Mijn outlook.comaccount is tijdelijk geblokkeerd

28.12.2018
433

Omdat deze gegevens voor uw veiligheid worden gebruikt, is het verstandig om zoveel mogelijk gegevens toe te voegen. Als u op reis bent naar een nieuwe plaats of een nieuw apparaat gebruikt, kan u gevraagd worden om te bevestigen dat u het echt bent. Als u de blokkering van uw account wilt opheffen, vraagt Microsoft u een code in te voeren die u per sms ontvangt.

Vul de tekens op het scherm in om te bewijzen dat u geen robot bent en selecteer daarna Volgende. U kunt contact opnemen met Xbox Support en uw Xbox-console-id voor Xbox of apparaat-id voor Xbox One aan hen doorgeven, zodat zij u kunnen helpen bij het herstelproces voor het account. Het hoeft zelfs niet eens uw eigen telefoonnummer te zijn. Als u al bent aangemeld op uw apparaat, meldt u zich eerst af. Volg deze stappen om de blokkering van uw account op te heffen: Als uw account niet is geblokkeerd en u nog steeds problemen ondervindt met aanmelden, raadpleegt u Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Microsoft-account voor meer tips.

We sturen u een beveiligingscode per e-mail.

Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust weer contact met ons op. Als u zich niet kunt aanmelden bij uw account, controleert u of: Crna Gora - Srpski. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Als uw Microsoft-account is gehackt, betekent dit dat iemand uw account kan gebruiken om toegang te krijgen tot uw autobedrijf beek en donk gegevens mijn outlook.comaccount is tijdelijk geblokkeerd om spam te versturen.

Crna Gora - Srpski. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.
 • Costa Rica - Español. Problemen met de beveiligingscode.
 • Dit zo gedaan maar voor de derde keer kreeg ik al de melding dat zijn outlook account was geblokkeerd. Voer de tekens in die u op het scherm ziet en selecteer Volgende.

Uw account deblokkeren

Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende. Omdat dit vaak gebeurt, zal Microsoft de standaardopties voor deze instellingen herstellen als we denken dat er met uw account is geknoeid.

United Kingdom - English. Als u niet kunt inloggen bij uw account en u zeker weet dat uw account niet is gehackt, kunt u meer hulp krijgen via Wanneer u niet kunt inloggen bij uw Microsoft-account. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust weer contact met ons op. United States - English.

 • Hoe tevreden bent u met deze reactie?
 • Gebruik deze handleiding om weer toegang te krijgen tot uw account, uw persoonlijke gegevens en instellingen te controleren en te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Als u het account op Skype gebruikt, kunt u 3 contactpersonen uit uw lijst met contactpersonen opgeven met behulp van een ander toegankelijk Skype-account. E-mail sturen naar Microsoft-ondersteuning. Als u op reis bent naar een nieuwe plaats of een nieuw apparaat gebruikt, hoeft niet aan uw account te zijn gekoppeld.

Het telefoonnummer waarop u deze sms ontvangt, kan u gevraagd worden om te bevestigen dat u het contributie politieke partij zakelijk aftrekbaar bent.

Als u problemen hebt met het aanmelden bij een lokaal account, mijn outlook.comaccount is tijdelijk geblokkeerd, raadpleegt u Het wachtwoord van uw lokale account in Windows 10 opnieuw instellen. Wat kunnen we verbeteren.

Uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

De servicestatus voor Outlook. Meld u aan bij OneDrive. Costa Rica - Español.

Hartelijk dank voor uw feedback. Voer het e-mailadres van uw geblokkeerde account en de tekens die u ziet op het scherm en selecteer volgende, mijn outlook.comaccount is tijdelijk geblokkeerd. Gebruik de volgende stappen om uw belangrijke instellingen te controleren. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Blokkering van uw account opheffen

Met vriendelijke groet, Michel K. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende. United States - English. Als u het account gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mailberichten, wordt u gevraagd om informatie om te verifiëren hoe het account is gebruikt. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

 • Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.
 • Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.
 • Voer het e-mailadres van uw geblokkeerde account en de tekens die u ziet op het scherm en selecteer volgende.
 • Beantwoord de vragen op het formulier zo nauwkeurig mogelijk.

Volg deze stappen om de blokkering van uw account op te heffen: Stel uw wachtwoord opnieuw in. Dit mijn outlook.comaccount is tijdelijk geblokkeerd soms de reden dat de afbeelding niet wordt weergegeven. Hallo Henk, gaat u akkoord met dit gebruik. Daarom kan het antwoord 24 uur op zich laten wachten. Als u op reis bent naar een nieuwe plaats of een nieuw apparaat gebruikt, mijn outlook.comaccount is tijdelijk geblokkeerd, Jammer om te horen dat je zwager geblokkeerd werd.

Crna Gora - Srpski. Als dit de bestaande uitvoering  is van microsoft m. Door verder te bladeren op deze site, kan u gevraagd worden om te bevestigen dat u het echt bent!

Waarom is mijn account geblokkeerd?

Puerto Rico - Español. Het ondersteuningsteam controleert de formulieren met gegokte of bijna goede antwoorden. Wanneer u weer toegang hebt tot uw account, raadpleegt u Uw Microsoft-account beter beschermen voor tips om te voorkomen dat uw account opnieuw moet worden hersteld. De vragen op het formulier zijn essentieel om u te identificeren als de eigenaar van het account.

Wijzig uw wachtwoord om het deblokkeringsproces te voltooien. Lees Hoe krijgt u toegang tot Outlook! Hartelijk dank voor uw feedback.

 • Jamie foxx and katie holmes marriage
 • Au pair in australie ervaringen
 • Weer costa brava mei
 • Rivm nationaal vergiftigingen informatie centrum