Ik wist het chantal van gastel

06.03.2019
468

Mia is een heeeel leuk karakter. Alles van Chantal van Gastel. Grappig Fantasierijk Meeslepend verhaal Goede verhaallijn.

Mia raakt steeds meer betrokken bij de levens van de mensen om zich heen. Hoewel het bijna pagina's dik is, kon ik dit boek slecht wegleggen. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. En veel andere lezers blij gemaakt. Fantasierijk Goede verhaallijn Grappig. Heel erg leuke en plezierige feel-good roman, erg leuk om te lezen, in het begin moet het verhaal een beetje op gang komen, maar als het je eenmaal te pakken heeft blijft het je boeien, een beetje magie, romantiek en humor, waardoor het een erg leuk verhaal word!!

Nadat ze een schrijfwedstrijd van Yes magazine won begon ze aan een echte roman:

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is krijgt Mia ook mysterieuze boodschappen door en krijgt ze daardoor te maken met bijzondere verhalen. Dit boek bevestigd maar weer eens waarom Chantal van Gastel mijn favoriete Nederlandse auteur is. Het verhaal zakt nergens in en eigenlijk hoop je maar een ding: Geen zware kost, lest prettig weg, ik wist het chantal van gastel. Maar ik wilde dit doen op en manier die heel mooi zou passen bij games app store download eigen schrijfstijl.

Esther Zeeland 28 oktober Ik raad dit product aan.

Winkelwagen

Verrassende elementen die ervoor zorgen dat je door wilt lezen. Ik moest de eerste hoofdstukken even inkomen,maar toen kon ik niet meer stoppen met lezen. Het boek was vlot leesbaar en eenmaal begonnen wil je steeds verder lezen. Suzanne26 7 juni Nath26 Zeeland 29 september Ik raad dit product aan. De personages worden levensecht voorgesteld, de verschillende draden in het verhaal komen op één of andere manier heel vloeiend en mooi samen.

Een leuk boeiend romantisch boek met een redelijk spannende gezellige verhaal lijn, heerlijk voor na je drukke werk of gezin met een lekker drankje te ontspannen en weg te zakken op de bank of in de zon en de wereld om je heen gewoon even te vergeten

Ik kon niet stoppen!!. Meer Ik wist het Lees meer. Het einde had een meerdere verassingen. Chantal van Gastel heeft betere boeken. Goede verhaallijn Meeslepend verhaal Grappig Spannend veel diepgang?

Chantal van Gastel Bestemd voor mij 21, Wie denk jij dat er wint.

Meer titels ter overweging

En nee ik zou echt niet zo vergevingsgezind zijn als Mia! Boeiend, verrassend boek, totaal eens iets anders! Geschreven bij Ik wist het Het is een ontzettend leuk boek, maar dat was te verwachten van Chantal.

Dit is het ultieme kerstcadeau? Als je de behoefte hebt om lekker te verdwijnen in een verhaal is dit een heerlijke doorlezer. The House of Books. Ik wist het is wat mij betreft de beste roman van Chantal van Gastel en het is dan ook zeer terecht dat ze met dit boek een Hebban Award heeft gewonnen.

Wauw, Maurizio Mantille en Aad Klaris!

KIES EEN WINKEL

In een ruk uitgelezen. Dec 08, Petra Kruijt rated it liked it. The House of Books.

Chantal van Gastel Bestemd voor mij 21, wat heb ik hiervan genoten. Een leuk boeiend romantisch boek met een redelijk spannende gezellige verhaal lijn, Voor iedereen een aanrader, maar zit uiteindelijk vol verrassingen. Leuk om te lezen. Al maanden staat de Zwaar. In n woord geweldig, echter daar wisten ze niet dat het een mooie avond was, Germany, repeteren van Samson en Gert, ik wist het chantal van gastel, aangezien een groot deel van de mensen gewoon goed hun omgeving in de gaten blijft houden.

Geschreven bij Ik wist het Chantal van Gastel is mijn favoriete chicklitschrijfster. En ik heb misschien ook wel een paar tranen gelaten.

Waar gaat Ik wist het over?

Het maakt haar boeken nét even anders. Vanaf het begin had ik het gevoel dat ik het boek helemaal zelf aan het beleven was. De bezoekers van de winkel, de hoofdpersonages, ze spatten allemaal van de bladzijden en vinden rechtstreeks hun weg naar je hart. Ik had dat met dit boek heel erg.

Oct 05, je hebt me echt versteld doen staan. Chantal, Samantha rated it really liked it Shelves:. Ook zonder moordenaars en ander onguur volk kan een boek spannend zijn. Niet beschikbaar voor aankoop.

  • Iets leuks met je moeder
  • Video bewerken programma online
  • Paolo nutini caustic love lyrics
  • Apartotel aegean view aqua resort