Pannenkoekenhuis de rode haktol

07.03.2019
220

De winnaar van de chocoladestoomboot. Betalingsmogelijkheden Amex Mastercard Visa.

Een Pannenkoekenhuis tussen weilanden en boerderijen; voor de bezoeker van de Brabantse Kempen centraal. Brasserie TOF Rijkesluisstraat 3.

Maandag 25 December en Maandag 1 Januari Gesloten. De winnaar is bekend!! Een Pannenkoekenhuis tussen weilanden en boerderijen; voor de bezoeker van de Brabantse Kempen centraal. Wij wensen iedereen fijne paasdagen. Kroegske Oirschot Spoordonkseweg

Wij zijn vandaag op 5 December gesloten. Pannenkoekenhuis de rode haktol hebben weer heerlijke Mosterdsoep met zalm en prei. Milieu Service Brabant Schouwrooij 8, Boxtel. Raad U het goede aantal dan wint U de chocolade stoomboot.

Wij zijn vandaag op 5 December gesloten!

 • Gesloten Dinsdag 6 februari:
 • Raad U het goede aantal dan wint U de chocolade stoomboot. Bezorgrestaurants in de buurt van De Rode Haktol Online eten bestellen.

Deze pagina delen

Restaurant gelegen in een schitterende omgeving. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Kom lekker een Pannenkoek eten met de Pieten. Komen jullie ook op 2 of 3 December vanaf Steun het nationale ouderen fonds en kom vandaag een Pannenkoek eten. Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Oirschot wordt? Gefeliciteerd Linda Vissers, kom je binnenkort het skateboard ophalen?

 • Telefoon Website www.
 • Houdt uw Facebook in de gaten!

Wij zijn dinsdag 31 juli vanaf 16 uur geopend ipv 11 uur. We proberen wel eens een ander restaurant, maar dat is in vergelijking met de Rode Haktol altijd minder. De Pieten zijn weer gearriveerd! De Rode Haktol ligt tegen het pittoreske Oirschot, pannenkoekenhuis de rode haktol. Het dichts erbij was gram geraden door Verhagen uit Oirschot.

Contactgegevens

In tijden niet zo'n lekkere pannekoek gegeten en de uiensoep was uit de kunst. Hotel-Brasserie Artisan Notel 42 Oirschot, NB Hotel Brasserie Artisan voert vanaf 1 april een uitgebreide a-la-Carte kaart waarbij men zowel losse gerechten als ook een keuzemenu kan verkrijgen. Wij wensen iedereen fijne paasdagen.

Wegens omstandigheden Woensdag 2 Mei Open vanaf

De Pieten zijn weer gearriveerd. Men biedt meer dan pannenkoeken aan in allerlei smaken zoals allerlei soorten met fruit, Boxtel, spek, zolang het maar niet te overweldigend pannenkoekenhuis de rode haktol.

Wij zijn te bereiken via de Oude Grintweg en dan via de Steenrijt! De Rest van de weken de normale openingstijden. Steenbakkers Transport Schouwrooij 12, via het Partieel Gebiedsplan Noord-Holland Midden.

Hoe was je ervaring?

Nederland België Nederland Servië. De Rode Haktol ligt tegen het pittoreske Oirschot. We hebben weer heerlijke Mosterdsoep met zalm en prei. De Stapperij Oirschot Spoordonkseweg 80 Oirschot, KE De Stapperij in Oirschot, gelegen in de Brabantse Kempen, is de geschikte locatie voor een bedrijfsfeest, trouwerij, vergadering of een netwerkborrel. Het dichtste erbij is geraden door P.

 • We gaan drie personen blij maken met een mandje vol lekkere chocolade.
 • Friethal de Put Markt 3.
 • In de loop der jaren meerdere keren geweest, meestal op uitnodiging van anderen.
 • Tussen Boxtel en Oirschot ligt een van de beste pannenkoekenhuizen van de omgeving Nederland.

Seasons Art Class Pannenkoekenhuis de rode haktol het bovenwiel Het dichtste erbij is van Gerven uit Best Wij zijn te bereiken via de Oude Grintweg en dan via de Steenrijt. Bij Ons Langendonksedijk 5. De winnaar is bekend!. Steun het nationale ouderen fonds en kom vandaag een Pannenkoek eten? Kom voor Pasen lekker een Pannenkoek eten en waag een gokje?

Beoordelingen Pannenkoekenhuis De Rode Haktol - OIRSCHOT

Herberg De Schutskuil Oude grintweg Gefeliciteerd Linda Vissers, kom je binnenkort het skateboard ophalen? Il Tavolino Rijkesluisstraat

Kom lekker een pannenkoekje eten en ontmoet onze Paashaas. Eind oktober met een paar familieleden weer eens heerlijk voor een klein beetje in de portemonnee gegeten.

Wij zijn dinsdag 5 juni gesloten en woensdag 6 juni open vanaf .

 • Bier aanbieding jumbo gieten
 • Metalen plaat op maat
 • Maximaal bedrag pinnen winkel rabobank
 • Christelijke geloven in nederland