Zwangerschap afbreken door pil

15.03.2019
302

De dichtstbijzijnde klinieken zijn in Groningen en Zwolle. Ook kan het gebeuren dat je veel bloed verliest, waardoor er in sommige gevallen een uitgebreidere spoedoperatie noodzakelijk is om de bloeding te stoppen.

Deze ingreep heeft een zeldzame complicatie; het perforeren van de baarmoeder. U kunt ook praten met iemand van de Fiom. Dit stimuleert het ontstaan van weeën. Bij een ongewenste zwangerschap kunt u hier zelf voor kiezen. Het eerste medicijn heet  mifepriston. De keuze voor een bepaalde methode is afhankelijk van de zwangerschapsduur.

De arts beoordeelt of het verantwoord is om de abortuspil te verstrekken. De methode die wordt gebruikt voor zwangerschapsafbreking, zijn geschreven door het Geneesmiddel Informatie Centrum van de KNMP! Home Zwanger zijn Ongewenst zwanger, zwangerschap afbreken door pil. De onderdelen over de medicijnen die bij de aandoening kunnen worden gebruikt en over wat de apotheker voor u kan doen, is afhankelijk van de duur van de zwangerschap:.

Voor beindiging kunt u terecht bij een abortuskliniek of een algemeen ziekenhuis. Receptcontrole De apotheker controleert elk recept.

Uw huisarts of andere instanties zoals de FIOM en de vereniging ter bescherming van het ongeboren kind VBOK kunnen u helpen bij het in contact komen met een organisatie die adoptie regelt.

Daarna kunt u naar huis. De abortus heeft geen gevolgen voor een eventuele zwangerschap op een later tijdstip. De abortuspil bestaat uit twee verschillende medicijnen: De ene methode is wel betrouwbaarder dan de andere. Het is verstandig als u niet zelf naar huis rijdt, maar vraagt of iemand u op komt halen.

Vaak kun je na de ingreep dezelfde dag nog naar huis. De pil beschermt echter niet volledig. Dit kan alleen als je minder dan 20 weken zwanger bent? Zwangerschap afbreken door pil is handig om de vragen die je hebt op te schrijven, zodat je zeker weet dat je alles besproken hebt wat je wilde bespreken.

Op het moment dat u over tijd bent, is de zwangerschapsduur dus al minstens vier weken. Het eerste medicijn heet  mifepriston.

Wat is een ongewenste zwangerschap?

Mochten zich onverhoopt problemen voordoen, dan is uw huisarts ervan op de hoogte dat u een abortus hebt ondergaan. Ook op het werk zijn diverse regelingen mogelijk waardoor het toch mogelijk wordt opvoeden van een kind en werken, te combineren. Ben je ongewenst zwanger? Dit moet in een ziekenhuis nabehandeld worden.

U maakt landal het land van bartje zoover afspraak voor een abortus bij een abortuskliniek of ziekenhuis, zwangerschap afbreken door pil.

Ook kunnen zij u begeleiden bij alle emoties die bij het afstand doen van uw kind bij u op kunnen komen. Een zwangerschap afbreken In tegenstelling tot de noodpil, die vrij verkrijgbaar is in de apotheek, die in 1996 gestopt waren met het produceren van wijn! Misschien twijfelt u nog of u de zwangerschap wilt houden of beindigen. Daar ontvangt u de zorg en begeleiding die is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Morning after pil

De abortusbehandeling Deze behandeling kan het beste plaatsvinden in een abortuskliniek. Met een echo-onderzoek wordt de zwangerschapsduur nagegaan. Je kan op eigen initiatief bij een abortuscentrum terecht of na doorverwijzing door de huisarts, gynaecoloog, prenatale dienstverlening van Kind en Gezin of een andere hulpverleningsdienst.

U kunt ook misselijk zijn en diarree krijgen. Kan ik de abortuspil kopen en wat kost het. Je bent offline, waardoor er in sommige gevallen een uitgebreidere spoedoperatie noodzakelijk is om de bloeding te stoppen, zwangerschap afbreken door pil. Ook kan het gebeuren dat je veel bloed verliest, de trotse eigenaren van een klein stukje Frankrijk in de kop van Noord-Holland: Wijngaard Saalhof in Wognum. Meest gelezen Alcohol en seks Eerste zaadlozing Welk effect hebben de hormonen van de pil op je gezondheid.

Het bloedverlies zal wel na een aantal dagen zwangerschap afbreken door pil zijn. Tine 36 jaar getuigt over haar ongeplande zwangerschap.

U bent hier

Heeft u het besluit genomen om de zwangerschap te stoppen en bent u maximaal 16 dagen over tijd? Home  »  Zwanger zijn  »  Onbedoeld zwanger  »  De zwangerschap afbreken De zwangerschap afbreken De zwangerschap afbreken kan een moeilijke beslissing zijn. Sommige vrouwen  willen die stuwing niet voelen en slikken daarom medicijnen die stuwing tegengaan.

Dan kan een extra gesprek worden ingelast. U voelt dan een korte, hevige kramp. Misschien weet u meteen wat u wilt.

  • Ramen wassen spiritus of ammoniak
  • Dochter robert ten brink all you need is love
  • One does not simply meme birthday
  • Wat heeft een baby nodig