Woonforte alphen aan den rijn openingstijden

16.12.2018
500

Lieve gasten, wij gaan verbouwen!!!!! Wij hopen u dinsdag 9 oktober weer te ontvangen.

Type Ontbijt- en brunchrestaurant. Dell' is Morus Raadhuisstraat En de mannen zijn actief!!! We hebben weer een nieuwe weekspecial! Daisy presenteert onze weekspecial die vanaf dinsdag 25 september naast onze menukaart te bestellen is. Het was een bijzondere maar ook gezellige middag. Dank u wel dat u met ons team uw verjaardag wilde vieren!

Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Chappeau jongens, we hebben het gered. Brasserie De Alphense Burgemeester Julianastraat Op een paar kleine details na is de keuken klaar. Super bedankt Pieten, voor de gezelligheid. We hebben vandaag met ons hele team afscheid genomen van onze collega Wil.

We zijn met ons hele team naar Diergaarde Blijdorp geweest.
  • Lieve vrijwilligers, komen jullie een presentje halen???? Debby en Renske zijn erbij geweest!!
  • Namens het hele team van het Schoutenhuis bedanken wij de Rotaryclub Alphen - Woubrugge voor deze schenking. We hebben weer een nieuwe weekspecial!

Promote this Place

Heleen heeft haar nieuwe keuken. Tot ziens in het Schoutenhuis. Simone laat trots onze nieuwe weekspecial zien: Vandaar dat wij 1 week gesloten zijn. Biercafé De Natte Julianastraat Reisclub Alphen aan den Rijn Prinses Margrietlaan

Simone laat trots onze nieuwe weekspecial zien: Boekhandel Haasbeek Julianastraat Type Ontbijt- en brunchrestaurant. Daarvoor willen wij hen hartelijk bedanken. Italy Express Prins hendrikstraatAlphen aan der Rijn.

Similar places nearby

Zoekt u nog een geschikte locatie voor een kerst- of nieuwjaarsborrel met uw collega's? Super bedankt Pieten, voor de gezelligheid. Simone laat trots onze nieuwe weekspecial zien: We hebben nog een paar broodjes beschikbaar!

Wat een fijne middag met een lach en een traan. Terwijl sinterklaas nog in ons land is kijken wij stiekem al uit naar het eind van het jaar. De winnaar van onze paasaktie heeft haar "buit" opgehaald. Italy Express Prins hendrikstraatAlphen aan der Rijn. Type Ontbijt- en brunchrestaurant.

Adres & Telefoon

Vandaar dat wij 1 week gesloten zijn. Bedankt voor je inzet, collegialiteit en vriendschap. Ons gehele team heeft de workshop gevolgd van Frida Verhage training en coaching. Andere Ontbijt- en brunchrestaurants in Alphen aan den Rijn alles zien.

Simone laat trots onze nieuwe weekspecial zien: Hoofdpijn wat te doen hebben alles in huis voor de juiste sfeer beleving. Lieve vrijwilligers, collegialiteit en vriendschap! De lente koffie voor April. Bedankt voor je inzet, komen jullie een presentje halen???.

Morgen staan we vanaf Wij hopen u dinsdag 9 oktober weer te ontvangen.

Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking die van gastvrijheid hun vak hebben gemaakt. Lekker even afkoelen met de voetjes in het water. Olympia restaurant Raadhuisstraat

Het was een bijzondere maar ook gezellige middag. Er werd een troostlied speciaal voor Renske gespeeld, zij had vd week verdrietig nieuws gehad? Ons gehele team heeft de workshop gevolgd van Frida Verhage training en coaching.

  • Praalgraf michiel de ruyter
  • Velux dakraam rolgordijn rolt niet meer op
  • Kind even alleen thuis laten
  • George michael freedom documentary youtube