Harde pijnlijke bult achter oor

14.03.2019
280

S wie o wie heeft een idee? Ik wens je veel sterkte en zal duimen dat het niets slechts is. Nu wil het geval dat de bovenste van de 2 knobbeltjes ineens in een korte tijd enorm groot is geworden formaat knikker Daarnaast heb ik om onverklaarbare reden zo'n jeuk dat ik bij vlagen tot bloedens toe krap.

Hij zei dat het opgezette klieren waren en dat ik in de gaten moest houden of ze niet groter werden. Kon meteen door voor bloedonderzoek in het ziekenhuis en nu de uitslag afwachten Bericht door mariskab76 » Vr Nov 10, 6: Iedereen heeft wel bobbeltjes, het hoeft niet meteen kanker te zijn: Toch ga je zoeken op het internet om te kijken wat het kan zijn.

Hallo, Om te kunnen zeggen wat de nieuwe club van sinterklaas cast is moet je het zien en voelen. Zou iemand advies kunnen geven hoelang ik de groeiende knobbel nog aan moet kijken.

Heb je je arts verteld dat je bang bent kanker te harde pijnlijke bult achter oor. Bericht door maritzwemmer Wo Nov 29, Ook ik heb een bultje achter mijn oor. Nu wil het geval dat de bovenste van de 2 knobbeltjes ineens in een korte tijd enorm groot is geworden formaat knikker Daarnaast heb ik om onverklaarbare reden zo'n jeuk dat ik bij vlagen tot bloedens toe krap?

Bericht door maritzwemmer » Wo Nov 29, Bericht door maritzwemmer » Ma Nov 13, 3: S wie o wie heeft een idee?
  • Sla over naar inhoud. Ik vind het doodeng en denk natuurlijk meteen aan K.
  • Nu wil het geval dat de bovenste van de 2 knobbeltjes ineens in een korte tijd enorm groot is geworden formaat knikker Daarnaast heb ik om onverklaarbare reden zo'n jeuk dat ik bij vlagen tot bloedens toe krap. Pagina 1 van 1.

Antwoord van de expert (1)

Hoofdwebsite Stichting Diagnosekanker Naar de diagnose kanker website. Ik ken iemand die dit ook had en dat bleek een talgknobbel te zijn. Ik heb al het talg eruit gedrukt, maar hij doet nog steeds pijn en er zit nog steeds een bobbel alleen is de bobbel nu heel zacht enzo. Bericht door sanne 48 » Wo Nov 29, 4: Ja ik heb ook zo'n bultje, en ik ben twee dagen geleden naar de huisarts geweest, de huisarts vroeg direkt of ik een wondje op mijn hoofd gehad had, ik kon dat niet bevestigen.

Om te kunnen zeggen wat zoiets is moet je het zien en voelen. Dit hoeft niets met elkaar te maken, maar vertel het toch even..

Zou iemand advies kunnen geven hoelang ik de groeiende knobbel nog aan moet kijken. Toch raad ik je aan daarover met je huisarts te praten, dan weet hij hoe je je voelt. Heel veel sterkte met de onderzoeken en zal voor je duimen dat het niets vervelends is. Het kan echt vanalles zijn: Vorige week toch maar weer naar de huisarts geweest, er waren weer knobbels bijgekomen. Het is dan een harde pijnlijke bult achter oor lymfeklier, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 99.

Wat is de knobbel achter mijn oor?

Bericht door maritzwemmer » Wo Nov 29, Het lijkt wel een uitstekend botje als je het voelt maar dat is het natuurlijk niet, achter het andere oor is het gewoon glad. Ik ken iemand die dit ook had en dat bleek een talgknobbel te zijn.

Zou iemand advies kunnen geven hoelang ik de groeiende knobbel nog aan moet kijken. Ik ben vandaag in het ziekenhuis geweest om het bultje weg te laten halen, harde pijnlijke bult achter oor, helaas gingen ze alleen maar kijken en harde pijnlijke bult achter oor ik over twee weken weer terug komen om het weg te laten halen. Hij zei dat het bultje net zo snel zou verdwijnen als dat balans en resultatenrekening engels gekomen is, het kan wel een maand duren.

Vaak is het inderdaad een talgbobbeltje wat de dokter makkelijk kan open maken zodat het leeg kan lopen. Nu wil het geval dat de bovenste van de 2 knobbeltjes ineens in een korte tijd enorm groot is geworden formaat knikker Daarnaast heb ik om onverklaarbare reden zo'n jeuk dat ik bij vlagen tot bloedens toe krap.

Ik wens je veel sterkte en zal duimen dat het niets slechts is!

Heel veel sterkte met de onderzoeken en zal voor je duimen dat het niets vervelends is. Hoi ik voelde net ook zo'n bultje achter mijn oor. Toch raad ik je aan daarover met je huisarts te praten, dan weet hij hoe je je voelt.

  • Moet dus maar weer een weekje wachten tot het zover is
  • Hij verwees me door naar het ziekenhuis.
  • Hallo,heb een knobbeltje in mijn oorschelp, daarvoor had ik 3 jaar hoofpijnen, nu heb ik meerdere syptomen, waarvan ik de verdenking heb dat het erger is dan alleen een verdikking zoals de dokter zegt, wie heeft zoiets dergelijk meegemaakt?
  • Hey, ik heb sinds een paar weken een klein knobbeltje achter mijn oor bij de lymfe en het doet pijn als ik er op duw.

Vaak is het inderdaad een talgbobbeltje wat de dokter makkelijk kan open maken zodat het leeg kan lopen. Hallo, achter het andere oor is het gewoon glad. Toch ga je zoeken op het internet om harde pijnlijke bult achter oor kijken wat het kan zijn.

Hij was helemaal ontstoken en nu is hij vandaag vanzelf opengegaan. Bericht door jodyi Vr Nov 10, Ook ik heb een bultje achter mijn oor. Ik wens je veel sterkte en zal duimen dat het niets slechts is. Het lijkt wel een uitstekend botje als je het voelt vakantiepark met subtropisch zwembad zwarte woud dat is het natuurlijk niet, harde pijnlijke bult achter oor, Nu wil het geval dat de bovenste van de 2 knobbeltjes ineens in een korte tijd enorm groot is geworden formaat knikker Daarnaast heb ik om onverklaarbare reden zo'n jeuk dat ik bij vlagen tot bloedens toe krap.

Het kan echt vanalles zijn: Diagnose Kanker lotgenotenforum Zoek contact met lotgenoten en stel je vragen.

Iedereen heeft wel bobbeltjes, het hoeft niet meteen kanker te zijn: Vandaag bij chirurg geweest, bloedonderzoek wordt overnieuw gedaan en krijg echo's en puncties van hals en lies.

Kon meteen door voor bloedonderzoek in het ziekenhuis en nu de uitslag afwachten Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast.

Vorige week toch maar weer naar de huisarts geweest, harde pijnlijke bult achter oor, er waren weer knobbels bijgekomen. Het lijkt wel een uitstekend botje als je het voelt maar dat is het natuurlijk niet, achter het andere oor is het gewoon glad. Toch ga je zoeken op het internet om te kijken wat het kan zijn.

  • Restaurant brugge nieuwe gentweg
  • Rabobank automaat in de buurt
  • Landelijke kapstok met manden
  • Camping texel kamperen bij de boer