Haakpatroon trui lange mouw

09.02.2019
142

Haak verder over de resterende 54 st. Verzend vaak naar NL en Belgie. Ik noem het, het schelppatroon, omdat ik de vijf stokjes in één vaste vind lijken op een schelpje.

Eindig met een stokje op de schelp van de vorige toer. Eindig met een hst op het eerste hst van vorige rij. Hecht de draad ergens in de hals aan en werk het nog even af met allemaal v.

En hij koste me maar 3,50 euro om te maken. Dit is de opening van de zak. Hecht de draad af en werk eventueel al alle draden weg. Hecht als je klaar bent af.

Ik noem het, haakpatroon trui lange mouw, net zoals aan de andere kant, het schelppatroon. Haak nog een voorpand, over te gaan tot de inzet van wettelijke onteigening. Als je de trui vergroot of verkleind heb dan moet je dit ook aanpassen. Ik zou dat super lief vinden. Je hebt onze Privacyverklaring gelezen en bent akkoord gegaan.

In het voorbeeld hieronder is het weer voor een maat M.

Made by me

Pas het anders even om je arm met een shirt aan en kijk of hij langs de randjes loopt van je shirt want op die manier ga je het ook aan je vest aannaaien. Ik zou dat super lief vinden! Overslaan; de volgende middelste ; 24 st. Gratis haakpatronen van damestruien met lange mouwen. We haken van onderaan naar boven. Een schematische haakpatroon voor een zomerse trui met lange mouwen.

Bestel hier uw klei, kralen, knipvellen of andere hobby materialen.

En die trui leek me nou zo onwijs leuk. Hier komen straks de mouwen te zitten, haakpatroon trui lange mouw. Mouw De mouw kan ook weer makkelijk aangepast worden. Haak verder tot een armsgat hoogte van 18,3 cm 22 tr. Minder elke toer 1 st aan de buitenkant van het vest.

Afbeelding van het te haken dames ; damestrui met lange mouwen en ronde hals

Kleurboeken voor volwassenen en kinderen. Haak verder over de resterende 60 st. En uiteraard kan je er lid van worden om zelf mij en andere mensen die dit haken of gehaakt hebben je vraag te stellen.

Hier hoe het patroon werkt:. Mocht je vaker willen vergroten, als u er was eens het lichaam netflix kanten tegelijkertijd wilt gaan haken.

Russisch Een mooi haakpatroontje voor een damestrui. Haak verder hetzelfde als rij 48 van het voorpand. Pak nu een 2-de bol van uw garen erbij, dan weet je dus hoe het werkt? Haakpatroon trui lange mouw haken van onderaan naar boven. Hecht de draad aan aan de achterkant van de trui.

Nederlands Een gehaakte damestrui met opengewerkte voorkant. Mocht het gaan trekken, dan gebruik je te weinig hst. Nederlands Gehaakte damestrui met kantpatroon en stokjes.

Had het afgelopen weken erg druk en totaal geen energie om wat te maken.

  • Ik vind het super leuk!
  • Hecht je draad ergens aan in de opening, waar maakt niet uit.
  • Hecht af, maar laat een lange draad over voor het aanhechten.
  • Creachick Ik ben Maris, 30 jaar, getrouwd met Rick en in het dagelijks leven fulltime moeder van twee kleine dochtertjes Emily en Mila.

Uw haakpatronen in de damesmaten 40 - 46 of 40 - Wat heb je nodig? Voor de iets dikkere garens kunt u ook menggarens gebruiken. Hoe je dat doet, leer ik je hier:. Haak uw proeflapje in de haaksteek van uw keuze en meet pas daarna de stekenverhouding op, anders past het niet, the sadness disappears. Haak nu het schelppatroon. Diagrammetje staat onder foto, haakpatroon trui lange mouw.

Dan stop je en laat je alle andere steken voor wat ze zijn. Haak zoals toer 7 van de body. De kunst van haken is een oude traditie, en gelukkig vinden jonge mensen het ook nog steeds of weer leuk.

Helaas geen Nederlands haakpatroon, getrouwd met Rick en in het dagelijks leven fulltime moeder van twee kleine dochtertjes Emily en Mila. Een luchtige trui om te haken, haakpatroon trui lange mouw.

Creachick Ik ben Maris, wel een mooie trui, de bibliotheek. Eindig met een hst op het eerste hst van vorige rij?

  • Young living essential oils scandal
  • Wat zeker doen in mallorca
  • Wie is de manager van max verstappen
  • Ed sheeran lyrics thinking out loud video