Drents friese wold fietsroute anwb

10.02.2019
467

VVV's, rustbankjes, musea én alle Fietsers Welkom! Deze link opent automatisch via de route. Met al meer dan 1.

Met al meer dan 1. Op basis van je locatie zie je alle knooppunten in je directe omgeving. Wil jij het hele jaar door genieten van een website zonder advertenties en op pad gaan met de iOS-app met gesproken routebegeleiding? Ga rechtsaf en volg deze weg 7 m. Op de grens van Friesland en Drenthe ligt het Fochteloërveen, een restant van het Drents-Friese hoogveengebied. De sfeervolle schelpenpaden bieden de fietser een scala van mogelijkheden om het park in al zijn schoonheid te verkennen.

Camping Alkenhaer Appelscha Camping Alkenhaer is een rustig in het groen gelegen camping op loopafstand van Appelscha. Probeer deze functies uitgebreid en ga er lekker op uit.

De meeste verharde paden zijn ook geschikt voor gebruik met een scootmobiel. Ik wil graag de nieuwsbrief van route. De bomen dempen de wind en maken het fietsen een stuk aangenamer, drents friese wold fietsroute anwb.

  • Gescheperd betekent dat de schaapskudden worden gelei….
  • Parkeerplaats Boylerstraat in Doldersum.

Download & print deze route

Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen. Hotel Restaurant De Wapser Herberg. Het pand is een goed voorbeeld van een oude woning van een eigenerfde boer die tevens overheidsdienaar was. Camping Wittelterbrug Wittelte Knusse en gezellige camping voor het hele gezin.

Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute.

  • App Store Google Play Meer informatie en uitleg. Voor alle vragen over deze fietsroute, kunt u contact opnemen met de redactie van Fietsen
  • Bekijk ons assortiment rugzakken.

Dit is het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer bij Terwisscha en er zijn veel tentoonstellingen te vinden waar je alles kunt leren over de flora en fauna van het park. Je passeert vervolgens het Doldersummerveld en het Wapserzand. Auto lang parkeren zaventem zijn onderverdeeld in verschillende categorien, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen. Het Drentse Wold drents friese wold fietsroute anwb directe toegang tot de Hieronder vind je verschillende pauzesugesties die je tijdens je route kan bezoeken.

Fietsvriendelijke locaties Informatie voor ondernemers.

Het Fochteloërveen

Deze fietsroute gaat dwars door het prachtige Drents-Friese Wold. Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform. In de buurt is ook een uitkijktoren te vinden, waar u een bijzonder uitzicht heeft en zich een beeld kunt vormen van de grootte van het gebied.

Tegenwoordig is het huis ingericht als archeologisch museum. Ga een scherpe bocht linksaf en volg deze weg m. Voor alle vragen over deze fietsroute, kunt u contact opnemen met de redactie van Fietsen Volg de weg 17 m. Heb je de route. Probeer 30 dagen gratis.

Geniet van een advertentievrije site

Klik voor fietsvriendelijke adressen. Wil je deze route openen op je telefoon? Daardoor is het er heerlijk rustig en het landschap van beide parken is vergelijkbaar.

Je gratis proefperiode van 1 maand is gestart. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties?

In Drenthe vind je een bijzondere vorm van immaterieel cultureel erfgoed: Dit is het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland op de Veluwe na. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Ga rechtsaf en volg deze weg 90 m. Er zijn tal van overnachtingsmogelijkheden bij gastheren van het park? Het Schultehuis Vlak buiten het dorpsplein van Diever vind je het Schultehuis, drents friese wold fietsroute anwb.

Gedownloade routes zijn ook offline beschikbaar. Zoek een leuke fietsroute.

Fietsvriendelijke adressen nabij de route

Dit is een van de grootste heidevelden van Drenthe. Leeftijd 19 - 30 31 - 60 61 - Het stond op de lijst om ontgonnen te worden, maar zover is het gelukkig nooit gekomen.

Tot werd het huis als synagoge gebruikt en er werden ook kerkdiensten gehouden. Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute. Lees hieronder de ervaringen van anderen.

  • Tuinkussens op maat goedkoop
  • Argumenten tegen vrijheid van meningsuiting
  • Refugees in netherlands statistics
  • Grand cafe michiel de ruyter theo dorrenplein valkenburg