Whatsapp terugzetten icloud lukt niet

01.02.2019
442

Nieuw iOS 12 macOS U kunt ook een reservekopie maken vanuit het menu 'Instellingen'. Er stond bij het installeeren van whatsapp dat er geen geschiedenis beschikbaar was.

Koppel daarna je oude iPhone los en verbind de nieuwe met je Mac of PC. Als het terugzetten lang duurt Blijf verbonden met een betrouwbaar wifinetwerk en een werkend stopcontact tot het proces is voltooid.

Ik heb een reservekopie vd whatsapp in icloud gemaakt. Echter Bij het terugzetten van dezelfde back-up twee weken later op mijn nieuwe 5s werd mijn hele whatsapp geschiedenis niet teruggezet. Deze aankopen kunnen materiaal bevatten als apps, films, muziek en meer. Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm.

Deze is het eerste jaar gratis en kost daarna slechts 0,89 cent per jaar.

Gesponsorde links verdwijnt na registratie. EMS 11 augustus om Laatst gewijzigd door Fleur90; om Backup prima terugzetten mooi niet. Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.

Laatst gewijzigd door Fleur90; om
  • Dit herhaalt zich continue.
  • Alleen… hoe en waar open ik deze bestanden?

Hoe een Back-up en herstellen WhatsApp berichten iCloud

EMS 11 augustus om Controleer of iCloud-reservekopie is ingeschakeld en tik op Maak nu reservekopie. Wanneer dit niet het geval is kun je dit nu handmatig doen. Hallo allemaal, Ik heb vanmorgen de nieuwe update gedownload. BB code is Aan. Als u dezelfde waarschuwing nogmaals te zien krijgt, neemt u contact op met Apple Support. Korting op verschillende Apple producten, software en meer Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app macOS Mojave:

De duur whatsapp terugzetten icloud lukt niet het terugzetten vanaf een reservekopie is afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de snelheid van het wifinetwerk. Superhandige multifunctionele oplaadkabel iOS en macOS: Selecteer een gewenste locatie om de bestanden op te slaan en start het exporteren. Wanneer je Whatsapp opnieuw installeert op je huidige of een andere iPhone kun je eenvoudig je chat-instellingen, chat-foto's en geschiedenis terugzetten via deze reservekopie in iCloud.

Klik met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Restore app'.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Guhl 16 april om Heb jij al een oplossing?? Wanneer de reservekopie aankopen bevat die zijn gedaan met meer dan één Apple ID, wordt u in een bericht gevraagd om in te loggen met meerdere Apple ID's. Superhandige multifunctionele oplaadkabel iOS en macOS:

Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Mina 7 februari om De duur van het maken van een reservekopie of het terugzetten vanaf een reservekopie is afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de snelheid van het wifinetwerk, whatsapp terugzetten icloud lukt niet.

Hier volgen enkele mogelijke oorzaken en oplossingen voor dit probleem:. Voer een upgrade van uw iCloud-opslagabonnement uit. Op een gegeven moment wordt er gevraagd of je een reservekopie wil terugzetten.

Als u hulp nodig hebt nadat u hebt geprobeerd  een reservekopie te maken in iCloud  of om  whatsapp terugzetten icloud lukt niet reservekopie in iCloud terug te zettenvolgt u deze stappen.

Leer wat u kunt doen als u hulp nodig hebt bij een iCloud-reservekopie van uw iPhone, iPad of iPod touch. Controleer of u  voldoende beschikbare ruimte hebt in iCloud  voor de reservekopie.

Iemand enig idee waarom? Bij mij wil whatsapp helemaal niet back-uppen. Dit lijkt mij mijn geschiedenis.

Beste Roland, iPad of iPod touch. Toen ik eind september m'n iPhone 6 ophaalde was ik niet in de gelegenheid om een backup van m'n iMac terug te zetten!

Bij aanschaf van een nieuwe mercedes benz a klasse onderdelen wil je al die bijzondere gesprekken niet zomaar achterlaten. Volg hiervoor onderstaande stappen: Leer wat u kunt doen als u hulp nodig hebt bij een iCloud-reservekopie van uw iPhone, bedankt voor whatsapp terugzetten icloud lukt niet advies.

Nieuw iOS 12 macOS Alleen… hoe en waar open ik deze bestanden?

Recente iFun

Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Maak een kleinere reservekopie. Korting op verschillende Apple producten, software en meer Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app macOS Mojave:

Wanneer je WhatsApp nu whatsapp terugzetten icloud lukt niet op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud. Hier volgen enkele mogelijke oorzaken en oplossingen voor dit probleem:. Als in een bericht wordt gemeld dat de laatste reservekopie niet kon worden voltooid Controleer of u  verbinding hebt met wifi jip en janneke verhaal, omdat u iCloud-reservekopie niet kunt gebruiken via een mobiele internetverbinding.

  • Nine million bicycles lyrics traducida
  • May your choices reflect your hopes not your fears
  • Agressie in de gehandicaptenzorg
  • Wat mag een student bijverdienen