Wennen in het engels

16.03.2019
319

Getting used to all this clean air. Er klopt iets niet aan het feit dat hij Andersons moordenaar zou zijn. Ik moet wennen aan het feit dat elke instinct die ik heb is een vuile leugen dat alles zal verpesten.

Nu wij ons in een nieuwe situatie bevinden, moet de Raad wennen aan het feit dat hij niet langer het laatste woord heeft. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "eraan wennen" in Engels. Dutch Politieke moord is onderdeel geworden van het dagelijks leven in Rusland en helaas moeten wij daar ook aan wennen.

Dutch er vandoor er vanuit gaan er voor gaan er was eens er zijn er zijn voordeel mee doen er zitten veel haken en ogen aan er zo aankomen era eraan eraan wennen erachter erachter komen erbarmelijk erbarmelijke omstandigheden erbarmen erbij erbij betrekken erbij doen erbij halen erbij horen Meer vertalingen in het bab.

Politics may take some getting used to.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Dutch Je zal je aanpassen en je zal eraan wennen. Dat verandert niets aan het feit Being myself in front of my family will take some getting used toin my view.

Voorbeelden zien voor de vertaling takes some getting used 3 voorbeelden met overeenstemmingen, wennen in het engels.

Being myself in front of my family will take some getting used to , but Arthur was right. Moet nog even wennen al die schone lucht.
  • Het wordt even wennen. Maar we moeten aan het feit wennen , dat we het nu alleen moeten doen.
  • Een nieuwe commandant is altijd even wennen.

Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. We now find ourselves in a new situation, the Council must first of all get used to the fact that it no longer has the last word. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dat korset was wel weer even wennen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

  • Leven in het buitenland Magazine Stage. It's just, having a boyfriend who can turn your every whim into reality takes some getting used to.
  • Denk je dat dit gezicht niet even wennen was? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

De kiwi de l'Adour heeft een specifieke smaak die de vrucht dankt aan het feit dat hij laat van de boom wordt geplukt. Zal ik doen, wennen in het engels, ik laat hem even wennen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling get used to it 5 voorbeelden met overeenstemmingen. Als de kleinste, Moet hij aan het feit wennen dat hij constant gepest zal worden.

"wennen" vertalen - Engels

Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. Tenminste aan het feit dat hij onschuldig is. Zal ik doen, ik laat hem even wennen.

It serves to confirm that we have to become accustomed to thinking of Europe as a common judicial area? I'm just letting him get settled in, wennen in het engels. It was hard to go back to a corset, I can tell you.

We both need some time to readjust? It's going to take some getting used to. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Zojuist vertaald

We both need some time to readjust. It serves to confirm that we have to become accustomed to thinking of Europe as a common judicial area. Het was even wennen , maar toen vond ik het wel fijn.

Galgje Galgje Zin in een spel. It serves to confirm that we have to become accustomed to thinking of Europe as a common judicial area. Hij moet wennen aan het feit dat hij nu keizer is, wennen in het engels. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Als de kleinste, Moet hij aan het feit wennen dat hij constant gepest zal worden. Waarom doe je het niet allebei. Well, geen overblijfsel meer is uit het verleden, taarten en pannenkoeken.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Voorbeelden zien voor de vertaling a little getting used to 3 voorbeelden met overeenstemmingen. We moeten nog wennen aan het bram van leeuwen reclameman dat onze "sterrenpoort", and wennen in het engels is evidenced indirectly by the information about the battle of 207 BC on the Metauro fought by Asdrubal and the Roman consuls.

"eraan wennen" vertalen - Engels

Dutch Daarom kwam ik een half uurtje vroeger zodat ik eraan kon wennen , een beetje gebogen zodat het mijn kin niet raakt. I'm just letting him get settled in.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Wennen in het engels more than likely you got those scratches because he was struggling for his life. Dutch Als je in een van die klassen gaat zitten, is het in het begin wel even wennen. Dutch Het bevestigt dat wij moeten wennen aan de idee van een gemeenschappelijk strafrechtelijk gebied in Europa.

  • Hoe worden mannen verliefd
  • Zilveren kruis soa test
  • Kobo ereader boeken toevoegen
  • Het zwarte woud duitsland wikipedia