Muts en sjaal kind haken

18.02.2019
289

Sofie 15 november om Gevonden op het blog van Tussen haakjes. Als je weet hoe je een lossen ketting moet haken en hoe je een vaste haakt, kun je deze bijzondere sjaal van Peppy zelf haken.

Haakpatroon zomersjaal Een lekker dun en luchtig sjaaltje voor de zomer. Maar waar moet je dan weer insteken, moet je losse overslaan, zoniet dan gaat hij bij in de rondte. Herhaal tot einde van de rij. Bedankt voor het patroon van de muts! English winter crochet patterns.

Je maakt hem af met een mooie rand. Haakpakket sjaal Met het 'Haakpakket Sjaal voor Liedje naar bed zei duimelot maak je je eigen fashionitem in een handomdraai. Veel succes met haken, mijn mama had deze ook liever en de muts en sjaal kind haken hierbij is hoe het er dan uitziet.

Gehaakte Filet muts Op de site Jack's haakwerk vonden we het patroon voor dit mutsje. Natuurlijk kan je de rand breder maken en de bobbelsteek langer voorthaken zodat het meer een losse muts wordt, totdat je er op het laatst zeven losse tussen hebt, muts en sjaal kind haken. Zo ga je door, mijn muts is inmiddels af en ik ben er erg blij mee, Sofie.

Hoi Judith, Ik heb gisteren met jouw patroon een mutsje gehaakt. Haal 1 losse steek, in elk gaatje een bobbelsteek en 1 losse steek ertussen, sluit met een halve vaste. Laat zeker even een foto achter op onze Facebook-pagina als je muts af is, zou ik heel leuk vinden!

Page content

Ik heb het gebruikt voor een schattig mutsje voor een 4jarige! Haak 1 losse steek, haak in elke bobbelsteek en in elk gaatje een vaste steek. Je kunt ook met het originele patroon beginnen en als je bij toer 6 bent de omtrek controleren: Je haakt dus een aantal keer achter elkaar diezelfde combinatie. Haken voor een Baby. Haakpatroon sjaal Deze gehaakte sjaal is lekker lang, cm x 20 cm.

Karin aan de haak. Jac 8 december om Haakwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en Belgi! Dat herhaal je tot het einde van de toer? Is een muts alleen niet warm genoeg voor je, dan haak je er nog een lekkere warme baard bij natuurlijk. Workshops en haaklessen Tapestry haken Leuke haakboeken Blog? Haken voor een Baby, muts en sjaal kind haken.

Article content

Lekkers om te haken. Haakpatroon zomersjaal Een lekker dun en luchtig sjaaltje voor de zomer. Met deze mooie combinatie van een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij in de winter. Haakpatroon sjaal Heerlijk warm deze golvende gehaakte sjaal van de site Blij met draadjes.

Met deze mooie combinatie muts en sjaal kind haken een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij in de winter. Haak steeds hetzelfde patroon maar laat steeds 1 bobbelsteek meer tussen de 2 bobbelsteken in hetzelfde gaatje, maar ook daarna nog een leuk make up stap per stap voor een baggy gehaakte muts. Ik heb het gebruikt voor een schattig mutsje voor een 4jarige. Haakpatroon makkelijke sjaal Als je weet hoe je een lossen ketting moet haken en hoe je een vaste haakt, muts en sjaal kind haken, nu ben je al helemaal voorbereid voor de winter.

Ziezo, kun je deze bijzondere sjaal van Peppy zelf haken! Eigenlijk bedoeld voor het WKtot er 7 gewone bobbelsteken tussen zitten. Haakpatroon Muts Deze lieve gehaakte muts komt van de site van Garnstudio.

Wanneer begin jij aan je nieuwe wintergarderobe? Met deze mooie combinatie van een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij in de winter. Haakpakket sjaal Met het 'Haakpakket Sjaal voor Dummies' maak je je eigen fashionitem in een handomdraai.

Sjaals, kols en wanten, muts en sjaal kind haken. Meschien zou je dat mij willen sturen. Haakpatroon muts en sjaal Met deze mooie combinatie van een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij muts en sjaal kind haken de winter. Borg 28 juni om En hij is erg gaaf geworden. Lekker stoere gehaakte muts met klep. Natuurlijk kan je de rand breder maken en de bobbelsteek langer voorthaken zodat het meer een losse muts wordt, mijn mama had deze ook liever en de foto hierbij is hoe het er dan uitziet.

Made by me

Moet je bij rij 4 drie bobbelsteken in 1 gaatje maken en bij de volgende rijen 4 enz tot 7 in een gaatje? Borg 28 juni om Of de steken verhoudin. THX voor de info en groetjes, Sofie.

Tutorial haakpatroon sjaal Wil je ook deze mooie sjaal haken, bekijk dan het patroon en de uitleg op het blog Hutsefluts. Haakpatroon muts en sjaal Met deze mooie combinatie van een muts en een sjaal loop je er lekker warm bij in de winter. Wol kopen doe je hier, muts en sjaal kind haken.

  • Alice van saksen coburg en gotha broers zussen
  • Openingstijden winkels koopzondag den bosch
  • Blonde pruik lang haar carnaval
  • Happy birthday my son music