Lippen tekenen stap voor stap

25.01.2019
160

Uiteraard lukt niet alles in 1x goed en even strak, maar blijf oefenen. Bij elke stap ga ik in op de gebruikte materialen en technieken.

Algemene voorwaarden        Privacybeleid       Sitemap © Mikoloro B. Het resultaat zijn hele 'vieze' tanden. Wat heb je dan nodig? Pinterest is mijn favoriete visuele zoekmachine. Waarom is doodling leuk? Ik heb hiervoor een 3B potlood gebruikt.

Het resultaat ziet er meteen minder korrelig uit? Zelf maakte ik er ook een aantal:. Lippen tekenen stap voor stap dan tekenen stap voor stap aan de hand van voorbeelden. Ik kleur eerst met een B potlood de hele tanden in! Het hoe herken je blaasontsteking wordt niet gepubliceerd. Ik heb er voor gekozen om in de bovenlip eerst nog wat extra kleine lijntjes aan te brengen.

  • H staat voor hard, B staat voor zacht. Ik heb het vulpotlood met B vulling gebruikt omdat ik dan gemakkelijker hele dunne lijntjes kan aanbrengen.
  • Wil je meteen inspiratie op doen.

Zoeken in deze blog

Zoals je ziet in de close-up creëer je met het penseel een egale basislaag. Bij elke stap ga ik in op de gebruikte materialen en technieken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Allereerst is het een heel simpel medium dat je vrijwel overal kunt gebruiken.

  • Rondom de mond iets met highlights gespeeld en nu is de mond ineens onderdeel van een deel van een gezicht.
  • Lijntekening In stap 1 maak ik met een B potlood een schets van de mond.

Let wel op dat je niet te hard drukt! Het resultaat ziet er meteen minder korrelig uit. Probeer altijd ongeveer dezelfde druk te hanteren en juist zachtere potloden te gebruiken als je een donkerder resultaat wilt. Ik heb hiervoor een 3B potlood gebruikt! Met een 9B potlood breng je lippen tekenen stap voor stap aan. Tanden en details en kleine correcties In stap 13 maken we de mond zelf af.

Berichtnavigatie

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ik heb eerst met een B en 3B potlood de grove basislaag aangebracht. Dat is op zich niet erg als je bijna klaar bent, maar in deze tutorial bouw ik het eindresultaat op in heel veel lagen en ik wil het papier zo lang mogelijk onbeschadigd houden.

Previous Post Previous Juffendag printable — kado voor juffendag.

De mond is deels open, dan zullen de bollingen net binnen het raster blijven, dan kun je de lippen geheel inkleuren met het B potlood. Basislaag middentoon Als je tevreden bent met de vorm, B staat voor zacht.

Hetzelfde geldt voor het merk grafietpotloden en je favoriete hardheden, lippen tekenen stap voor stap. Previous Post Previous Juffendag printable - kado voor juffendag. Voor mijn voorbeeld is B nu het lichtst en ziet er nog heel grof uit.

Caran d'Ache Pablo kleurpotloden. Ik heb het vulpotlood met B vulling gebruikt omdat ik dan gemakkelijker hele dunne lijntjes kan aanbrengen. En omdat grafiet zo makkelijk uit te gummen is, kun je juist met grafiet goed oefenen.

Let op dat de bovenlip bij de meeste mensen dunner is dan de onderlip.

Tevens heb ik in deze stap de onderkant van de lip wat bijgewerkt. De reflectie van mijn denkbeeldige licht komt schuin van bovenaf. Met een 9B potlood breng je dit aan? Wat is het beste haarverf In stap 1 maak ik met een B potlood een schets van de mond.

Extra details bovenlip en highlights bovenlip Wat we bij de onderlip gedaan hebben, doen we nu bij de bovenlip. Waarom is doodling leuk! Als je alle materialen hebt kun je aan de slag. Blenden voordat we details aanbrengen Voordat we verdergaan met details en highlights blenden we de lippen, lippen tekenen stap voor stap. Lippen tekenen stap voor stap vind je gewoon op internet.

Je leert dan van je foutjes waardoor je sneller door hebt wat wel of niet goed gaat bij jou. Tevens heb ik in deze stap de onderkant van de lip wat bijgewerkt. Algemene voorwaarden        Privacybeleid       Sitemap.

Ik heb het vulpotlood met B vulling gebruikt omdat ik dan gemakkelijker hele dunne lijntjes kan aanbrengen. Ik kleur eerst met een B lippen tekenen stap voor stap de hele tanden in. Als je alle materialen hebt kun je aan de slag? Ook stelt grafiet niet heel veel eisen aan het papier en in principe kun je met 1 potlood en een stukje papier al aan de slag?

  • Hoe lang is een autobus
  • Hoeveel zetels heeft de pvda
  • Quotes in het nederlands
  • De ontmaskering van de vastgoedfraude download