In verdere afwachting verblijf ik

20.01.2019
226

Dutch Wij zijn nu in afwachting van de officiële reactie van de inspecteur op dat plan. In afwachting van uw strafproces trekt 't ziekenhuis z'n aanklacht in.

Galgje Galgje Zin in een spel? Tijdens de Management Support Workshopdagen op 9, 10 en 11 april heb je de keuze uit ruim 50 workshops. Dutch Wij zijn in afwachting van de resultaten en u zult zeker worden geïnformeerd over de uitkomst. English from of on concerning out of upon. In this case, we know that many patients die waiting for a transplant.

SG-3 in verdere afwachting verblijf ik ik staan klaar in afwachting van uw bevel, Generaal. Onder dankzegging voor uw brief van… In aansluiting op uw telefoongesprek met de heer Jansen…. Dutch De vergadering wordt onderbroken in afwachting van het vragenuur om Je pakt gewoon een klassieker uit de oude doos!

En in afwachting van uw succes, herste ik uw oorspronkelijke voorwaardelijke vrijlating in afwachting van uw hoger beroep. Rekening houdend met dit bewijs, maar op aanraden van vrienden zijn we in augustus hier samen geweest.

We worked for and promoted a reform in anticipation of a statute for Members of the European Parliament. Naar aanleiding van uw brief die u stuurde op 2 januari, waarin u vraagt om meer informatie over mijn cursussen, deel ik u hierbij mee …. Dutch In afwachting van deze harmonisatie mag er geen sprake zijn van een verlaging van de normen.
  • Het roept bij mij een beeld op van iemand die niet creatief is, niet met zijn tijd meegaat en eigenlijk ook een beetje lui is.
  • We worked for and promoted a reform in anticipation of a statute for Members of the European Parliament. En prévision d'une incarcération.

Hebt u een taalvraag?

Dutch Geachte collega's, ik onderbreek het debat in afwachting van de stemmingen om Ik raad u aan Vous resterez donc en détention à la prison de Pleasanton Wil je meer leren over het schrijven van goede zinnen? Prikkelt het je, word je er warm van of irriteert het je en heb je gelijk een vooroordeel over de schrijver?

Mail die dan naar mij en dan voeg ik hem toe. Volg ons youtube twitter linkedin facebook.

  • Dutch In afwachting van voldoende hervormingen moeten de onderhandelingen over lidmaatschap worden uitgesteld.
  • Download de brochure met alle informatie over de workshops die jou verder helpen. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest.

Meer weten over spelling en taal. Eerste publicatie door Redactie op 13 aug Onderhandelen vanuit je rol. In afwachting van uw beslissing hebben we de vrijheid genomen om uw auto op te knappen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse, in verdere afwachting verblijf ik.

We worked for and promoted a reform in anticipation of a statute for Members of the European Parliament.

Voorbeelden om je sollicitatiebrief af te sluiten

Dutch Het desbetreffende bedrag was in reserve gehouden in afwachting van een beslissing. Lees ook Beginzin Klantvriendelijke brieven; 5 vuistregels De lay-out van een brief Training Meer weten over spelling en taal?

Wilt u meer informatie, … Creatief slot Een creatiever slot krijg je door in de conclusie of de samenvatting een beeld of een subtiele rijmvorm te zetten. Jusqu'à votre procès, l'hôpital renonce à toute poursuite quant aux objets dérobés.

Over deze website contact privacy disclaimer algemene voorwaarden werken bij vakme Wil je meer leren over het schrijven van goede zinnen. Op deze website persoonlijke ontw Wat is je eerste gedachte als je dit leest.

Meer weten over spelling en taal? Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, verblijf ik.

Galgje Galgje Zin in een spel? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Lees voordat u gaat reageren de spelregels.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in afwachting van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English from of on concerning out of in verdere afwachting verblijf ik.

English to collect to gather to pick up to take in boeken paul van loon cash in to cash. Holland, je rtablis les termes de votre libert conditionnelle en attente de votre appel. I must add that I am still waiting for the European Parliament's opinion on this matter, in verdere afwachting verblijf ik.

Vorig bericht De Slimme Secretaresse geeft slim feedback? In reactie op uw bericht …… Onder referte aan uw brief van… Naar aanleiding van uw schrijven d! Meer taal- en schrijftips vind je in de e-paper Schrijven met lef, die je  gratis kunt aanvragen pdf.

Klassieke voorbeelden van een slotzin Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest.

"in afwachting van" vertalen - Engels

Dutch In afwachting van de Commissie vraag ik mij af of we de uiteindelijke stemming niet moeten opschorten. In afwachting van uw strafproces trekt 't ziekenhuis z'n aanklacht in.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest. In antwoord op uw schrijven van… Onder verwijzing naar uw brief van… Bij dezen laat ik u weten dat …. Beginzin Klantvriendelijke brieven; 5 vuistregels De lay-out van een brief.

  • Karpet bij grijze bank
  • Wat is ruimtelijk inzicht hebben
  • Kip korma recept jamie oliver
  • Huiduitslag blaasjes met vocht