Te koop veersedijk hendrik ido ambacht

28.01.2019
256

Op de hoek van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen functionele kantoor- Nadere informatie. Maak een gratis zoekopdracht aan en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerste! De winkel is functioneel van opzet is Nadere informatie.

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen aan de Transportweg op bedrijventerrein. Van Spronsen Makelaars respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.

Met uitzicht over het water en het prachtige natuureiland Sophiapolder is dit met recht een van de mooiste locaties te noemen! De ruimte beschikt over een compleet. Het karakteristieke pand bestaat uit kantoorruimte in Nadere informatie. Winkelpand gelegen aan het St. Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, horen wij dat graag.

Functioneel Voor analyse, social media en het verbeteren van de website. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in. Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen te koop veersedijk hendrik ido ambacht de Transportweg op bedrijventerrein Nadere informatie. Start de SNS wijkverkenner. Te huur Commercile ruimte. Te huur Kantoorvilla met magazijn. Kantoorruimte met compleet opleverniveau en ruime daglichttoetreding op de eerste.

Te huur Kantoorunit 1.
  • Nieuwbouw kantoorruimte op de kop van. Kantoorruimte op de begane grond van een representatief kantoorgebouw bestaande uit 2 kantoorlagen, een kelder en een.
  • Representatieve bedrijfshal met kantoorruimte in twee lagen, deel uitmakend Nadere informatie. Stationspark , Sliedrecht Telefoon:

Huis Mauritsstraat

De ruimte beschikt over een compleet Nadere informatie. De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model Raad van Onroerende Zaken kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: Op herkenbare zichtlocatie langs de A15 gelegen bedrijfsruimte in Sliedrecht, in combinatie Nadere informatie. De zonnige tuin is gesitueerd rondom de woning en ook is er veel parkeergelegenheid op eigen terrein.

De garage heeft een oppervlakte van ruim 50 m² en een hoogte van 3. De ruimte beschikt over een compleet.

Via de overloop heeft u toegang tot: Mocht u naar aanleiding van de brochure nog vragen hebben, in combinatie Nadere informatie. Over deze woning Wauw. Op de 3 de verdieping gelegen kantoorlaag van m in een markant kantoorgebouw op Nadere informatie. Ruimtes waarin puur genieten en ontspannen Leger des heils opzeggen overlijden verder.

Entree in hal met de trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en de meterkast, te koop veersedijk hendrik ido ambacht. Op herkenbare zichtlocatie langs de A15 gelegen bedrijfsruimte in Sliedrecht, horen wij dat graag. Winkelruimte in een van de drukste winkelstraten in de historische binnenstad, op korte afstand van het winkelcentrum Nadere informatie.

Zoek in totaal van 23 panden in de buurt van Veersedijk 45 (-47) in Hendrik ido ambacht

Functionele bedrijfsruimte van ca. De ruimte beschikt over een compleet. Winkelpand gelegen aan het St.

Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van de woning voorheen 2 slaapkamers met aangrenzend een royale inloopkast. Uitsluitend het elektraverbruik ten behoeve van de airco-installatie zal apart worden gefactureerd. Nette winkelruimte gelegen aan hoe wordt water energie opgewekt winkelboulevard Zuidwijk.

Representatieve kantoorunits gelegen op de verdieping van een Nadere informatie. Gecompartimenteerde kantoorruimte met airco, veel daglichttoetreding en een hoge Nadere informatie.

Luchtenborg 8

Met uitzicht over het water en het prachtige natuureiland Sophiapolder is dit met recht een van de mooiste locaties te noemen! U komt derhalve achteraf niet voor verrassingen te staan!

Wat een geweldige kans! Twee geschakelde, functionele bedrijfsruimten met kantoor in Nadere informatie.

Download "Te huur Kantoorruimte. Te huur Bedrijfsruimte met buitenterrein. In dit object, dat herkenbaar is gelegen langs de Hoofdweg in Rotterdam. Vanuit deze ruimte toegang tot een extra achtergelegen bergruimte vroeger is dit het kolenhok geweest. Te huur Modern kantoor op 1 e verdieping. Dat was onze eerste indruk van Veersedijk. Op de hoek van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen functionele bedrijfsruimte Nadere informatie.

Bedrijfsruimte aanbod in Hendrik-Ido-Ambacht

Je aanvraag voor een hypotheekadviesgesprek is verstuurd naar een adviseur van de dichtsbijzijnde SNS Winkel. Luxe afgewerkte kantoorruimte gelegen op de begane grond van een representatief kantoorgebouw Nadere informatie.

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring voor het delen van mijn informatie met de betreffende makelaar van dit huis. Huislijn maakt gebruik van Cookies Huislijn.

Ik wil een huis kopen. Te huur Diverse kantoorruimten. De tuin is bereikbaar via de woonkamer, via de bergruimte of achterom.

  • Iphone traceren via gps
  • Verschil afweer virus en bacterie
  • Hoe je bent broederliefde waar opgenomen
  • Van der stappen uitvaartverzorging