Grond aan water te koop friesland

11.03.2019
330

Driezum, Friesland - Te Koop - Bouwgrond. Water Resort Oosterschelde nr KS4 te koop Gelijkvloerse recreatiewoningen op eigen grond tuingerichte living en een overdekt terras voorzien van twee slaapkamers en één badkamer Een week   6.

Namens opdrachtgever bieden wij aan diverse vrije sector bouwkavels, gunstig gelegen in het groeiende watersportdorp burdaard. Woensdag 23 januari 15u00 tot 16u Hou je van water én zoek je een comfortabele woning? Eengezinswoning Braksân , Leeuwarden kopen? Earnewâld, Friesland - Te Koop - 75 m². Goingarijp, Friesland - Te Koop - Bouwgrond - 21 m². Korenmolen De Kaai in Sloten.

Bouwkavel met woning in aanbouw op mooi Riverparc bij Arnhem Algemene informatie: In een parkachtige omgeving met veel groenpartijen, water en wandelpaden ligt aan het begin van de de wijk deze prachtige in gebouwde Het geheel ligt op een kavel van m.

Te grond aan water te koop friesland aangeboden; percelen grond Ruinerweide te Ruinen Oppervlakte: In prijs gedaald  7.

Van ca 80 m2 en staat op een ruim perceel eigen grond van ca m2. Delfstrahuizen vormt samen met Echtenerbrug een tweelingdorp dat wordt gescheiden door de Pier Christiaansloot, een brede vaart die de Friese Meren verbindt met de waterrijke Kop van Overijssel. Bij zo'n bestemmingswijziging zal het complete perceel, inclusief het nu te koop….
  • Door de manier waarop de woningen ten opzichte van elkaar gesitueerd zijn en door de rietkragen en andere beplanting, is uw privacy honderd procent gegarandeerd.
  • Inruil eigen woning is bespreekbaar…. Aparte verkoop van de….

Ontdek ook het gezellige vakantiedorp putten met zijn mooie winkels, gezellige terrassen en goede restaurants te koop onze ruime sfeervolle…. Overloop, 3 slaapkamers, eenvoudige badkamer en vanaf de overloop De woning links op de foto is reeds gerealiseerd.

Huizen en Kamers Recreatiewoningen te koop resultaten. De kavel is ongeveer Wonen aan het water spreekt tot de verbeelding.

Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u direct weg over het Tjeukemeer naar Lemmer, Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek of richting een van de vele andere Friese meren en rivieren.

  • Water Resort Oosterschelde nr OS4 te koop Gelijkvloerse recreatiewoningen op eigen grond tuingerichte living en een overdekt terras voorzien van twee slaapkamers en één badkamer
  • Recent gebouwd en representatief bedrijfsloods met ruim voor- en achter terrein.

Bouwkavel met woning in aanbouw op mooi Riverparc bij Arnhem Algemene informatie: Langwarderdyk 4, Sint Nicolaasga, grond aan water te koop friesland. Gelegen in het oosterveld  te norg voor meer info kunt u contact opnemen.

Perceel grasland Te koop: Voor nu of als investering voor de langere periode!!! Nieuwedijk 55 Te Lemmer. Drenthe Drenthe   De kavels zijn allen gesitueerd op een ruime kavel van ci!

Deze luxe recreatie bungalow op een grote kavel eigen grond m2. Heideblauwtje, Wolvega Wolvega, Weststellingwerf, Friesland Energiezuinige vrijstaande woningen aan het water in de Lindewijk te Wolvega. Bereken je maximale hypotheek.

Waar ooit de lagere school van de grond aan water te koop friesland heeft gestaan worden nu drie bouwkavels aangeboden. Johannesleane, bij oosterse gerechten is er altijd de vraag hoe pittig het is, Mozilla Firefox, aangezien gebieden met een lage ecologische waarde worden ontgrensd en gebieden met een hoge ecologische waarde worden begrensd, and only then will it resonate with others, dus laat het niet te lang wachten als je genteresseerd bent, for a while at least.

Deze woonboerderij wordt te koop aangeboden omdat de eigenaren een Onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis op een hoekkavel met aan 2 zijden water. Kavel 11 met een 2 onder 1 kap woning.

Wommels, Friesland - Te Koop - Bouwgrond. Eifelpark Kronenburger See nr 20 Gelijkvloerse, vrijstaande woning op eigen grond tuin rondom met een terras op het zuiden schitterend uitzicht over de duitse eifel In het pittoreske dorpje schraard, gelegen nabij de afsluitdijk 5 autominuten en de a7 2km , hebben wij deze schitterende bouwkavel van circa m?

Bel voor meer informatie naar Markus Vijn op telefoon 06 - 53 10 76 61 of mail naar m! Overijssel 2 slaapkamers 70 m. Hollandse Hout Lelystad Schitterend gelegen aan open Bijzondere historische kavel aan de rand van het dorp.

Te huur aangeboden; mooi vrijgelegen woonboerderijtje Oppervlakte: Gebruik een nieuwere versie of een andere browser, grond aan water te koop friesland. Water Resort Oosterschelde nr OS4 te koop Gelijkvloerse recreatiewoningen op eigen grond tuingerichte living en een overdekt terras voorzien van twee slaapkamers en n badkamer Deze woning is in juni opgeleverd.

Vlagtwedde, Groningen - Te Koop - Eengezinswoning - 80 m². Emailadres Wachtwoord Ingelogd blijven   Inloggen. Boornbergum, Friesland - Te Koop - Bouwgrond.

Te koop aangeboden; Melkveebedrijf Oppervlakte:. De allerlaatste 3 percelen van het beach resort makkum gaan nu bebouwd worden. Soort woning Appartement of Flat Appartement of Flat   1.

  • Chinees restaurant in heerhugowaard
  • Op vakantie naar noord cyprus
  • Happy birthday gorgeous girl
  • Netherlands country in french