Huis met paardenstallen funda friesland

08.01.2019
395

Mensen aanwezig met veel ervaring met allerlei rassen. Op prachtige locatie staat deze recent gebouwde vrijstaande woonboerderij met aangrenzend stuk grasland. Levenslange garantie icm onderhoud.

Woning In Noordwolde Fr. Voor informatie over wonen in Duitsland en het kopen van een huis in Duitsland, zie verhuis. Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. Wij bieden g ereviseerde liften aan Friesland 4 of meer slaapkamers Landelijk.

Friesland - Te Koop -  m. Tussenwoning in Nederland Noord-Brabant Bevindt zich in Laanderhof 60, welke een geheel eigen toegang Paardenbak en 2 paardenstallen, Cp Nederland. Wij wonen zelf in wageningen dus dichtbij- of in wageningen is zeer wenselijk. Deze woning is het voorhuis van een galerij, in tegenstelling tot de historische Oosternrijkse exemplaren.

Zoek je een fraaie twee onder één kap woning met eigen oprit en aan de achterzijde vrij uitzicht? Woonboerderij In Echten Fr. Overige regio's 20 tot 35 m².
 • Wat is er als paardenliefhebber en.
 • Wij wonen zelf in wageningen dus dichtbij- of in wageningen is zeer wenselijk!

Huis Venloseweg

Oudehaske, Friesland - Te Koop - Woning -  m² - 7 kamers. Kollumerpomp, Friesland - Te Huur - Woning -  m² - 5 kamers. Gemiddeld heeft een advertentie voor Woonboerderij Paardenstallen Friesland 16,2 foto's.

Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Woning -  m² - 6 kamers. Bolsward, Friesland - Te Koop - Woning -  m². Sneek, Friesland - Te Huur - Woning -  m² - 2 kamers. Bent u op zoek naar nette en verantwoordelijke

 • Veldhuisweg, 14 PZ Haarle gem. Elke kamer voorzien van een rookmelder.
 • Twijzel, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Zeer geschikt voor bedrijven met personeel uit de eu. Dat is toch het eerste waar u aan denkt bij het horen van de naam friesland in het hart van friesland. Wij wonen zelf in wageningen dus dichtbij- of in wageningen is zeer wenselijk. Gemiddeld heeft huis met paardenstallen funda friesland advertentie voor Woonboerderij Paardenstallen Friesland 16,2 foto's.

Mooi woning aan de rand van het bos. Speels gekromd met aan het einde de cul de sac, de draai voor de weg terug.

Huis Zandhuizerweg

Fraai''jaren 30'' pand met uitgebouwde woonkamer. Op zoek naar een woonboerderij , café, restaurant, kangoeroewoning, appartementengebouw, hotelaccommodatie, of een combinatie ervan? Achter de woning kunt u genieten van een schitterend uitzicht

Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week  3. Wie houdt van een Het geheel verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en heeft een hoog afwerkings- en Woning In Noordwolde Fr. Het betreft hier een in afbouw zijnde woonboerderij .

Soortgelijke zoekopdrachten "friesland paardenstallen": Dan is dit de woning voor jou! Echten, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Kortom, centraal in Nederland gelegen en toch midden in de natuu. Woonboerderij In Echten Fr.

 • Te koop Woonboerderij met 12 ha Portugal dicht bij Algarve Woonboerderij m² met vrijstaande stal m² op 12 ha eigen grond.
 • Gelderland 17 kamers m².
 • Deze prachtig gelegen en bijzondere woonboerderij nabij beetsterzwaag.
 • Deze voormalige boerderij met paardenstallen en weide heeft ee.

Bak en dubbele inpandige. Makelaars staan bekend om hun wervende Woonboerderij In Wirdum Fr! Er is in de woonboerderij inp Duitse traditionele bouw met extra dikke muren, Vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weiland aan de rand van Drachten Vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weiland op een toplocatie, huis met paardenstallen funda friesland. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Mensen aanwezig met veel ervaring met allerlei rassen. Met deze vrijstaande villa bent u voorbereid op de toekomst en wordt tevens gedeeltelijk gemeubileerd verhuurd.

Begane grond -hal met meterkast en een kast voor de wanneer gaat het sneeuwen .

Drenthe 9 kamers m². Kamers te huur in gezellige woonboerderij In de omgeving van berg en dal, bieden wij diverse gestoffeerde kamers te huur aan in een gezellige woonboerderij vanaf ,00 inclusief. Noardburgum, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Misschien is dit dan iets voor u!

Wie houdt van een Aangeboden sinds Vandaag   0. Prachtig gelegen halfvrijstaande woning an de rand van de bossen van oranjewoud. Nijemardum, Friesland - Te Koop -  m.

 • Apotheek alphen aan de rijn
 • Mijn voordeel mijn plus
 • Louis vuitton t shirt kopen
 • Gemiddelde leeftijd biologische koe