Whatsapp activeren zonder sim

27.01.2019
377

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Daarna heb ik mezelf in de tablet toegevoegd bij contacten en kon mezelf toen op whatsapp ook toevoegen. Whatsapp probleemloos geinstalleerd op een Samsung Galagy Tab 3.

Het enige wat ik niet begrijp is waarom WhatsApp nog steeds geen PC applicatie heeft gemaakt. Dat is een emulator van de android omgeving voor op je computer. Quinten op 23 februari Ik heb een Galaxy tab 2 Mirthe op 20 juli Als je Whatsapp zoekt in de Play Store, of in een alternatieve Play Store , dan zal het je vast zijn opgevallen Whatsapp niet aanwezig is of niet te downloaden is.

Op mijn tel idd een functie instellingen op mijn tablet echter geen functies Antwoorden.

Ziet er goed uit. Ook kun je gewoon je eventuele vaste telefoonnummer gebruiken. Ik denk van wel, Dit werkt ook op andere tablets met android 4.

Dit gaat via internet en sms via telefoon?

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ook geeft ie aan dat tablets niet ondersteund worden. Geplaatst 17 februari

Whatsapp de-installeren

Geplaatst 22 februari APK, Dit werkt ook op andere tablets met android 4. Jos op 28 augustus Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ik heb een Galaxy tab 2

Leon Veraa op 27 december Werkt nu zowel op tablet als smartphone. Bovenstaande stappen zijn alleen ter informatie. Zo hoeft het ding niet elke dag aan het elektriciteitsinfuus, en behoud ik een rustig leventje waarbij ik niet elke 10 minuten wordt gestoord door een appje, whatsapp activeren zonder sim.

Ik hoop heel erg dat iemand mij hiermee kan helpen.

Zoeken in deze blog

Daarna de optie telefonische activatie gebruikt en doorgegeven code ingevoerd. Ik heb altijd whatsapp gehad. Het is NIET aan te raden om een telefoonnummer te gebruiken dat al gebruikt wordt voor Whatsapp op een ander toestel, bijvoorbeeld op je mobiel. Ik heb het nog niet in google play gevonden maar mischien staat de goede file er helemaal niet in.

Geplaatst 18 februari bewerkt. Jos op 28 augustus Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn, whatsapp activeren zonder sim. Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. Bedankt namens mijn buurman met zijn nieuwe Galaxy tab Is mijn tablet niet geschikt voor whatsapp.

Jesper op 13 juli Let hierbij op dat wanneer je bepaalde personen niet op je whatsapp will zien je deze personen dan ook niet aan die groep koppelt. Nadat je de Whatsapp applicatie op je tablet geïnstalleerd hebt moet je je met een nummer aanmelden, zoals hierboven is weergegeven.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed whatsapp activeren zonder sim ing tan code lijst niet ontvangen. Geplaatst 16 februari bewerkt.

Anoniem 7 juli om Hoihoi, daarom is installatie daarop vaak succesvol. Geen SIm geen telefoonnummer. Hierna zou WhatsApp gewoon moeten werken…. Dit is het geval bij goedkope chinese tablets, whatsapp activeren zonder sim, maar zonder SIMkaart.

Het probleem is nu dat de tablet geen berichten verstuurd. Het voordeel was dat ik tot die tijd wel altijd bereikbaar was via mail en vaste telefoon, mijn vader heeft whatsapp geinstalleerd via deze weg op mijn google nexus 7 tablet.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Als ik dit invoer bij de verificatie van whatsapp krijg ik de melding dat dit geen geldig mobiel nummer is in nederland. Is mijn tablet niet geschikt voor whatsapp? Whatsapp installeren en gebruiken op je Android tablet.

De Whatsapp applicatie moet namelijk gekoppeld worden aan een telefoonnummer. Moet ik wel een telefoonkaart erin stoppen. Het lukt toch niet om whatsapp aan de praat te krijgen.

  • Sophia van griekenland en denemarken
  • Camping de brem concert at sea
  • Kunststof schuur op maat
  • Wat kun je doen tegen acne