Word document bewerken android

14.01.2019
116

Everyone can add to the conversation and stay on top of changes to the text, layout, and formatting. Create with confidence Jump-start your project, assignments, letter, blog, script, notes, write-ups, or resume with beautifully designed modern templates. Account Options Sign in.

Kies in het linkernavigatiedeelvenster de optie Recent om de bestanden te zien waaraan u onlangs hebt gewerkt. Nu zie ik een lijst met bestanden waaraan ik heb gewerkt, met de meest recente bovenaan. Dat was makkelijk, want ik wist waar ik naar op zoek was.

Meer dan alleen letters en woorden Google Documenten brengt je documenten tot leven dankzij slimme bewerk- en opmaaktools waarmee je tekst en alinea's in een handomdraai kunt vormgeven. Kies OneDrive op het beginscherm of via het startprogramma voor apps.

Voor het betere spreadsheet werk is Google drive erg sterk. Google test een opslagindicatie binnen downl Nieuwe Nexus 8-tablet wederom gespot in Reviews Tips Reacties Vragen.

Laat een reactie achter Antwoord annuleren.

Account Options Sign in. Kies OneDrive op het beginscherm of via het startprogramma voor apps.

Documenten uploaden naar OneDrive voor Bedrijven. Create with confidence Jump-start your project, assignments, letter, blog, script, notes, write-ups, or resume with beautifully designed modern templates. Asus Zenfone 5Z — te weinig, te laat. Ik ben niet op kantoor, maar ik moet bij een Word-document kunnen en het bijwerken voor mijn team. Met OneDrive in de browser op uw apparaat een document zoeken en openen Op uw apparaat gaat u met de webbrowser naar http: In de volgende procedures wordt beschreven hoe u deze taak uitvoert op een Android-tablet.

Zo kun je je tablet of laptop sneller maken.

Je kunt Google Documenten nog meer functies word document bewerken android met add-ons. Tik op Recent in de linkerbenedenhoek en zoek naar een document waaraan u onlangs hebt gewerkt. En welke apps gebruik jij dan! Zelf gebruik ik het wel heel veel? Ik kan ook zien welke ervan Word-documenten zijn, welke Excel-spreadsheets enzovoort.

Word Online

Use rich formatting and layout options to note down your ideas and express them in writing. You can manage your subscriptions in your Play Store account settings. Dubbelklik of tik op het document om het te openen.

Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van hetzelfde document te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Google test alvast nieuwe nieuwsresultaten Met Word op uw Android-telefoon of -tablet een document zoeken en openen. Unlock the full Microsoft Office experience with a qualifying Office subscription see http:.

Laat een reactie achter Antwoord annuleren, word document bewerken android. Hier zie ik al mijn bestanden en mappen die ik in mijn OneDrive voor Bedrijven-bibliotheek heb opgeslagen.

Was deze informatie nuttig?

Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van hetzelfde document te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Ik hoor het graag van je in de reacties! Hartelijk dank voor uw feedback! Huawei Mate 20 Pro — nieuwe features zorgen voor te hoge prijs. Oppo Find X — futuristisch toestel met uitschuifbare camera.

Microsoft Word document bewerken android Go - compact en licht werkstation. Netflix niet in HD op Android. Documenten voor Android downloaden. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

De drie beste apps voor het bewerken van documenten op je Android tablet Home   Nieuws   Android   De drie beste apps voor het bewerken van documenten op je Android tablet. En welke apps gebruik jij dan? In realtime bewerken Wanneer iemand je document bewerkt, kun je de cursor zien terwijl er wijzigingen worden aangebracht of tekst wordt gemarkeerd, word document bewerken android.

OfficeSuite bevat een filemanager en integratie met cloud-diensten zoals Box!

OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD)

Cursus productiviteit op de werkplek Naadloos samenwerken Een Word-document zoeken en openen. Google test een opslagindicatie binnen downl De trends van nu: Zo kun je je tablet of laptop sneller maken.

Met OneDrive in de browser op uw apparaat een document zoeken en openen Op uw apparaat gaat u met de webbrowser naar http: Meer dan alleen letters word document bewerken android woorden Google Documenten brengt je documenten tot leven dankzij slimme bewerk- en opmaaktools waarmee je tekst en alinea's in een handomdraai kunt vormgeven!

With Word, your Office moves with you.

  • Redactie ad groene hart alphen aan den rijn
  • Q park antwerpen t stad
  • Restaurant maz bergen aan zee
  • Pijn onderrug rechts nieren