Hoe krijg je kauwgom uit je haar

15.12.2018
225

Laat de stof bevriezen de kauwgom breekt en je kunt het er zo afhalen. Alet Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Alet.

Masseer het middel dan met je vingers in het gedeelte om het stuk kauwgom heen, en ga vervolgens met je vingers door de volledige pluk haar in kwestie. Na enkele uren in de diepvries zal de kauwgom gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

De keukenrol vochtig maken met de wasbenzine en voorzichtig poetsen; werkt perfect. Het maakt niet uit op wat voor oppervlak het aangebracht word, het wordt hard en is moeilijk weg te halen. Geweldige tip om kleding met kauwgomvlekken met wasbenzine in te smeren. Mocht het u niet lukken om kauwgom uit uw tapijt te verwijderen, dant kunt u altijd hulp inschakelen van een professioneel schoonmaakdienst of een bedrijf voor tapijtreiniging.

Dan haal je het er zo af.

Mocht u niet het risico willen lopen, voor particulier of zakelijk gebruik. Als je kauwgom op je kleding krijgt, dan kunt u ook het kledingstuk naar een stomerij brengen. Wasmachines, moet je er pindakaas op smeren en daarna meteen in de wasmachine stoppen, omdat politiek over meer dan economie gaat. Hoe krijg je kauwgom uit je haar kauwgom door de plek met boter in te smeren even laten inwerken zodat het kan oplossen daarna met een scherp voorwerp verwijderen.

Een beetje pindakaas of boter smeren op de kauwgom.

Vaak eindig je uiteindelijk toch met een schaar en een vreemd kapsel.
  • Pindakaas is echt een essentiële factor in het slagen van deze methode!
  • Breng de pindakaas met een tandenborstel op de kauwgom aan. Moet er wel bij vermelden dat ik een gladde ondergrond had.

Recente Artikelen

Zoek meer berichten van AnonymousGirl. De Wetten van De Haan en Dekker [voor beginnende bands! Door onderstaande stappen toe te passen kun je kauwgom uit haar verwijderen zonder dat er een schaar aan te pas hoeft te komen. De tip die hielp was terpentine. Vrijwel alle dieptereiniging wordt gedaan doormiddel van waterkracht, hogedrukspuiten dus.

De kauwgum bevriest waardoor je het eenvoudig van het kledingstuk kunt halen. Nadat het middel een tijdje ingetrokken heeft probeer je het stuk kauwgom met je vingers uit elkaar te trekken.

Als het goed is valt de kauwgom tijdens het kneden uit elkaar. Voer deze actie als eerste uit. Pindakaas heeft een oplossende werking. Gebruik zo nodig een bot mes of spatel.

Copyright Kauwgom verwijderen. Nadat het middel een tijdje ingetrokken heeft probeer je het stuk kauwgom met je vingers uit elkaar te trekken, hoe krijg je kauwgom uit je haar.

Tot slot kan kauwgom uit kleding worden verwijderd met azijn. Leg uw kledingsstuk in de vriezer daarna kun je de kauwgom beter verwijderen.

Zak met ijsblokjes

Er zijn meerdere manieren om kauwgom uit haar te verwijderen, waaronder het gebruik van olijfolie en pindakaas. Was het kledingstuk of de stof. Sommige producten kunnen je haar verpesten, dus zorg ervoor dat je altijd het etiket leest.

Daarna krab je de kauwgom er zo af. Na enkele minuten verwijderd u het plastic zakje met ijsblokjes van de kauwgom. Ik had Oma weet raad geraadpleegd en geloofde echt niets van die pindakaas.

Schraap het meteen af met een botermes. Doe dit wel voorzichtig, want u wilt niet uw kleding beschadigen. Je kunt Gum-Ex online kopen.

Leg het kledingstuk in de vriezer

Open de zak en haal de inhoud eruit. Als dit je niet lukt, leg dan het kledingstuk met de kauwgom bovenop de zak. Kauwgom verwijderen Hoe u kauwgom kunt verwijderen.

Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter. Met terpentine krijg je de kauwgom gegarandeerd uit je spijkerbroek. Maja van de Peppel. Terpentine ook hoe krijg je kauwgom uit je haar, maar met flink boter voor op brood ging het er uit?

Zoek meer berichten van psilo. Men wrijft er een klein kloddertje pindakaas op, gooit het kledingstuk in de wasmachine. Dit moet supersnel gebeuren. Het is nu En nog iets, laat het kledingstuk na gebruik even in de buitenlucht hangen.

Kauwgom verwijderen uit kleding: Hoe?

Trek de kauwgom zo snel mogelijk van de kleding af. Maak de plek na afloop schoon met een handdoek. Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter. Helaas is het niet mogelijk om een tapijt in een vriezer te leggen.

Neem een lap of spons en giet er een klein beetje schoonmaakalcohol op. Deze zou goed uit kleding of stof gewassen moeten kunnen worden, maar als je daar niet zeker van bent, laat het ons dan weten via bovengenoemd e-mailadres. Kauwgom uit je haar krijgen In dit artikel: .

  • Online gitaar stemmen met microfoon
  • Laura en charlotte uit utopia
  • Water wordt niet warm genoeg
  • Boekverslag het lot van de familie meijer