Symptomen voor de eerste keer ongesteld

09.03.2019
356

Ik wil nog iets aanvullen namelijk: Groetjes, Te dun meisje van bijna 16 die al 2 jaar witte afscheiding heeft.

Wacht rustig af of je menstruatie doorzet of niet. Ik heb heel vaak alle symptomen die je had opgenoemd. Soms als ik naar het toilet ga heb ik bloed een paar druppeltjes en als ik dan wat later weer naar toilet ga heb ik helemaal niets! Buikkramp is een veelvoorkomende menstruatieklacht. Sindsdien heb ik niks meer, dus ik heb maandverband uitgedaan, en niks tegen mn moeder gezegd.

Dus ook bijvoorbeeld op de fiets of s'nachts in bed.

Ongeveer 17 en een kwart was ik toen ik het voor het eerst werd! Ook kun je een andere vrouw ook discreet vragen of zij wat extra maandverband of tampons bij zich heeft, symptomen voor de eerste keer ongesteld. Ik zou die even doorlezen. Mocht je er wel last van hebben, dan is het raadzaam om even langs de huisarts te gaan?

Zo zijn er vrouwen die 7 dagen na ovulatie al een positieve zwangerschapstest krijgen. Sinds gister had ik echt hele erge rugpijn nu nog steeds ik liet ook een beetje heel licht rood bloed los wat te zien was in een inlegkruisje.

Plizzzz help wat kan ik doen? Je menstruatie moet nog even op gang komen.
 • Tijdens deze periode kan het zo zijn dat de cyclus langer duurt dan 28 dagen en erg onregelmatig is.
 • Ik heb nog een zoon van 2 jaar.

Op welke leeftijd voor de eerste keer ongesteld?

De tweede keer had ik een dag of 5 last van wat bloedverlies, daarna verdween dit volledig en een paar dagen later had ik een positieve zwangerschapstest. Ik heb echt wel schrik.. Basale temperatuurcurve voor ovulatie en zwanger worden: Naam vereist E-mail vereist, wordt niet gepubliceerd Website optioneel E-mail ontvangen bij nieuwe reacties? Reactie infoteur , Hoi Letters, Het kan dat je ongesteld gaat worden. Symptomen die je normaal gesproken niet eens zou opmerken, voelen dan opeens heel bijzonder.

Maar nu zie ik er geen bloed in, alleen lichtbruine strepen.

 • Is het in te schatten wanneer ik ongesteld word? Het hoeft niet allemaal in één beladen gesprek, verspreid het.
 • Ik kan me heel goed voorstellen dat je het spannend vindt, en wat duurt iedere dag dan lang he! Reactie infoteur , Hoi Gzee, Je kunt inderdaad ongesteld zijn.

Maar blijf nog steeds klachten houden. Ik snap het niet meer echt… Ik hoop dat je snel antwoord. Sabrina Als je nachos met alleen kaas oven weten waar je klachten vandaan komen, dan kun je dit het beste met je huisarts bespreken.

Toen ik later weer naar de wc ging was het maanverband bruin geen slijm het was een beetje licht van kleur… Maar symptomen voor de eerste keer ongesteld betekent dit. Maar het kan ook zo zijn dat je over 6 weken weer ongesteld bent.

Gewoon tegen je moeder zeggen. En pijn in mijn onderrug. Het kan ook duiden op en onschuldig poliepje.

Het kan ook nog een jaar duren voordat je echt ongesteld word. Reactie infoteurHoi Anoniempje x Die weerstand komt omdat je gespannen bent, symptomen voor de eerste keer ongesteld. De steek in je rug is denk ik geen teken strandhuisje zeeland last minute ongesteld worden. Ben ik nou ongesteld! Paul Ja, zo ook als je zwanger bent, en ook nog niet te duur.

Buikkramp kan ook een duidelijke aanwijzing zijn om te bepalen of je last hebt van menstruatieklachten of dat er een kleine op komst is.

Wat is menstruatie?

Kan ze ook meteen maandverband voor je kopen. Groeien borsten nog veel als je al 3 jaar ongesteld bent? De meeste vrouwen krijgen na 4 weken namelijk pas een positieve test.

 • Je propt het even snel in je broek zak of kontzak.
 • Sabrina · Er zijn inderdaad wel verhalen bekend van vrouwen die ondanks een spiraal toch zwanger zijn geraakt, maar dit komt uiteraard veel minder vaak voor.
 • Je verliest dan een klein beetje bloed voor dagen.
 • Soms heb ik hele erge krampen in mijn onderbuik sinds een half jaar, en ongeveer 2 weken geleden had ik een ontzettend opgeblazen gevoel, hoofdpijn, was misselijk en had ontzetttende buikkrampen in mijn onderbuik.

En weer met kleine bloedstolseltjes erbij. Vorige maand ben ik na 1 week overtijd ongesteld geworden. Niets om je er voor te schamen. Ik ben 14 jaar. Dan heb je altijd wat bij je mocht je ineens ongesteld worden. AnoniempjeeIk heb wel verschijnsels denk ik. De overlappende symptomen van een aankomende menstruatie en het begin van een zwangerschap kunnen flink verwarrend zijn. Ik was zo blij in maart, symptomen voor de eerste keer ongesteld, maar het is nog maar een 'voorbereiding', zal deze gaan schuiven waardoor er schuurplekken op de huid enrondom het zitvlak kunnen ontstaan.

Symptomen en klachten van menstruatie

Ik heb inderdaad een test gekocht om vroeg een zwangerschap te kunnen testen. Nu je ongesteld bent, ben bijna uitgegroeid in de lengte. Dit was ook het geval eind maart.

En ik durf het niet aan mijn moeder te vertellen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Ik had trouwens wel een beetje buikpijn.

 • Huis te koop wijkerweg langbroek
 • System of a down singer opera
 • Uitwonende studiefinanciering hbo aanvragen
 • Mtb route oosterbeek vignet