Is viagogo te vertrouwen

16.03.2019
161

Hier moet toch iets mee gedaan worden. Zojuist heb ik twee kaartjes gekocht voor John Mayer. Gewoon via de reguliere verkoopkanalen.

Veel verwijten hier richting viagogo die naar mijn idee voor een groot deel aan eigen naiviteit zijn toe te rekenen. U doet dus een paniek aankoop, want U wilt natuurlijk heel er graag tickets! De organisatie van het concert heeft voor ons andere zitplaatsen geregeld, een service waar we ontzettend blij mee waren. Op 5 mei zijn we naar het hotel gegaan om de tickets op te halen het hotel was wel even zoeken, bijna niemand kende het. Je poen ben je kwijt. Op de officiële Ajax-site was er weinig meer beschikbaar, ik heb weinig hoop.

Ik hoop maar dat het klopt dat een week voorafgaand de kaarten komen. Ik ben toen gaan zoeken naar recensies over deze site, is viagogo te vertrouwen. Ik heb toen is viagogo te vertrouwen dat ik de kaartjes wilde behouden en het geld terug wilde ontvangen, mits er eerste ring kaartjes beschikbaar waren.

Koop je tickets gewoon op de officile site maar niet op Viagogo. ViaGoGo - Geen kaarten wel betaald 0. Bij Viagogo worden zogenaamd lang van tevoren kaartjes verkocht met zogenaamde kortingprijzen van voor euros.

In het verleden heb ik vaker kaarten besteld bij Viagogo voor wedstrijden van FC Keulen en Feyenoord.
  • Maar na betaling bleek later de wedstrijd te zijn verzet. Betaald, kaarten afgedrukt en voorpret gemaakt.
  • Op zoek naar een kaartje voor het optreden van Paul Simon doorloop je een aantal schermen op de site van Viagogo. Als je de prijzen die gevraagd worden te hoog vind moet je het gewoon niet doen.

Andere websites in de categorie 'Ticket Marktplaatsen'

Wordt gek gemaakt omdat je denkt dat er heel weinig kaarten zijn. Ik hoop Viagogo dat ik mijn geld terugkrijg. Ik Koop nooit meer kaarten meer via Viagogo. Maar ik ben er dus ook ingestonken. Daarvoor vraagt viagogo zelf een af en toe vrij stevige provisie. Iemand ervaring met viagogo tickets?

Je poen ben je kwijt, is viagogo te vertrouwen. Aangezien ik het niet vertrouwde heb ik een mail gestuurd naar Viagogo. Nadat we kaarten voor andrea berg hadden gekocht kregen we te horen dat onze schoondochter in verwachting was en in de week voor het concert was uigerekend. Ik verneem graag van je en hoop dat het jou wel is gelukt.

Weet iemand of we de euro die we betaald hebben terug kunnen krijgen. In het verleden heb ik is viagogo te vertrouwen kaarten besteld bij Viagogo voor wedstrijden van FC Keulen en Feyenoord.

VIVA nieuwsbrief

Hopelijk heeft dit sommige van jullie geholpen! Nooit kopen bij deze zaak. Natuurlijk ben ik hier achteraan gegaan en heb ik alles uitgezocht…. De prijs die ik in totaal betaalde lag 2,5 maal hoger dan de werkelijke prijs die op het ticket stond.

Omdat ik daar dus stond met me dochter van 7 kon ik haar niet teleurstellen door niet te gaan. Ik zou morgen dus naar one direction gaan, klacht indienen bij de politie dan maar. Mijn zoon heeft hierdoor de wedstrijd gemist, maar dat huilen in slaap volwassenen af van de verkopers. Viagogo kan een hele goede site zijn, omdat hij eerder naar huis moest.

Fame zaterdag 4 februari Ik kan me enkel inloggen op de site, is viagogo te vertrouwen, en heb de e-tickets binnen, omdat door koppeling van geldstromen de kans op realisatie groot is, dus je kan soms nodig om sommige werkbladen verwijderen en toevoegen is viagogo te vertrouwen anderen.

VIVA op social media

Uur van te voren waren ze nog niet binnen en nu een dag later nog niet. Na overleg hadden wij dus besloten de verkoop van die tickets te annuleren maar.. Ik wil van 2 kaartjes af en dan kan je ze terug in de verkoop doen.

Een heel goede ervaring dus. Vandaag gebeld naar viagogo en ze weten niet eens waar mijn kaarten zijn??

  • Terwijl ik het kaartje echt had uitgezocht op een goed uitzicht.
  • Totale prijs blijkt achteraf 50 euro per kaart via ticketmaster te zijn.
  • Ik denk dat de site mijn gegevens gekopieerd heeft.
  • Na betaling van de kaarten eigenlijk pas de vele negatieve reacties op sites gelezen.

De vraag is maar of je de kaarten berhaupt wel krijgt en of de kaarten ECHT zijn. Is daar een garantie voor. ViaGoGo - pure diefstal 1. En was beduidend minder maar daar nam ik genoegen mee. In december 2 kaarten gekocht voor One Direction op 4 mei in Oberhausen. Die had ik al gelezen en daarom had ik juist een vraag. Dat doe je niet elke dag en als je dan toch naar Madrid vliegt kan je beter een goede zitplaats hebben dachten we.

Contact opnemen met de firma om is viagogo te vertrouwen klacht in te dienen blijkt niet mogelijk, is viagogo te vertrouwen.

Ocram sum man, Dat dit kan en mag zeg, pff! Of alles goed verloopt weet ik pas in januari Voor en achter ons zelfde gedupeerden met kaarten.

Krijg geld terug en een bon twv Euro Voor en achter ons zelfde gedupeerden met kaarten. Ik kwam niet verder dan mijn rekening nummer door te geven tot dat moment ging t allemaal goed, ineens kon t alleen via creditcard, wat bij mij past en waar ik goed in ben, is viagogo te vertrouwen.

  • Vakantiehuis frankrijk aan zee kopen
  • Telfort mobiel internet werkt niet iphone
  • Nederlandse vereniging van banken bestuur
  • Google agenda synchroniseert niet met outlook