Peter r de vries rtl late night roast

14.03.2019
185

Neelie Kroes aan het pinnen. Rene Schuurmans op Kos. Emile Roemer in Boxmeer.

Musical Awards inloop In een lang epistel op Instagram schrijft hij zijn woede van zich af, want hij is helemaal klaar met columniste Angela de Jong. Modeshow van Claes Iverse. Gordon bekijkt zijn nieuwe pand. Premiere film Mamma Mia Jan Smit en zijn gezin.

Zijn vriendschap met Michael Jackson voelde voor Macaulay Culkin heel normaal. Connie met Eugene aan het winkelen. Rob en Janny van de Druiventros. De hele aflevering is dinsdag om Geert Wilders geeft kijkcijfers Jensen boost. Huub Stapel met een baard.

Eva Jinek vierd haar verjaardag. Midden in de uitgestrekte Namib, de oudste woestijn ter wereld, heeft een kunstenaar een installatie neergezet die tot in lengte van dagen 24 uur per dag het nummer Africa van de Amerikaanse band Toto

Navigation menu

Blushing en woning van Gordon. Premiere ballet event Dutch. Antje Monteiro met Vincent Biekman. Twan Huys op de fiets. Roxeanne Hazes zwanger met een Edison.

Leco met viend op scooter. Koninklijk Huis   Holland Zingt Hazes Nieuw huis voor Andre Hazes. Bruiloft van Iris en Vincent.

Dieptepunt voor 6 Inside

Naomi van As met buikje. Premiere Gek van Oranje. Chantal Janzen op de fiets met lege band. Jeroen Nieuwenhuize heeft ruzie met Tessa.

Data van 24e editie ADE bekend. Rapper Boef voor rechter om te hard rijden. Shelly Sterk kan telefoon niet laten liggen. Opvallende biecht schokt moeder Patricia Paay. Uitvaart van Mies Bouwman!

’Bernhard heeft thuis wat uit te leggen’

Dat vertelde de voormalig kindster in een Amerikaanse podcast. Bickel Krabbe met zijn vriendin. Premiere Hans Klok Carre

Barbie met kinderen naar Drievliet! Chantal met Marco en voor de eerste keer met Bobby naar buiten. De Hollandse Premiere Taal is zeg maar echt mijn ding. Modeshow van Claes Iverse! Meek Mill komt naar Amsterdam. Search Uw winkelwagen   Nieuwe foto's.

Huub Stapel met een baard. Premiere Het Leven Is Vurrukkulluk. L Homo Jubileum Editie

Feestje van Magnum Mansion. Verjaardagsfeest van prinses Beatrix 80 jaar Aankomst. Froukje met Niek bij auto.

  • Mona toetje van de maand december
  • Welke films kan ik kijken op videoland
  • Herman de coninck gedichten
  • Kusje omdat ik aan je denk