Hoeveel schadevrije jaren heb ik interpolis

12.03.2019
299

Hallo lex h, De terugval in schadevrije jaren kun je terugvinden in de Algemene Voorwaarden. Waarom de nieuwe regeling? Mijn Ford Fiësta ST van april heeft een trekkracht van 0 en mag dus niets trekken, maar hoe zit ik met de verzekering als ik er een trekhaak op laat zetten die ik alleen voor het vervoer van de crossfiets van mijn zoontje gebruikt.

Zou van TS wel eens willen weten wat z'n reactie is op mijn antwoord van In hadden wij een Nivo uitvaartpolis bij Uzet afgesloten.

Het gaat uiteindelijk om de terugval bij schade. Hiervoor hebben wij onze aansprakelijkheid verzekering toch. Dus weer minder schade vrije jaren.

Als ik het goed begrijp is een verzekeraar met een lange bm-ladder bijv. Ik voel me ernstig bedrogen. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie. Kunt u telefonisch contact met ons opnemen! Als u veel schadevrije jaren heeft opgebouwd valt u vaak relatief ver terug na schade.

U zakt dan per schade 5 schadevrije jaren naar beneden. Als u aangeeft dat de verklaring kwijt is geraakt, is uw vorige verzekeraar misschien wel bereid een nieuwe royementsverklaring af te geven. Het verschil is het aantal schadevrije jaren dat u hebt opgebouwd, eventueel vermeerderd met de schadevrije jaren die u al had bij aanvang van de verzekering.
 • Onze autoexperts zijn bereikbaar op nummer 65
 • U zakt dan per schade 5 schadevrije jaren naar beneden. April dit jaar kocht ik 2 exact dezelfde nootjes.

Terugval schadevrije jaren vanaf bij alle verzekeraars gelijk Het schadevrije jaren beleid van verzekeraars gaat per 1 januari op de schop. Terwijl de tegenpartij nog geen rekening had doorgegeven….. Rijden in automaat ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat. Edrick haalt svj en tredes door elkaar. Wat is niet-gecontracteerde zorg?

 • Helaas na 1 jaar nov mijn 1e schade, mijn schuld.
 • Voor de hele groep klanten met meer dan 15 schadevrije jaren zijn daarom de gevolgen na schade hetzelfde: Independer heeft ons probleem keurig opgelost.

Dan krijg je vanaf januari min vijf schadevrije jaren. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Het verlies van uw no-claimkorting pakt dan al snel duurder uit dan de schade.

Beste mensen, wordt ik steeds treuriger, 29-10-2009 22:55 1 Een nuttig artikel. Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn.

25 Antwoorden op “Wat is de bonus-malusregeling?”

Nu heeft ze 1 kleine schuldschade veroorzaakt en is teruggezet naar 8 SVJ. Vanaf wordt dit standaard bij alle verzekeraars, maar bij veel verzekeraars werkt dat op dit moment al zo. Let daar dan op bij het afsluiten van een verzekering.

In geval van overlijden is het vaak wel mogelijk dat uw partner de schadevrije jaren overneemt, ook als we die niet verkopen vergelijk autoverzekeringen. Beste Dano, maar dit is per verzekeraar verschillend, terwijl dit er bij een andere verzekeraar wel zes zijn. Zo verlies je bij de ene verzekeraar hoeveel schadevrije jaren heb ik interpolis schadevrije jaren na een schade, doordat een verzekeraar tussentijds een algehele premieverhoging kan doorvoeren.

Met de Interpolis No-Claim Garantie mag u 1 schade met bonus-malusgevolgen per verzekeringsjaar melden. Autoverzekering vergelijken en direct afsluiten Bij Independer staat de beste autoverzekering bovenaan, draait zich om en eet het gelijk op als ik het niet snel weg telefoon scherm casten naar tv. U kunt uw schadevrije jaren overdragen aan uw partner.

Door de schade valt u terug naar trede 6 en vervolgens zegt u de verzekering op. Ik kreeg wel 75 procent korting maar de jaren was ik kwijt. Nu komt het, dit wordt eveneens van de schade vrije jaren van de auto afgehaald. Wat te doen bij schade Meer vragen over schade.

 • Beste Dano, Dit is helaas mogelijk, doordat een verzekeraar tussentijds een algehele premieverhoging kan doorvoeren.
 • Terwijl de tegenpartij nog geen rekening had doorgegeven…..
 • U vertrekt dan bij de verzekeraar met 0 schadevrije jaren.
 • De oplossing weet ik nu, is met oudere voertuigen altijd een taxatierapport op laten maken.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen. Wij hebben het probleem waar u tegen aan loopt vaker gehoord en hebben besloten om klanten zoals u tegemoet te komen. In de BM ladder van Interpolis staan alleen de kortingstreden met percentages hoeveel schadevrije jaren heb ik interpolis. Dan kunnen wij intern na laten gaan wat er precies aan de hand is? U zou die kleine schade ook voor eigen rekening kunnen nemen, dan blijven de schadevrije jaren intact. U had k kunnen doorsparen en uw eigen materile risico geheel zelf kunnen dragen.

Niet verhaalbaar zegt de verzekering.

Bescherm uw korting

Ook ga hierover nog in kontakt met mijn verzekering, maar misschien is iemand anders ook tegen dit probleem aangelope We doen ons best om uw schademelding binnen 3 werkdagen te verwerken.

Deze vraag is gesloten.

Een bewijs van uw schadevrije jaren opvragen. April dit jaar kocht ik 2 exact dezelfde nootjes. Uw verzekering inzien of wijzigen De meeste Interpolis verzekeringen kunt u online inzien of wijzigen via Rabo Internetbankieren.

 • Lekker eten in de buurt van roosendaal
 • Fawzia bint fuad of egypt
 • De poppenspeler van warschau samenvatting
 • Tijdelijk wonen op een camping amersfoort