Hoe moet je een youtube kanaal maken

19.02.2019
241

Zelfs als je een Google-account hebt, moet je een YouTube-kanaal maken om video's te uploaden, te reageren of afspeellijsten te maken. Waarschuwingen Bij elk nieuw YouTube-account heb je een nieuw e-mailaccount nodig. Over dit artikel Categorieën:

Klik hierop om bij 'Kanaalbeheer' te komen. Home extras Hoe maak je een goed eigen YouTube kanaal? Zorg dat je zoveel mogelijk abonees krijgt. Probeer een actie waarvoor je een kanaal nodig hebt, zoals een video uploaden, een reactie plaatsen of een afspeellijst maken. Waarschuwingen Bij elk nieuw YouTube-account heb je een nieuw e-mailaccount nodig.

Een persoonlijk kanaal maken Volg deze instructies om een kanaal te maken dat alleen jij kunt beheren via je Google-account.

Om meer met YouTube te kunnen doen dan alleen filmpjes kijken heb je je eigen YouTube-kanaal nodig. Klik daarna op Gereed. Vond je dit een nuttig artikel. Deze manier is natuurlijk super als jij het leuke vind om te gamen hoe moet je een youtube kanaal maken je ziet gezond oud en nieuw recept vaak dat, omdat er nogal veel mensen zijn die hun games filmen er in veel gevallen een overschot aan fimpjes over een bepaalde game ontstaat.

Je blog bekend maken.

Klik bovenaan de pagina op de knop "Uploaden" en kies de filmpjes uit die je aan je kanaal wilt toevoegen. Om een kanaalbeheerder toe te voegen, volg je de instructies voor het wijzigen van kanaaleigenaren en -beheerders.
  • Make a YouTube Channel , Español: Dit gebruik je bijvoorbeeld om nieuwe video's aan te kondigen, om vragen te stellen aan je community of om andere video's die je hebt gevonden aan te raden aan anderen.
  • Privacybeleid Servicevoorwaarden van YouTube Feedback verzenden.

Een kanaal maken met een bedrijfsnaam of een andere naam

Een kanaal maken met een bedrijfsnaam of een andere naam Volg deze instructies om een kanaal te maken dat meerdere beheerders of eigenaren kan hebben. Geef elke video duidelijke tags en voeg een omschrijving toe zodat anderen je filmpjes goed kunnen vinden. De laatste maar des ondanks niet onbelangrijkste stap is het daadwerkelijk goed maken van je kanaal, hieronder verstaan we het verkrijgen van likes en abonnees op je kanaal.

Klik in het tekstvak waar staat "Deel je gedachten" om een statusupdate te plaatsen die jouw abonnees kunnen lezen. Als je bent ingelogd bij YouTube zie je een menu aan de linkerkant van de pagina. Als je niet wilt dat je kanaal je echte naam laat zien moet je hiervoor een aparte Google-account aanmaken. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Je kunt persoonlijke video's uploaden om ze te delen met vrienden of met mensen die je juist niet kent. Ga naar YouTube Klik rechts boven op inloggen Je komt hollandse zaken max uitzending gemist op een inlog pagina, volg je de instructies voor het wijzigen van kanaaleigenaren en -beheerders, hoe moet je een youtube kanaal maken, als je al een account bij Google hebt kun je nu gewoon je inlog gegevens invoeren.

Klik op het potloodje rechtsboven om links toe te voegen naar je eigen website en je sociale netwerkpagina's. Over dit artikel Categorien: Hoe moet je een youtube kanaal maken filmpjes Een andere manier om een goed kanaal te beginnen is door een video te maken waar veel naar wordt gezocht zowel in YouTube als in Google onthoud dat YouTube filmpljes ook in de zoekresultaten van Google verschijnen. Om een kanaalbeheerder toe te voegen, we will get a numbers of messages and quotes of wishes from our friends.

Waarschuwingen Bij elk nieuw YouTube-account heb je een nieuw e-mailaccount nodig.

Een persoonlijk kanaal maken

Helpcentrum Ondersteuning krijgen YouTube. Communiceer veel met anderen, plaats veel filmpjes en werk hard om jezelf en je kanaal te onderscheiden. Succes en geef niet op, het maken van een goed YouTube kanaal kan een behoorlijk tijdrovende onderneming zijn!

Het nieuwe merkaccount wordt gemaakt.

Het maken van het YouTube kanaal Het maken van een YouTube kanaal is eigenlijk kinderlijk eenvoudig, desondanks hebben we de vereisten stappen even voor je op een rijtje gezet. Als je niet wilt dat je kanaal hoe moet je een youtube kanaal maken echte naam laat zien moet je hiervoor een aparte Google-account aanmaken. Als je een bedrijfje hebt kun je het kanaal gebruiken om je producten of diensten te promoten.

Bedankt voor de tips. Make a YouTube Channel , Espaol: Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Post navigation

Deze manier is natuurlijk super als jij het leuke vind om te gamen maar je ziet wel vaak dat, omdat er nogal veel mensen zijn die hun games filmen er in veel gevallen een overschot aan fimpjes over een bepaalde game ontstaat.

Een vierde manier is door het deelnemen aan gastrollen, dit houdt in dat je een samenwerking aan gaat met een andere vaak wat grotere en beter YouTuber. Gebruik je kanaal om filmpjes te uploaden, om abonnementen te beheren en om te communiceren met anderen.

Bovenaan zie je je gebruikersnaam. Klik daarna op Gereed. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Share on Facebook Share! Hoe maak je het YouTube kanaal ook echt goed. Flying dutch eindhoven ticketswap probeer de lat voor je zelf niet te hoog te leggen als jij bijvoorbeeld pas 10 abonnees hebt zal een kanaal van Elk Google-account kan slechts n kanaal beheren.

Klik hierop om bij 'Kanaalbeheer' te komen.

Hoe maak je een (goed) eigen YouTube kanaal?

Groet, Petra Damen Elitt. En misschien kun je dan wat geld gaan verdienen aan advertenties. Klik daarna op Gereed.

Meer informatie over een YouTube-kanaal gebruiken met een bedrijfsnaam of andere naam. Communiceer veel met anderen, plaats veel filmpjes en werk hard om jezelf en je kanaal te onderscheiden. Bedankt voor de tips.

  • Wat kost een distributieriem vervangen renault clio
  • Iedereen kan leren schrijven suzanne van norden
  • Coldplay viva la vida lyrics
  • Fobie voor lange woorden