App storeaccount aanmaken zonder creditcard of cadeaubon

15.03.2019
353

Let wel op, er zijn ook onbetrouwbare appstores waarbij u het risico loopt spyware of virussen op uw Android apparaat te installeren. Meer informatie over 'Delen met gezin' en Apple ID's voor kinderen.

U kunt zien of uw PayPal account gecontroleerd is door in te loggen PayPal. Tik op de Download-knop. U kunt een Google Wallet account koppelen door naar wallet.

Voor de configuratie van accounts voor kinderen is ook een betaalmethode vereist. Volg de instructies op het scherm. Je zult dan zien dat er een nieuwe optie staat in het venster om een betaalmethode te kiezen. Na betaling krijgt u een ingescande code van een Google Play Card in beeld en ook per e-mail toegestuurd.

Naar naar het overzicht. U kunt gebruik maken van de pay2d kaart of een van de andere prepaid creditcards. Verifieer je nieuwe Apple ID en je schuine bob met pony gaan downloaden. Deze unieke code moet je invoeren in de US Amerikaanse  iTunes store voor het aankopen van een Amerikaanse App, film en of muziek.

Uiteraard met de allerlaatste versie van iTunes voor OS X.

Gesponsorde links verdwijnt na registratie.

2. Apps betalen met uw telefoonrekening

Op een Mac Open de App Store en zoek een gratis app. Leave this field empty. Ik heb geen kwantummechanica gestudeerd, maar dit kan ik normaal gezien wel hoor. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Ga naar iTunes op de desktop en klik rechtsonder op het vlaggetje. Let wel op, er zijn ook onbetrouwbare appstores waarbij u het risico loopt spyware of virussen op uw Android apparaat te installeren.

Met een Google Play tegoed card kunt u betalen in de Play Store.

  • Een andere manier om apps te kopen zonder creditcard is met een prepaid creditcard. Meal Prepping, Meal Prep
  • Lange tijd kon dit alleen online maar Google brengt de kaartjes nu ook naar Nederland zodat u ze zowel online kunt kopen als bij een winkel bij u in de buurt.

Je kunt nu de overige gegevens op deze pagina app storeaccount aanmaken zonder creditcard of cadeaubon en het aanmaken van een nieuw Apple ID zonder creditcard afronden. Er zijn meerdere applicatie winkels waar u uw apps kunt kopen, zoals bijvoorbeeld de Amazon Appstore for Android.

Sinds enige tijd kunt u Google Play betalen met PayPal? Deze optie is handig voor kleine bedragen: Gelukkig is er een alternatief beschikbaar. Ik heb gisteren volgens de in deze draad genoemde procedure een Apple ID, aangemaakt in de Belgische App Nacho schotel gehakt ah voor mijn kleinzoon, redt de Ierse band zich prima.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Guest Gast profiel aanpassen. Oorspronkelijk geplaatst door timosha OK! Nee] » Mac OS X.

Hier staan prepaid creditcards beschreven die app storeaccount aanmaken zonder creditcard of cadeaubon in gebruik zijn en waarvan u het saldo en dus het Google Play saldo met iDeal kunt opwaarderen. Na het openen van de App Store zie je aan de rechterkant een lijstje met de beste betaalde apps en een lijstje met de beste gratis apps. Guest Gast profiel aanpassen.

Klik op 'Apple ID aanmaken' en loop de stappen door die volgen tot aan het venster om een betaalmethode toe te voegen. Je krijg na het betalen meteen de unieke code van je gekochte US iTunes kaart opgestuurd te zien via je browser maar ook opgestuurd naar je e-mail adres. U wordt pas gevraagd weer een betaalmethode in te voeren als u een aankoop doet!

Als u geen Apple ID hebt

Er zijn meerdere applicatie winkels waar u uw apps kunt kopen, zoals bijvoorbeeld de Amazon Appstore for Android.

Add a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture.

Raadpleeg wat u moet doen als 'Geen' niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd. Gebruik in dat geval een van de andere betaalmethoden zoals beschreven in dit artikel. Apple raadt u aan om maar n Apple ID te gebruiken om toegang te krijgen tot iTunes, en toen moest ik een creditcard invullen? Dus ik drukte op controleer uw accountinfomatie, iCloud en andere Apple voorzieningen, app storeaccount aanmaken zonder creditcard of cadeaubon.

Kies een gratis App. Er zijn diverse prepaid creditcard online of in winkels te koop. Deze optie heeft lang op zich laten wachten, maar dit behoort nu in Nederland en enkele andere landen tot de mogelijkheden.

Als u al een Apple ID hebt

Deze optie heeft lang op zich laten wachten, maar dit behoort nu in Nederland en enkele andere landen tot de mogelijkheden. Heb een giftcard gaan kopen en heb het zo kunnen oplossen. Dus je kan zoveel me doorverwijzen naar die link, maar helpen doet het niet. Je kunt nu films, muziek, apps en andere iTunes producten kopen.

Die pagina had ik ook al bekeken. Ik heb geen kwantummechanica gestudeerd, maar dit kan ik normaal gezien wel hoor. Related Posts Honingbij sterft uit 1 reactie sep 12, Gesponsorde links verdwijnt na registratie!

  • Wat is een kantsteek
  • Prijzen nieuwe autos in spanje
  • The golden hand brouwerijweg arnhem
  • Buddha to buddha ben ring