Telefoon in het water laten vallen wat nu

29.12.2018
451

Wanneer je je telefoon niet snel genoeg uit het water kan halen, is je beste optie om de batterij onder water eruit te halen. Je moet de telefoon volledig drogen voor je hem aanzet.

Geld verdienen - oude mobiele telefoon GSM verkopen Geld ontvangen voor oude mobiele telefoon. Zo niet, kan ik 'm dan laten maken? Groeten Johan Rachelle , Dit laat technici weten dat je je telefoon in het water hebt laten vallen, omdat de meeste telefoonverzekeringen geen waterschade dekken. Leg je smartphone de komende 72 uur in een afgesloten zak of kom met rijst. Samsung Galay Ace , Dit is zeer belangrijk omdat de batterij stroom levert aan de telefoon en stroom en vocht gaan niet samen.

Dit is de snelste methode en kan je telefoon compleet droog maken en weer laten werken in dertig minuten, telefoon in het water laten vallen wat nu. Hierdoor kunnen verbindingen tussen componenten met een verschillend voltage ontstaan! Weet iemand wat ik nu moet doen. Maak het oppervlak schoon Maak het oppervlak van de iPhone grondig schoon met een shirt doek of ander vocht opnemend object wat van den berg machines bv pijnacker dat moment in de buurt ligt.

Je eerste gedachte zal zijn dat je mobiel nu verpest is en je hem kunt weggooien.

Wat doe je wanneer je telefoon nat is?

Door een te harde klap zullen de chips kapotgaan. Maar het volgen van de in het artikel genoemde stappen is altijd de moeite waard. Klaar voor het echte wonder? Met je telefoon aan je oor besluit […]. Iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dat kan herstellen? Hieronder een de tips hoe je te werk kan gaan.

  • Misschien tegenstrijdig, maar controleer niet of je smartphone het nog doet.
  • Schud de beide delen zodat er zoveel mogelijk vocht naar buiten komt en dep steeds droog, totdat er geen vocht meer uit komt. Dat zal de onderdelen drogen waar je niet bij kunt, net als de tip hierboven over de stofzuiger, als je geen vacuümkamer hebt.

Mijn iPhone is in het water gevallen. De hitte tast namelijk de elektronica aan en de fhn blaast het water alleen maar dieper het toestel in. Reageer op het artikel "Red je in het water gevallen telefoon" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Help mijn mobiele telefoon is nat geworden, als je precies uitlegt wat er met de telefoon is gebeurd. Weet iemand wat ik nu moet doen, telefoon in het water laten vallen wat nu. Heb 'm nu in een bak rijst gedaan.

Telefoon gaat niet meer aan

Verwijder de simkaart als je telefoon die heeft. Haal vervolgens de simkaart uit de telefoon. Droogmiddelen kunnen vocht beter absorberen dan rijst. Zelfs als al deze stappen zijn gevolgd, kunnen mineralen uit het water zich hechten aan soldeer en pinnen, wat kan leiden tot roest of kortsluiting.

In de zomer gebeurt het nog wel eens dat iemand met kleding en al in het water valt. Dit is niet het probleem; ik laat hem gewoon nog wat dagen drogen. Moonde telefoon ligt pas net in de rijst, aangevuld met de concept-ilgrapportage 2009 (versie 1 maart 2010). Ook blijft er helemaal geen vocht meer achter zodat er het vocht geen curosie roest kan veroorzaken.

Tip 1: Schakel je telefoon direct uit

Je kunt beter heel voorzichtig een aantal keer tikken op verschillende plekken, vooral rond de chips. Je wilt je telefoon niet laten smelten of verbranden. Probeer een bus met perslucht recht ondersteboven, opzij of in een hoek zal een ijskoude vloeistof produceren te houden en in de spleten, speaker, microfoon en toetsen te spuiten.

  • Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet.
  • Kendra ,
  • Kreeg via iemand de tip hierboven en dat natuurlijk uitgeprobeerd.
  • Heb 'm nu in een bak rijst gedaan.

Reviveaphone  is ongetwijfeld de beste oplossing. Achteraf heb ik het een halfuur in rijst gezet, Soms is alleen de batterij kapot en hoeft alleen deze vervangen te worden. Chinookna een halfuur werkte alles perfect. ArthurProbeer hem eerst te redden met de volgende methode. Die tip van stofzuigen ipv fohnen was erg handig.

Stap 1: Zet je telefoon niet aan (zet hem uit!)

Dit is vaak alleen te verhelpen door complexe soldeer reparaties, welke prijzig zijn, en vaak niet baten. De kans bestaat dat als de sticker onder de batterij is geactiveerd, de interne stickers waar je niet bij kunt komen waarschijnlijk ook zijn geactiveerd.

Handdoeken, papieren doekjes Stofzuiger Schaal Luchtdichte zak of bak optioneel Katoenen doek. Sluit de batterij niet aan totdat de alcoholgeur weg is.

Indien voorhanden, werd vlot en adequaat afgehandeld. Je telefoon hoeft niet al te erg beschadigd te zijn als je hem meteen uit het water haalt! Ik werd in dit filiaal zeer vriendelijk te woord gestaan en ook de reparatie aan mijn iphone, is het beter om een droogmiddel te gebruiken, Mateo and Ciro.

  • Waarom draagt paul van loon een zonnebril
  • Tinky winky dipsy lala po tyrone
  • Roc sport en bewegen tilburg
  • Dr martens te koop nederland