Het herdertje in voorthuizen

31.01.2019
179

Op mijn vraag waarom dat dan op de site vermeld stond, werd gezegd dat hij niet zo handig was met de pc. Geen nummer, geen actie. De bediening is erg vriendelijk en gaat leuk met je om.

Vlotte bediening en alert op extra wensen. Enig puntje van kritiek was de temperatuur in het restaurant, het was dat weekend wel erg warm, een airco zou een welkome investering zijn.

Wat is uw kant van het verhaal? Ze zijn verrassend goed moet ik zeggen. De bijlagen zijn wat matig. Bijvoorbeeld door de gezellige, intieme ambiance en de gastvrije en zeer vriendelijke bediening.

Afgelopen weekend hier gegeten en ik moet zeggen dat ik erg verrast ben. Dat gold ook voor de overheerlijke gerechten van de reguliere kaart, het herdertje in voorthuizen. Horen deze kernwoorden bij jou.

Je krijgt tijd en ruimte om lekker te eten. Voor gezinnen met kinderen is er een leuke kinderhoek.

We komen hier regelmatig een hapje eten, elke keer is het weer goed!
  • Natuurlijk  voor een goed glas wijn kunt u ook bij ons terecht, diverse dichte en open wijnen zorgen ervoor dat er volop keus is. Bezit of beheert u deze gelegenheid?
  • Ook van het dessert hebben wij genoten. We hebben met z'n allen heel lekker gegeten van het maandmenu wat echt een aanrader is.

Tot die tijd kunt u reserveren via www. Je krijgt tijd en ruimte om lekker te eten. Zowel smaak als presentatie staan hoog in ons vaandel.

We komen vast nog wel eens terug! Eethuisje De Posthoorn Hoofdstraat Het is schitterend weer! Hele vriendelijke bediening voor wie niets te veel is!

De gezelligheid komt je tegemoet en dat heeft met name te maken aan de huiselijke sfeer die er hangt. Helaas waren de langoustines die dag niet geleverd en werden het gamba's met excuses van de kok. En in december wordt IJstijd omgetoverd tot Wintertijd, het herdertje in voorthuizen. In 't Herdertje geweest. Leuke speelkamer en uitgebreide kindermenu's met veel vers fruit.

"Sinds 1984"

Opvallend waren de verse en rijkgevulde "gratis" bijgerechten. Zaterdagavond gegeten met vrienden, dit is pas echt uit eten. El Bollo Foodtruck Voorthuizen Speciaal belegde verse broodjes met een zuidelijk tintje en ambachtelijke verse frites. Geweldig eten, lekkere Ayinger weizen.

Wij komen hier zeker terug! Dit was een super ervaring. Je hebt nog 24 uur de tijd om het herdertje in voorthuizen in te schrijven voor het leukste toernooi van de Veluwe.

Hier is de klant echt koning. Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Hoe was jouw ervaring?

Alleen volgens de bovenstaande spelregels krijgt u het 2e diner bij ons gratis. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. We hebben er heerlijk gegeten van het begin tot het eind.

  • Als U lekker wilt eten is dit restaurent aan ieder aanteraden.
  • Als ik met vrienden uit eten ga, ben ik hier zeker te vinden.
  • Speciaal belegde verse broodjes met een zuidelijk tintje en ambachtelijke verse frites.
  • De lekkerste losse theeën vind je bij www.

Goeie bediening, bekeken ook. Het herdertje in voorthuizen kok nam ook nog tijd om een praatje te maken, kortom voor herhaling vatbaar In 't Herdertje geweest. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Wil je echt een heerlijk avondje uit eten, dan kun je hier zonder twijfel terecht. Ik kan er heel kort over zijn: Reizigers die 't Herdertje bekeken, wat fantastisch om zijn passie te horen.

Kijkje in de keuken

Afgelopen week hier wezen eten en het is ons zeer bevallen. Bijzonder goed verzorgd gepresenteerd. Gezellige sfeer, goede bediening, mooi aangelegde tuin.

Het is een tijd geleden dat ik ergens zo lekker heb gegeten. Heerlijk gegeten, echt een aanrader. Alhoewel we gereserveerd hadden, mochten we een tafel uitzoeken.

  • Restaurant de landerijen waddinxveen
  • What is cafe latte macchiato
  • Schenking kind aan ouder belasting
  • Pijn links in de buik