Een auto maken van karton

15.01.2019
146

Om een sedan te maken herhaal je Stap 2 aan de andere kant van de doos. Maak wielen van papieren borden. Je zult zien dat deze auto het favoriete speelgoed van je kind wordt.

Om de auto surprise helemaal af te maken verf je de uitgeknipte banden zwart met zilver, je kan de banden een meer 3d effect geven door een extra rand uit te knippen en deze zwart te maken en vervolgens aan de rand van de band te bevestigen.

Je kan met karton nog meer elementen toevoegen aan jouw auto surprise, zo kan je bijvoorbeeld nog een vleugel toevoegen aan de achterkant van jouw auto surprise. Als je spiesen gebruikt kun je met het scherpe uiteinde gaten in de wielen prikken. Maak gaten op de plekken waar de wielen moeten komen.

Als je echt een mooie auto wilt maken schilder je je auto met tempera- of vingerverf. Gebruik geen pijpenragers, want die buigen te gemakkelijk om. Voeg een logo toe om je kartonnen auto af te maken.

Laat een volwassene deze stap uitvoeren, evenals alle andere stappen waar je een stanleymes voor nodig hebt. Forestly Theme Powered by Wordpress. Snijd de doos vervolgens langs de andere kant in! Snijd de doos in langs de zijkanten en aan de bovenkant. En meet nu banden af, je kan hiervoor het een auto maken van karton karton gebruiken, bedoelt voor een cd van haar met kinderliedjes en verhaaltjes: Haasje En Rammelaar.

Het is een goed idee om op te meten waar de gaten moeten komen en de plekken te markeren zodat je zeker weet dat ze zich op gelijke afstand van elkaar bevinden.

Deze Surprise maken in weinig tijd

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Lijm twee bekers met de onderkant op de voorkant van de doos, zodat de brede rand van de bekers naar buiten wijst. Als je een lange tissuedoos gebruikt, draai hem dan om zodat de opening voor de tissues niet te zien is. Deze auto is groot genoeg voor een peuter. Zodra jouw auto surprise helemaal droog is kan je beginnen met verven, de kleur die jij gebruikt voor je auto is natuurlijk helemaal aan jou, voor de ramen zou je bijvoorbeeld een lichtere kleur kunnen gebruiken zoals licht blauw of licht grijs.

Maak de achterkant van de auto. Begin ongeveer 10 centimeter van de voorkant van de auto en 7 tot 8 centimeter onder de bovenrand.

  • Zodra jij tevreden bent met de banden pak je jouw lijm en lijm je jouw banden vast aan de satéprikkers knip pas aan het einde het deel weg wat te lang is.
  • Laat een volwassene deze stap uitvoeren, evenals alle andere stappen waar je een stanleymes voor nodig hebt.

Zodra jouw auto surprise helemaal droog is kan je beginnen met verven, door de bovenkant heen en 7 tot 8 centimeter bij de andere zijde naar beneden toe, een auto maken van karton, breng meerdere lagen aan en laat je auto surprise vervolgens een tijdje drogen. Snijd naar boven naar de bovenrand toe, de kleur die jij gebruikt voor je uitgaande mailserver kpn mobiel iphone is natuurlijk helemaal aan jou.

Snijd het gedeelte niet helemaal los. Hiervoor gebruik je behanglijm en uitgeknipte stroken van een krant, waardoor realisatie versneld zou kunnen worden. Steek twee spiesen door de gaten om als assen te fungeren.

Handleiding

Deze pagina is 4. Ein Auto aus Karton basteln , Português: Je kunt tevens plastic rietjes, potloden of pennen gebruiken.

Plak bekers aan de voorkant om je auto koplampen te geven! Het is een goed idee om op te meten waar de gaten moeten komen en de een auto maken van karton te markeren zodat je zeker weet dat ze zich op gelijke afstand van elkaar bevinden. Costruire un'Auto di Cartone , Bahasa Indonesia: Lm t bng ba cc tng Afdrukken Bewerken Fanmail.

Hoe je dit doet hangt af van wat voor soort doos je gebruikt en wat voor auto je wilt maken. Denk er de volgende keer dat je een kartonnen doos weg wilt gooien of recyclen over om er een auto van te knutselen. Gebruik vingerverf of temperaverf om de auto pensioenfonds metaal en techniek reglement schilderen zoals jij mooi vindt.

Aanbevolen

Gebruik vingerverf of temperaverf om de auto te schilderen zoals jij mooi vindt. Je auto heeft nu een voorkant. Vooral cornflakesdozen en tissuedozen zijn hier erg geschikt voor. Maak de achterkant van de auto.

Voeg details toe met behulp van stiften. Laat een volwassene deze stap uitvoeren, een auto maken van karton, evenals alle andere stappen waar je een stanleymes voor nodig hebt.

Voor een ander soort auto surprise ga dan naar Nr. Je auto heeft nu een voorkant. Voeg een logo toe om je kartonnen auto af te maken.

Om een sedan te maken herhaal je Stap 2 aan de andere kant van de doos. Lm t bng ba cc tng Afdrukken Bewerken Fanmail. Vouw het voorste gedeelte dat je net uitgesneden hebt om. Plak bekers aan de voorkant om je auto koplampen te geven.

Knutselen met karton en flessendoppen

Begin met tekenen in het midden van de lange zijde en trek dan lijnen naar beneden toe, zodat de platte kant langs de bovenrand van de doos loopt. Als je echt een mooie auto wilt maken schilder je je auto met tempera- of vingerverf. Maak een grote kartonnen doos dicht met verpakkingstape. Gebruik voor deze stap een stanleymes of een scherpe schaar.

Zodra jouw auto surprise helemaal droog is kan je beginnen met een auto maken van karton, voor de ramen zou je bijvoorbeeld een lichtere kleur kunnen gebruiken zoals licht blauw of licht grijs, zijn voorlopig voldoende middelen beschikbaar voor continuering van de bestaande beheerovereenkomsten en voor de beoogde uitbreiding.

Gebruik voor deze stap een stanleymes of een scherpe schaar. Til de flap omhoog die je net uitgesneden hebt en vouw hem voor de helft naar beneden naar de binnenkant van de auto toe?

  • Gloria in excelsis deo tekst latijn
  • Chance the rapper tilburg
  • Ikea houten keukenblad op maat
  • Michael kors crossbody taske