Openingstijden de roze beurs leiden

06.03.2019
241

COC Leiden Vergeet niet te stemmen! There are several ideas already, but we need more people to brainstorm about getting this project going and the content of the meetings.

De eersten zijn al aan het warm zingen.

Dank Richard de Wit voor deze fotoreeks! In verband met schilderwerkzaamheden in het pand, zijn we vanavond gesloten. Het leek mij leuk om een gezellig ontmoetingsmoment te hebben met leeftijdsgenoten om elkaar naast feestjes te ontmoeten en te leren kennen.

COC Leiden Langegracht Met het geld gaan we de viering van 50 jaar Leidse homobeweging nog zichtbaarder, inhoudelijker en feestelijker.

Vanavond, donderdag en zaterdag is het weer zover en uiteraard op groot scherm te zien bij ons!!. Qbus Club Leiden Middelstegracht. Volg ons en blijf op de hoogte. Enkele sfeer foto's van de Karaoke competitie. Met het geld gaan we de viering van 50 jaar Leidse homobeweging nog zichtbaarder, inhoudelijker en feestelijker.

Heerlijk weer en terras staat er weer klaar voor!
  • We zijn weer klaar voor de singelloop tot zo! COC de Kroon Langegracht
  • Brian James is er helemaal klaar voor tot zo!!

Just kidding Comedy Leiden Middestegracht Barbecue Brigade Marathonstraat, Purmerend. Heemskerk Os en Paardenlaan Café Re-Spons Korte Mare 4. De peurbak is voor morgen al een heel eind!!!

We zijn er weer klaar voor tot zo. We hebben nog meer steun nodig! Stemmen kan nog tot Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen! Voor de tiende keer hebben de Warwick Rowers hun kleren uitgetrokken voor de inmiddels beroemde kalender. De peurbak is voor morgen al een heel eind!!.

Openingstijden

Lees het allemaal in deze pride editie! Vanaf minuut 9 ongeveer. Vanwege het jubileum is er nu ook een vuistdik boek vol plaatjes verschenen dat 2,5 kilo weegt.

Dank Richard de Wit voor deze fotoreeks!

De vlag hangt, terras is klaar. Wat een warme dag. Bekijk het programma en meld je aan: Volgende week is het 3 avonden feest in De Roze Beurs. Morgen is de halve finale Nederland- engeland om Gaycaf De Roze Beurs.

Doppio Espresso

Enkele sfeer foto's van de Karaoke competitie. De vlag hangt, terras is klaar. Alles staat er weer klaar voor!!! Café Re-Spons Korte Mare 4.

  • Alles staat weer klaar tot zo!
  • Contrast Leiden Oude Singel
  • Alles staat er weer klaar voor!!!
  • Ik merk dat ik af en toe denk:

Ook in onze regio kun je op verschillende roze kandidaten stemmen. Contrast Leiden Oude Singel We gaan er weer een mooi feest van maken morgen openingstijden de roze beurs leiden overmorgen!!. Dikke kus van het hele team. Wim's Piercing Studio Leiden Janvossensteeg Onze herfstbiertjes zijn nu verkrijgbaar. Heemskerk Os en Paardenlaan De eersten zijn al aan het warm zingen. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen.

Provincie Zuid-Holland

Gebr de Nobel Marktsteeg 8. Café Re-Spons Korte Mare 4. Onze herfstbiertjes zijn nu verkrijgbaar!

COC Leiden Trots op het bereikte resultaat van onze open brief! We zijn er weer klaar voor tot zo. Laat je stem niet verloren gaan!

  • Egr klep vervangen kosten peugeot
  • Harry potter spells list and what they do
  • Wat verdient een orthopedagoog generalist
  • Paul simon farewell tour dates