting al iets voelen
  • Hln elektrische fiets bij abonnement