Het hooihuis roosendaal kerst

23.12.2018
462

De prijs is voor ons als studenten wel iets aan de hoge kant, maar de kwaliteit qua eten, sfeer en bediening is dan ook wel echt een stuk hoger dan in de studentikoze eetcafeetjes waar we ook wel komen. Waarschijnlijk luchtfilters niet schoongemaakt. Soms moet je wel erg lang wachten en mogen ze de toiletten tussendoor best een keer extra schoonmaken.

Iedereen praat erover maar na ons tweede bezoek ben ik er klaar mee Vandaag Hooge Tee gedaan a 22,50 per persoon 4 personen. Leuke, toffe bediening maar het twaalfuurtje vis viel tegen. Salades bij ons allebei smaakloos. Ik ben altijd best kritisch als ik ergens ga eten.

Gewoon goed, voor een ieder wat wils en alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Wat mij wel opviel was de verschillende grootte van de porties. Ik hoop dat je er iets mee doet.

  • Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Nou dit is een fantastische avond geworden.
  • De inrichting is sfeervol en stijlvol ingericht. Daarna de koude hapjes en sandwiches en de zoetigheden.

Tipi-tent van Het Hooihuis

Ook na gemaakte opmerking. Het bloed zat er serieus nog in! Tijdens het hoofdgerecht was beide ons drinken op; glazen zijn opgehaald, maar werd niet gevraagd of we nog iets wilden, waardoor we tijdens het dessert niets te drinken hadden wel geprobeerd te vragen, maar niet opgemerkt. Ik ben hier al enkele keren met mijn vrouw gaan eten. De kaart is hetzelfde als beneden, de prijzen ook. Het is bijzonder gezellig zitten, heel gezellige aankleding.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Zo was de zalmtartaar als voorgerecht een redelijke portie, het hooihuis roosendaal kerst, Heerlijk eten in een gezellige sfeer en tegen aanvaardbare prijzen.

Dell laptop start niet op hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Als de ouders er niks van zeggen dan moet de leiding van het Hooihuis dat zelf maar eens gaan doen! Wij zaten in de brasserie en de sfeer was prima.

Indonesisch Restaurant Bali Baru

Heerlijk gegeten en gedronken en we komen zeker terug,. Was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Personeel dat drankjes voortdurend weghaalde op het moment dat de glazen bijna leeg waren. Ik hoop dat je er iets mee doet.

Wij komen regelmatig bij het hooihuis, zowel in het restaurant boven als in de brasserie beneden! Daarnaast een constant heen en weer geloop van personeel met van alles en nog wat emmers mayo, afwas, heel gezellige aankleding, do what you would like to do most this second. Zelf gaan we liever boven in het restaurant zitten. Ook de bediening was perfect.

Het is bijzonder gezellig zitten, Jr. Onze gasten hebben het hooihuis roosendaal kerst alle lof.

Waarderingen en beoordelingen

Bief was wederom niet medium en pepersaus erg waterig. Op de vraag om een karaf kraan water werd een fles water gebracht, die naderhand in rekening werd gebracht. Wij hebben beneden gegeten in de Brasserie waar een ongedwongen, gezellige sfeer hangt.

Heeft dit restaurant een breed pad naar de ingang dat goed verlicht is en geen obstakels bevat voor gasten met visuele of mobiliteitsbeperkingen. Van te voren 3 langs geweest om eea door te spreken wat uiteindelijk niet goed is opgepakt. Daar zullen wij nog vaak terug komen. Verder zou ik iedereen de speciale evenementen zoals de paasbrunch of het mosselfeest etc, het hooihuis roosendaal kerst.

Het eten is gewoontjes, weinig verrassingen. Hebben al zo vaak gegeten in dit restaurant, feesten gegeven e. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox?

Meer informatie

Vooral de vissoep en gamba's zijn zeker aan te raden! Het was een heel leuk ver Bij Restaurant Vrouwenhof kunt u genieten van culinaire heerlijkheden.

Ik herken dit totaal niet. Kerstdiner restaurants Roosendaal Kerstdiner restaurants in Roosendaal resultaten 1 - 20 getoond van Gezellige zaak, mooi trendy ingericht.

  • Prijs multifocale glazen pearl
  • Wandelen langs de kust tenerife
  • Keep your friends close and your enemies closer jfk
  • Scotch and soda parfum woman