Tot hoe laat bezorgt postnl op zaterdag

27.02.2019
131

Het pakket zou vandaag onderhand toch wel binnen moeten zijn? Ik heb nu ook iets aan de hand met TNT.

Eerder deze week was er sprake van dat de herexamens van zo'n tien scholen door de stakingsacties niet op tijd waren afgeleverd. Dan rijdt de ingehuurde TNT man nog eens langs, omdat mensen dan vaak wel thuis zijn. Bij PostNL is geen schadeclaims binnengekomen van gedupeerde klanten. Het pakket zou vandaag onderhand toch wel binnen moeten zijn? Ik krijg ook wel eens een pakketje 's avonds. Live voetbalwedstrijden 0 Live.

Ik had vanmorgen om half 12 TNT aan de deur met een pakketje. Alle pakketjes die bij PostNL waren blijven liggen door de stakingsacties van chauffeurs, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen. Let op, dat krijg je bij TNT nl. Tot hoe laat bezorgd TNT op zaterdag. Inderdaad raar dat je geen tracenummer hebt gekregen, zullen zaterdag aan het eind van de dag zijn bezorgd.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.
  • Ik zit te wachten op een pakket dat door TNT bezorgd wordt, maar heb nog niets gehad.
  • Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Ik baal want ik had het pakket eigenlijk gisteren al moeten hebben is donderdag verstuurd volgens verkoper en ze heeft geen tracenummer. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Dit vinden wij jammer, want NU. Ik weet dat die ingehuurde bezorgers door de week wel tot 22u bezorgen. Bij PostNL is geen schadeclaims binnengekomen van gedupeerde klanten. Ik heb nu ook iets aan de hand met TNT.

TNT werkt met personeel en ingehuurd personeel? Wijzerplaat universiteitsklok valt bijna op restaurateurs in VS. Pauline65 zaterdag 6 maart Ristretto schreef op 06 maart Als je een pakketje verstuurd hebt, krijg je altijd dat nummer. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Overzicht houden over je financin doe je zo.

Net binnen

Tot hoe laat bezorgd TNT op zaterdag? Ik krijg heel vaak TNT pakketten pas maandag, heb het idee dat ze lang niet altijd op zaterdag bezorgen. De enige uitzondering die hij maakt geldt voor Amsterdam-West.

Als je een pakketje verstuurd hebt, krijg je altijd dat nummer. Politie treft drugslab aan bij invallen in regio Utrecht. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Tot hoe laat ze dat op zaterdag doen weet ik zo niet, maar zeker 's middags ook. De enige uitzondering die hij maakt geldt voor Amsterdam-West.

VIVA op social media

Ik baal want ik had het pakket eigenlijk gisteren al moeten hebben is donderdag verstuurd volgens verkoper en ze heeft geen tracenummer. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. De enige uitzondering die hij maakt geldt voor Amsterdam-West.

Kan volgens mij de hele middag nog. Maar vrijdag tabaiba princess gran canaria neckermann afgesproken dat de chauffeurs euro per week ontvangen, bij gemiddeld tot geplande stops per dag. Ik heb nu ook iets aan de hand met TNT. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Shada zaterdag 6 maart Bij PostNL is geen schadeclaims binnengekomen van gedupeerde klanten.

Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Veelgestelde vragen

Overzicht houden over je financiën doe je zo. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Maar de acties stonden daar los van, zegt de woordvoerder, de reden van de vertraging was een foutje van een medewerker van PostNL.

Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post? Ik zit te wachten op een pakket dat door TNT bezorgd wordt, maar heb nog niets gehad. Is de TNT nog langs geweest?

  • Hoe werkt ontstoren vaccinatie
  • Vloeibaar of poeder wasmiddel
  • La roche posay eczeem ervaringen
  • De romeinen in nederland van es