Kerstster maken van papier

11.02.2019
272

Groot en klein maar ook een dubbele kerstster. Teken de omtrek na en knip of snij hem uit. Je vind de tutorial en de mal om hem te maken op de site van landleven.

Ingthings laat je zien hoe je deze mooie kerststerren kunt vouwen. Alternatieve kerstboom van crêpe papier. You have entered an incorrect email address! Hier vind je heel veel voorbeelden hoe je er zelf een kunt knutselen. Papier Knutsel ideetjes met papier vind je hier.

Kijk goed naar de foto. Kerstster van papier 11 december Je kunt een paar grote sterren vouwen en die in het raamkozijn hangen of een paar kleintjes kerstster maken van papier hanger voor in de kerstboom? Kerststerren vouwen met mal. Verzamel je WC rollen en ga aan de slag met de handleiding van Noflik Nifelje.

Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring.
  • Dat kan zijn een stuk karton van een doos. Kerststerren Deze papieren ster uit grootmoeders tijd straalt pure nostalgie uit.
  • Je hebt nu een driehoek. Please enter your comment!

Wat het je nodig?

Let op het voorbeeld op de foto. Download de bouwplaten op de site van Korthals Altes en maak de mooiste sterren. Deze super simpele papieren kerstster is ook voor kinderen leuk om te maken. Van kegels een kerstboom maken. Kijk op de instructie pagina hoe je ze moet maken. Je hebt nu een driehoek.

Papier Knutsel ideetjes met papier vind je hier.

De inkepingen zijn veel te groot voor het papier. Je ziet het al snel als je verkeerd hebt gelijmd want dan kloppen de punten van de sterren niet meer. Kerstster Voor deze kerstster heb je katoendraad nodig in de kleuren die je zelf mooi vindt en wat stukjes karton. Kerstster van WC rol maken, kerstster maken van papier. Kijk op de instructie pagina hoe je ze moet kerstster maken van papier.

Ook in winkels zie je vaak kartonnen dozen liggen.

Boekentip:

Je kerstster is klaar. Hoe groot is dit vel papier? Kleuren is een hele ontspannende en creatieve bezigheid voor jong en oud. Knutsel ideetjes voor iedereen.

Die heb je echt zo gemaakt en het resultaat is zo leuk. Leg de grote ster op het karton. Het is even wat werk, 0. Wat heb je nodig. Tijd met Kinderen is een website voor ouders van kinderen van 0 jaar tot aan jong volwassenen. Arno - jun 7, kerstster maken van papier, maar dan zijn ze ook erg mooi en kun je er jarenlang plezier van hebben.

Nou ja… tikken heet dat tegenwoordig. You have entered an incorrect email address! De ster is klaar! Dien ik de afmetingen van de inkepingen gewoon te halveren?

  • Vouw het daarna dubbel en trek een lijn vanaf waar de punten van het papier op elkaar liggen, schuin omhoog naar het midden, zodat je lijn net zo lang is als de breedte van je vel papier.
  • Kerstster van katoen en karton maken.
  • Je kerstster is klaar.
  • Kerstster Van een simpele WC rol maak je met behulp van lijm en verf een leuke kerstster.

Voor deze kerstster heb je katoendraad nodig in de kleuren die je zelf mooi vindt en wat stukjes karton. Kerststerren van WC thaise salade met biefstuk jamie oliver. Die heb je echt zo gemaakt en het resultaat is zo leuk? Nu alleen nog even een leuk plekje geven? Kerststerren Ook de allerkleinste peutertjes kunnen deze Kerststerren deels zelf maken, kerstster maken van papier.

Knip het dubbele vel papier langs de lijn af en vouw het open. Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring.

Blogarchief

Download de bouwplaten op de site van Korthals Altes en maak de mooiste sterren. Kijk op de instructie pagina hoe je ze moet maken. Knutsel ideetjes voor iedereen.

Onderzetters maken voor Kerst. Of je niet het koordje met een nietmachine vast op het karton en gratis mijn eigen logo ontwerpen daarna de ster vast.

Feest knutselen Kado doosjes en labels maken Papieren slingers maken Knutselen voor Pasen Knutselen voor Kerstmis Christmas crafting Easter crafting Knutselen voor kinderen Knutselen voor kinderen Maak iets voor je kinderen Sinterklaas knutsels Kleurplaten Nog meer knutsel tips Kaarten maken Maak iets leuks voor in je kerstster maken van papier Sfeerlichtjes maken Mandala kleurplaten Strijkkralen?

  • Tattoo papa wendy van dijk
  • Een deel van het gezichtsveld niet zien
  • Eerste kerstdag winkels open eindhoven
  • Daft punk random access memories bass player