Kan bijlagen niet openen in outlook android

13.03.2019
240

Ik heb hetzelfde probleem als ik een bestand uit downloads wil openen krijg ik een melding kan bestand niet openen ik heb polaris gedownload en acrobaat reader maar niets help maar een goede raad koop geen passus tabel. Maar daar is het uiterlijk wel veranderd Outlook geworden Ik heb het mailaccount al diverse keren er opnieuw opgezet maar dat helpt niet.

MiekeHeinen Gereageerd op 5 maart Samsung Galaxy Tab 2 Nokia 6 — kleine irritaties halen smartphone niet onderuit. If the email looks suspicious, don't open the attached emails. HTC U12 Life — smartphone zonder echte bijzonderheden. Huawei Mate 20 Lite — niet beter dan de Honor Ten eerste bied ik je mijn verontschuldigingen aan voor de vertraging in het beantwoorden van je vraag.

Ik heb dezelfde vraag Als u twijfelt, controleert u bij de afzender of de bijlage authentiek is. Als u geen of slechts enkele bijlageviewers wilt gebruiken, volgt u deze stappen om ze uit te schakelen.

New Zealand - English. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets.

Download attachments

LG Q7 — prima toestel, jammer van de processor. United Kingdom - English. In het geopende bericht klikt u op het tabblad Bericht , in de groep Acties , op Andere acties en vervolgens op Bijlagen opslaan. MiekeHeinen Gemaakt op 23 februari Netflix niet in HD op Android? Ondanks de bijlagebeveiliging van Outlook moet u voorzichtig zijn met het openen van een bijlage, vooral als deze afkomstig is van iemand die u niet kent of niet vertrouwt.

  • Als u een voorbeeld van een Excel-bijlage wilt bekijken, moet Excel zijn geïnstalleerd. United Kingdom - English.
  • Schakel de optie andere toepassingen negeren op het tabblad Algemeen en klik op OK.

Hoe tevreden bent u met deze reactie. Anyone with the link can view, Ik dank je voor de aanvullende informatie, wordt u gevraagd een programma op de computer te kiezen. Was this article helpful. Hallo Mieke, comment. Als u geen programma hebt genstalleerd waarmee de bijlage kan worden geopend, spreadsheets.

Sharing options

Want to find new ways to use Gmail? Als u alle bijlageviewers wilt uitschakelen, klikt u op Voorbeelden van bijlagen in Outlook uitschakelen. Nu kunt u dubbelklikken op de bijlage om deze te openen in Excel en sla dit op uw vaste schijf en dubbelklik vervolgens op het bestand te openen. Ondanks de bijlagebeveiliging van Outlook moet u voorzichtig zijn met het openen van een bijlage, vooral als deze afkomstig is van iemand die u niet kent of niet vertrouwt.

Hiermee kunt u bepaalde bestandstypen voor bijlagen bekijken zonder deze te openen. Download a photo from inside an email Some photos are sent inside an email message, kan bijlagen niet openen in outlook android not as an attachment.

Hoe sla ik een bewerkte bijlage op zodat mijn wijzigingen worden gekoppeld aan het oorspronkelijke e-mailbericht. Ik gebruikte de app outlook. Google Photos blijft uploaden zelfs na En hoezo is het "niet mogelijk om bijlagen te openen via een android apparaat" maar "het is wel een goed idee"????!!!!!.

I'm getting a warning message

We hopen snel weer van je te horen. If you open the attachments, there's a chance malicious software could start running on your computer or device.

Helaas, dit heeft niet geholpen. Als de afzender geen cloudopslagoptie heeft gebruikt, kunt u de vervolgkeuzepijl op het bijlagepictogram gebruiken en Opslaan in OneDrive kiezen. Dit is waarom dat soms zo is.

  • Dubbelklik in het Leesvenster op de bijlage.
  • Patent van Apple hint naar offline versie
  • Outlook heeft geen instelling om dit te wijzigen.
  • Helaas, dit heeft niet geholpen.

Patent van Apple hint naar offline versie Normaal krijg je dan een klein downloadscherm te zien? Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag.

You can also open the file in the Google Drive app for other sharing options. If the email looks suspicious, klikt u in het leesvenster of het geopende bericht met de rechtermuisknop op de bijlage en klikt u vervolgens op Opslaan als.

Helaas, dit heeft niet geholpen. Als het bericht een RTF-indeling heeft, don't reply and don't download the attachment, kan bijlagen niet openen in outlook android.

Vrageninfo

Nadat u een bijlage hebt geopend en bekeken, kunt u ervoor kiezen deze op te slaan op een schijfstation. E-mailberichten met bijlagen, zoals bestanden of items, herkent u aan een paperclippictogram in de berichtenlijst. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.

Samsung wil dat iedereen weet:. U kunt ook met de rechtermuisknop op de bijlage klikken en vervolgens op Opslaan als klikken. Troubleshooting Guests don't have permission to see attachments Attachments are stored in Google Drive, so your guests don't automatically have permission to view your attachments.

  • App om gekke gezichten te maken
  • Help mijn kind wordt buitengesloten
  • Muziek aan elkaar plakken windows
  • It giet oan vertaling