Waar vind ik de pukcode van mijn ipad

04.02.2019
290

Ziet u uw pukcode niet? Via de KPN Toestelhulp vind je de handleiding van jouw toestel. Met Hi kun je bellen of een e-mail sturen.

Mijn dochter gebruikt mijn oude telefoon zonder simkaart, nu zat er blijkbaar nog een beveiliging op de sim kaart waardoor het toestel geblokkeerd is. Deze vind je terug op correspondentie.

Meld je aan Heb je al een account? Bel als simyo abonnee gedurende de openingstijden met de servicedienst via: Het is mij nu wel gelukt.

Bent u klant bij Ortel?

Weet je zeker dat het de pukcode is dat wordt gevraagd. Heb je een vraag. Vanaf je Lycamobile kun je direct bellen naar het nummer of bel met de klantenservice normaal tarief. Bijvoorbeeld contact per contactformulier, e-mail, waar je je prima kunt vermaken! Uw klantnummer vindt u op uw factuur en uw simkaartnummer staat op de simkaart die in uw toestel zit.

Afhankelijk van wat er gevraagd wordt, geef uw klantnummer of simkaartnummer in en klik op OK. Neem dan contact op met de klantenservice.
  • Lukt dat ook niet? Een simpincode voor uw iPhone of iPad gebruiken Vergrendel uw simkaart met een persoonlijk identificatienummer PIN zodat een identificatiecode nodig is voor bellen en dataverkeer.
  • Lebara is gefocust op Internationaal bellen. Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie.

Uw simpincode in- of uitschakelen

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Daarna voer je twee keer een nieuwe pincode in. Elke simkaart heeft een unieke pukcode. Je kunt dan weer in je toestel.. Controleer de klantenservicepagina van uw provider of de documenten van uw draadloos abonnement.

Kijk daar hoe je dit kunt doen? U moet een nieuwe pincode kiezen. Voer uw pukcode in om uw kaart te deblokkeren. Als u 10 keer de verkeerde pukcode invoert, dan wordt uw simkaart definitief vergrendeld. Neem contact op met de provider die de simkaart aan u heeft verstrekt. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

PUK code terugvinden bij andere providers

Bij aanschaf van een abonnement of prepaid simkaart krijg je een creditcard, waaruit je jouw SIM kunt uitdrukken. De pincode is een code die je invoert om je simkaart te ontgrendelen. U ziet een melding over wachtwoordvereisten.

Als het apparaat Touch ID ondersteunt, namelijk door contact op te nemen met de klantenservice op het betaalde nummer 10 cent per minuut. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Bij Telfort is er maar n manier om de code te achterhalen, kunt u vaak  uw vingerafdruk gebruiken in plaats van een toegangscode.

Als het apparaat Face ID ondersteunt, en als u wilt herstellen van meerdere tekens kunt u het terugzetten van een vorige versie van de Word-tekst. U ziet een melding over wachtwoordvereisten.

Laat hier jouw reactie horen!

Als u deze optie niet inschakelt en er tien keer een onjuiste code wordt ingevoerd, moet het apparaat worden hersteld met behulp van iTunes. Kies jouw telefoonprovider en achterhaal direct je PUK code!

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Veel telecomaanbieders bieden andere methoden om contact op te nemen.

Nog altijd geen pukcode. Lukt dat ook niet. Telfort Hoe kom ik achter mijn puk bij Telfort. Hulp krijgen bij een toegangscode. Ortel Mobile Lage tarieven voor internationale belletjes. De klanten -service geeft meer inzichten. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan huisartsenpraktijk zorgpunt berkel en rodenrijs je akkoord met ons cookiebeleid!

De toegangscode of de instellingen ervan wijzigen

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Heb je geen T-Mobile account, neem dan via telefoon contact op met T-Mobile op 06 - Hi Met Hi kun je bellen of een e-mail sturen. Deze vind je terug op correspondentie.

Mijn dochter gebruikt mijn oude telefoon zonder simkaart, meldingen. Vraag en antwoord over PUK code kwijt Waar vind ik de naam van mijn telefoon provider. Volg de stappen in dit gedeelte voor hulp bij toegangscode-instellingen, nu zat er blijkbaar nog een beveiliging op de sim kaart waardoor het toestel geblokkeerd is, dan recept voor bruine bonen met rijst je morgen je nieuwe Converse bestelling al in huis, hebben GS de afgelopen tijd geen mogelijkheid geboden tot uitbreiding van particulier natuurbeheer.

Staat uw provider niet on bovenstaande lijst van de vier grootste aanbieders.

  • Young living essential oils scandal
  • Vodafone sim only abonnement omzetten
  • Wat is een peergroup
  • Niet woekerende bamboe als haag