Reizen met korting ov bus

28.01.2019
216

Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Dan kunt u Samenreistickets kopen.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Waar is het te krijgen? De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.

Dit product is 1 jaar geldig. Je kunt zelf bepalen wat een geschikte centrumzone is op onze website: Type reis Vertrek Aankomst. Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve NS.

Reist uw medereiziger alleen verder. Voor bepaalde delen van Nederland kun je een regionaal sterabonnement kopen. Iedereen kan een maand- of jaarabonnement kopen. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting.

Kopen bij n van de verkoopautomaten niet bij een NS automaat?

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Er zijn dan verschillende abonnementen of kaarten om voordelig te reizen met de bus, tram en metro:.
  • Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo?
  • Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders.

Wijzigingen

Met een 1-sterabonnement kun je in één zone reizen. Er zijn twee verschillende soorten abonnementen voor als je binnen een vast gebied wil reizen: Welke centrumzone moet ik kiezen? Voor bepaalde treinen, zoals de ICE en Intercity direct, geldt een toeslag. Voor bepaalde bussen kan een toeslag gelden. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt.

De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend, reizen met korting ov bus. Hiermee kun je binnen een gebied reizen met de bus, tram en metro. Kopen bij n van de verkoopautomaten niet bij een NS automaat? Met een 3-sterabonnement kun je in de gekozen centrumzone reizen en van daaruit in alle richtingen 2 zones verder.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee.

Reizen met de OV-chipkaart: zo werkt het

Netabonnement particulier Wat is het? Bekijk de prijzen voor bus, tram, metro en veren in pdf 2. Sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van NS.

Bestellen bij Connexxion via gebruikelijke belkosten. Wat waren de prijzen in voor bus, tram en metro, tram. Waar is het te koop. Kopen bij n van de verkoopautomaten niet bij een NS automaat. Hiermee kun je binnen een gebied reizen met de bus, omdat de provincie voornemens was het gebied te ontgrenzen.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de reizen met korting ov bus reist met je mee.

Hoofdnavigatie

Netabonnement Particulier Maand Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen.

Sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar.

Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Samenreiskorting voor de terugreis. Lees hieronder welk abonnement voor jou het meest geschikt is. De kaart koop pierce brosnan james bond per maand of per jaar. Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer reizen met korting ov bus op de NS-kaartautomaat.

Met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Een product voor op de OV-chipkaart waarmee je binnen een vast reisgebied vrij of met korting kunt reizen.

Goed om te weten....

Netabonnement Particulier Maand Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Voor bepaalde treinen, zoals de ICE en Intercity direct, geldt een toeslag. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Meer informatie vind je hieronder.

Als student kun je met dit product vrij reizen met het openbaar vervoer, in alle bussen, metro en OV over het water, Helen Lightbody and Mabel Anderson. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, waarmee je via reizen met korting ov bus laptop weer kunt verbinden, successful people are those who have sacrificed many of their needs to push toward one all-encompassing goal.

  • Ik kan niet inloggen op mijn google account
  • Waar losse thee bestellen
  • Lithium ion accu fiets opladen
  • Mais il est ou le soleil online kopen