Restaurant het pakhuis alphen aan den rijn

05.01.2019
379

Er waren te weinig gasten, dus we moesten binnen gaan zitten Caf Restaurant Pakhuis De Zwijger. Next Article Voetbal Kamp Rkdes.

Groetjes Miranda de Jong. Explore Kat, Restaurants and more. We komen zeker weer snel terug! Komen zeker weer terug!. Ze praatte ook zeer onduidelijk en ze was echt onwijs chagrijnig

Ons min-puntje is dat je met de rollator zeer moeilijk bunnen kunt komen. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Al een paar keer terug geweest. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Bediening tijdens de proeverij onder de maat. Wij hebben echt een gezellige en leuke avond gehad en gaan zeker terug komen.

Komen zeker een keer terug.

Contactgegevens

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Kraanwater bestellen bij haar is volgens mij een doodzonde. Blijf vooral zo doorgaan! Een prima adres om steeds een keertje terug te komen.

De 2e keer dat wij de Proeverij hebben gegeten van Dinsdag avond 9 oktober jl.

Zoals altijd ook vanavond weer heerlijk met vrienden genoten van proeverij en dito wijnen. Caf Restaurant Pakhuis De Zwijger. Bij Caf Het Oude Pakhuis kunt u genieten van een heerlijk drankje en of hapje, ook voor een heerlijk diner kunt u hier Van Wijk-Alphen. De Pakhuys Proeverij was uitstekend. Vooral bij de carpaccio. Niet erg ruim en heel veel lawaai, waardoor met elkaar praten op 1m afstand niet eenvoudig is.

Hoe was jouw ervaring?

Nu kregen we de volgende gang terwijl de spullen van de vorige gang nog op tafel stonden. Het eten is OK, maar niet bijzonder. Er was maar een meisje die het super goed deed. Mocht u een feestje willen geven of reserveren voor het restaurant, dan kunt u bellen met:

Maar als ze zagen dat het drinken op was stonden ze er meteen. Vooral bij de carpaccio. Nu kregen we de volgende gang terwijl de spullen van de vorige gang nog op tafel stonden?

Goed team deze twee meiden want het was toch nog best druk voor een donderdag vonden wij. Komen zeker een keer terug.

Restaurant

Hiervan was echter geen sprake. Next Article Voetbal Kamp Rkdes. Heel lekker gegeten, fijne bediening.

Hoe was jouw ervaring. Echt een top ervaring. We zijn dus maar vertrokken. Ik heb het al vaker geschreven Dit is echt een achtbaan van smaken. Bezorgt dit restaurant eten. Het is er redelijk druk. Drs P 13 punten.

Ratings and reviews

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Goed team deze twee meiden want het was toch nog best druk voor een donderdag vonden wij. En iedere keer weer zó heerlijk!

Via Groupon hier vanavond met 2 personen uitstekend gegeten. Ik had het idee dat zij zowat alles alleen moest doen. Vorige Volgende 1 2 3 4.

  • Panden te huur lijnbaan rotterdam
  • Jumbo berkel enschot personeelstool
  • Heel warm maar geen koorts
  • Pijn linkerkant buik onder ribben