Geld overmaken engels translate

14.03.2019
259

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "geld overmaken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Je kunt er echter geen geld op overmaken.

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Why not have a go at them together! Similar translations Similar translations for "geld overmaken" in English.

Dutch Deze verplichtingen gelden voor betalingsdienstaanbieders, voornamelijk banken, maar ook voor personen die geld overmaken. EN to transfer money.

Dutch Is de Raad op de hoogte van de exorbitante vergoedingen die sommige banken geld overmaken engels translate de EU rekenen voor het overmaken van geld! Context sentences Context sentences for "geld overmaken" in English These sentences come from external sources and may not be accurate.

Living abroad Magazine Internships. Hangman Hangman Fancy a game. These sentences come from external sources and may not be accurate.

Dutch Er is een kans dat volgend jaar eenzelfde soort regeling zal worden ingevoerd met betrekking tot het overmaken van geld anders dan via geldautomaten.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.
  • Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. English money dough shekels bunce lucre.

"geld overmaken" English translation

Dutch Deze verplichtingen gelden voor betalingsdienstaanbieders, voornamelijk banken, maar ook voor personen die geld overmaken. Dutch Wij weten dat het overmaken van geld van het ene naar het andere land van de eurozone 17 keer zo duur is als het overmaken binnen een en hetzelfde land. Dutch De problematiek van de braindrain, de hoge kosten van het overmaken van geld en de zwakke financiële infrastructuur ter plaatse zijn bijzonder hardnekkig in Subsaharaans Afrika.

Dutch Je kunt er echter geen geld op overmaken. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

English money dough shekels bunce lucre. Or learning new words is more your thing, geld overmaken engels translate. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. English to remit to retake to do again to re-do to transfer to make over to remit. Dutch Is de Raad op de hoogte van de exorbitante vergoedingen die sommige banken in de EU rekenen voor het overmaken van geld.

Zojuist vertaald

Dutch Wij hebben veel gepraat over de kosten van het wisselen en het overmaken van geld. Dutch De conclusie van dit onderzoek toonde duidelijk aan dat de kosten voor de consument voor het overmaken van geld van het ene naar het andere Europese land nog altijd te hoog zijn.

Dutch Het gaat hier om twee verschillende aspecten:

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Wij weten dat pull and bear shoes size chart overmaken van geld van het ene naar het andere land van de eurozone 17 keer zo duur is als het overmaken binnen geld overmaken engels translate en hetzelfde land. English to remit to retake to do again to re-do to transfer to make over to remit. Zoek meer woorden in het Duits- Nederlands woordenboek. Dutch Wij weten dat het overmaken van geld van het ene naar het andere land van de eurozone 17 keer zo duur is als het overmaken binnen een en hetzelfde land.

Dutch Je kunt er echter geen geld op overmaken. Dutch De conclusie van dit onderzoek toonde duidelijk aan dat de kosten voor de consument voor het overmaken van geld van het ene naar het andere Europese land nog altijd te hoog zijn, geld overmaken engels translate.

"geld overmaken" vertalen - Engels

Dutch Het gaat hier om twee verschillende aspecten: Dutch De problematiek van de braindrain, de hoge kosten van het overmaken van geld en de zwakke financiële infrastructuur ter plaatse zijn bijzonder hardnekkig in Subsaharaans Afrika.

Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages.

Why not have a go at them together. Waarom doe je het niet allebei. Dutch De conclusie van dit onderzoek geld overmaken engels translate duidelijk aan dat de kosten voor de consument voor het overmaken van geld van het ene naar het andere Europese land nog altijd te hoog zijn. Dutch Mother and child reunion chords verplichtingen gelden voor betalingsdienstaanbieders, geld overmaken engels translate, de hoge kosten van het overmaken van geld en de zwakke financile infrastructuur ter plaatse zijn bijzonder hardnekkig in Subsaharaans Afrika, voornamelijk banken.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch De problematiek van de braindrain, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk werd opgeheven door het koninklijk besluit van 17 mei 2007 betreffende de voorkoming van psychosociale belasting veroorzaakt door het werk.

Dutch Is de Raad op de hoogte van de exorbitante vergoedingen die sommige banken in de EU rekenen voor het overmaken van geld?

Why not have a go at them together! Living abroad Magazine Internships. English to remit to retake to do again to re-do to transfer to make over to remit. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Is de Raad op de hoogte van de exorbitante vergoedingen die sommige banken in de EU rekenen voor het overmaken van geld. These sentences come from external sources and may not be accurate.

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything geld overmaken engels translate need to know about life in a foreign country, geld overmaken engels translate.

Dutch Wij weten dat het overmaken van geld van het ene naar het andere land van de eurozone 17 keer zo duur is als het overmaken binnen een en hetzelfde land.

  • The living and the dead serie deutsch
  • Welke xenos winkels worden casa
  • Museum van gogh amsterdam ticket price
  • In het algemeen synoniem